Politika

Demokrate: Građani se danima smiju na niz očajnih laži DPS-a

Nakon što im se građani Herceg Novog i cijele Crne Gore već danima smiju na niz očajnih laži i fantazija koje plasiraju u potpunoj panici svjesni predstojećeg debakla na izborima u Herceg Novom, svjedočimo tragikomediji u kojoj uništena kriminalna hobotnica pravi i poslednji trzaj, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore povodom kritike DPS-a da je najveća stopa nezaposlenosti u cijeloj državi bila za vrijeme mandata aktuelne lokalne vlasti.

<<<DPS Herceg Novi: Za mandata aktuelne lokalne vlasti – najveća stopa nezaposlenih u cijeloj državi, po zaradama na dnu liste, grad totalno posrnuo, samo raslo partijsko zapošljavanje<<<

Prema njihovim riječima, odlazeći cirkus koji je ovaj grad i njegove građane decenijama zbog nepokornosti mafiji kažnjavao zaustavljanjem svakog vida razvoja, kao da nije u pitanju mediteranski i kosmopolitski grad velike tradicije, sada svoja djela pripisuje drugome.

“Nakon što su suludom politikom svađa sa susjedima, kao i idiotskim mjerama usmjerenim protiv privrede uništili prošlu turističku sezonu, sada bi za to da krivicu svale na Demokrate i predsjednika opštine Stevana Katića“, navode Demokrate.

Kako dodaju, nakon što su uništili novske privredne gigante koje su stvarale generacije a radnike im poslali na ulicu, a silom mafije i one manje privrednike koji im se nisu htjeli dati, kriv im je Stevo Katić.

“Nakon što su cio region na jade stavili kriminalom i ubistvima, obrukavši tako sve naše prethodne časne generacije, kriv je Stevan Katić? Dakle, kriv je Stevan, a ne oni koji su odluke donosili i sa nivoa državne vlasti kreirali ambijent i politike. Kriv je onaj koji je uz sve njihove opstrukcije realizovao 200 projekata u jednom gradu, koliko oni nisu u svim ostalim opštinama sa daleko vise novca i pomoći”, navode iz Demokratske Crne Gore.

Kriv je onaj, kako kažu, ko je inicirao otvaranje Novoga, a ne oni koji su ga zatvorili svađom sa našim komšijama i tradicionalnim prijateljima.

“Kriv je, kažu, onaj ko je građanima ponudio i obećao realizaciju još 300 projekata koji će izmijeniti život Novljana. To može reći samo osvjedočena kriminalna organizacija u ruševinama, koja je jedini i pravi krivac za sve navedeno. Ali, Stevan Katić za nešto ipak jeste kriv. Ali ne građanima, koji sve odlično razumiju, već propaloj pljačkaškoj družini”, napominju Demokrate.

Ističu da je kriv, jer ih je prije četiri godine porazio.

“Kriv je, jer ih sa svojim timom već četiri pune godine uči domaćinskom odnosu prema novcu i imovini građana Novoga. Kriv je, jer svoj grad predstavlja u njegovom pravom duhu: duhu kulture mediteranske, bokeške sredine, otvorene za svakog dobronamjernog i vrijednog čovjeka. Kriv je, jer ih Demokrate već godinama uče političkoj i ljudskoj kulturi i časti. Tu smo krivi, iako ih uz sav trud ipak nismo ničemu naučili. Hobotnica je toliko zabrazdila u zlo nacionalšovinizma, da ih je vise nemoguće spasiti”, poručuju iz ove partije.

Ali ćemo se, prema njihovim riječima, zato boriti za svakog građanina, i svakom pružiti pribježište od njihovih nedjela i laži.

“I za to im je Stevo Katić kriv; jer zbog našeg rada njihove laži i obmane više ne prolaze, a ne prolazi im više ni nasilje, što ih posebno boli!”, kazale su Demokrate.

Kako dodaju, kriv im je Stevan Katić i koalicija “Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi!” što će im preksjutra na izborima zadati konačan politički udarac od kojeg se više nikad neće oporaviti.

“Tu ‘krivicu’ priznajemo svim građanima Herceg Novog i Crne Gore, i na nju smo veoma ponosni. A od ponedjeljka ćemo vam zajedno sa našim građanima biti krivi još mnogo više!”, zaključuju iz Demokratske Crne Gore.

Send this to a friend