Politika

Demokrate GP URA: Dajte malo utegnite, presmiješni ste

Kad smo kod “pravog lica” u skadaloznom video zapisu se jasno čuje i vidi kako ste obmanuli ljude: da li je tokom ovog procesa izdaje pravo lice pokazao onaj koji nam priča da je pošteno ušao u priču, i da se zahvaljujući njemu , pod Ostrogom, dogovarala Vlada i njeni članovi ili je to ipak uradio onaj koji tvrdi da nije istina da se tu dogovarala Vlada? Dva lidera Koalicije za 21 milion, na istom zadatku, a sve suprotno pričaju? Dajte to malo utegnite. Presmiješni ste ovako, kazali su iz Demokratske Crne Gore u njihovom reagovanju na navode Građanskog pokreta URA.

<<<GP URA Bečiću: Car je go, a i fotelja mu izmiče<<<

Iz URE su ranije danas kazali da nije puno trebalo da lider Demokrata Aleksa Bečić crnogorskoj i međunarodnoj javnosti “otkrije svoje pravo političko i ljudsko lice”.

“Građani smatraju i jasno vam poručuju da su svoje pravo lice pokazali i jedan i drugi, kad su sebi određivali cijenu. Smijete li razmisliti o tome”, poručuje se u saopštenju.

Napominju da su “pravo lice su pokazali URA-ši”.

“Najbolji đaci iz Pajovićeve škole izdaje na koje je ovih dana vrlo ponosna mentorka Azra Jasavić. Sem što spremaju izdaju, pod plaštom građanstva odavno vrijeđaju sve koji ne igraju kako oni sviraju, i koji ne ulaze u njihov kalup poimanja građanskog i evropskog”, navodi se u saopštenju.

I posle, dodaju iz Partije, “ljutnja kad neko neće da se proda”.

“Taj je šešeljevac, antievropejac… Premali su oni da bi ikog ukalupili, a izgleda premali i da bi mogli imati integriteta, pa je uslijedila prodaja. Pominjete politički sunovrat, vi, koji ste otvorenom izdajom izvršili političko samoubistvo? Vi, čija riječ ne traje ni mjesec dana”, piše u saopštenju.

Za vas je sunovrat kad neko, navode Demokrate, “drži riječ, poštuje volju građana i elementarne demokratske principe”.

“Kažete ,,car je go” za Bečića dok pokušavate da mu starim praksama DPS-a inputirate ogavnosti, dok se vi do kosti otkrivate – naivno vjerujući da ćete prevariti građane i ukrasti izbornu volju. Patetično samozvana avangardo, ne zanosi se previše, nego objasni kako misliš i s kim misliš u Evropu sem sa onima koji su eksperti u krađama i prevarama? Je li to sledeća Vlada? Sa ekspertima kriminala i zločina”, dodaje se u saopštenju.

Ne mislite vi o tuđim foteljama, poručuju iz Demokrata, “nego mislite o tome da provjerimo volju građana”.

“A ona se provjerava na izborima, dok se “fotelje” stiče povjerenjem. Mislite li da biste dobili ijednu, ikad više, ili ste svesni situacije, pa po svaku cijenu bježite od izbora? Ni sredstva ne birate, ni ljudskog dostajanstva u akcijama nemate. Koliko od 21 milion vas je prelomilo da zaboravite skorašnje uvrede od onih koje sada pozivate na saradnju”, zaključuje se u saopštenju.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mongro
Gost
Mongro

Bolja retorika od ove njihove se može čuti u mnogim kafanama.

Zoran
Gost
Zoran

Vratite autobus. Uklonite naljepnice i vrtite ga kakav je bio.

Zoran
Gost
Zoran

Azra i Darko Pajovic su gospoda za Demokrate. Oni su spasavali Crnu Goru od ovakvih sakrivenih iza crnogorske zastave kao sto su Demokrate. DPS nikad vise da ne pomenete i ako to uradite kazite kapa dolje. Za vas su gospida i jedna ugledna partija koja je dala veliki doprinos za samosalnost Crne Gore. Toliko i sreca na put do biroa… Više »

Jasna
Gost
Jasna

Priča se da su Demokrate već naručili crne kravate. Bolje im se slažu sa obrazom.

Zoran
Gost
Zoran

Na zdravlje ostatku.

oooo
Gost
oooo

Sad pozurite na izbore inace saznadosmo sve sto je ko radio za ovih godinu ipo.

Rombun
Gost
Rombun

Ko više vjeruje ovim crvenim kravatama.Oni organizuju ovo dešavanje naroda.Mali Beča oće da vaskrsne.Ko poznaje Katića(HN Gradonačelnik),sve mu je jasno,a i za ostale prodavače magle ,Demokrate.!!!

Ceta
Gost
Ceta

Jes da je dps,krao,ali su gospoda za vas,izgubili izbore,i gospocki bez tenzija predali vlast.Milo gospocki zvao sve koalicione partnere i rekao ako ce da nastave zajedno uredu ,ako nece svako moze sa ovim nepomenicima, bez uvreda i ogovaranja

Lepi
Gost
Lepi

Demokrate na aparatima … 😂😂😂

Ivo
Gost
Ivo

Demokrate su na tabletama, pogledajte im nastupe od kad su im fotelje ugrožene, agresivni postali i divlji.

Bioo
Gost
Bioo

Ne kazem da nisu smijesni ali sa osmjehom vas i ispracaju

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

E najmilije mi je u svoj ovoj frci viđeti leđa odvratnoj i opskurnoj političkoj grupaciji zvanoj Demokrate!

Dunja
Gost
Dunja

Kako ste dosadni svi do jednog ,non stop isto ponavljate , jadni li ste sve bi uradili ,ali bas sve da ostanete u foteljama!Ne znate dje je lijevo dje je desno od straha ,polako sve ce bit ok ,necete vise bit nikada na vlasti pomirite se s tim ,zivot je to!

Ridikul
Gost
Ridikul

E ne sigurno! Prevarili ste Crnogorce jednom vasom demokratijom, spuštavasmo se na vaše uže umalo se uže ne pretrže, nećete više na isti način prevariti ni jednu generaciju za 50 godina.

sani
Gost
sani

da ovi momci sami ne padose mi Crnogorci ih nebi nikad smijenili izgleda

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Mijenjajte kravate za fotelje !

BBBB
Gost
BBBB

Sasa ste totalno ogolili svoja tijela a ne samo lica toliko sada prljavog vesa,bljuvotina sa svake strane medjusobno…..a samo malo vise od godinu sta bi bilo sa vama nakon 30 god. Mada vise nikad za nikad ne treba niko da je na vlasti vise od 4 god.

Beharovic serif
Gost
Beharovic serif

Becicu ODLAZI kupi kofere

Suza
Gost
Suza

Znaš šta je DSP gospoda za vas a i idu prema EU
priznaju i vole svoju državu da je vječna 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Suza
Gost
Suza

Jeli istina da polako odlazite uz SPC 👎👎👎👎👎👎👎👎😢😢😢😢😢

Suza
Gost
Suza

Odvratni ste svi redom 😢😢😢😢😢😢

Send this to a friend