Politika Reagovali na tekst Dnevnih novina

Demokrate: Insinuacije o našim privatnim interesima su smijurije

Insinuacije o privatnim interesima Demokrata da se DUP Bečići stavi van snage su smijurije, kažu iz demokrata.

Oni su reagovali na tekst Dnevnih novina u kom se navodi da Demokratski front ne želi da se stavi van snage DUP Bečići, na kojem insistiraju Demokrate Alekse Bečića. U DF-u, kako piše u tekstu, smatraju da postoje i neki privatni interesi Demokrata da se ovaj DUP stavi van snage, ali to nijesu željeli zvanično i da saopšte.

Saopštenje Demokrata prenosimo u cjelosti: 

Pošto pritiscima građevinske mafije na odbornike opozicije u Budvi, DPS nije uspio da ostvari svoje i ciljeve sebi bliskih lobija, danas su uposlili svoje medije da, u iste svrhe, plasiraju neistine o Demokratama u svojim tekstovima.

Poznato je da u vezi s DUP-om Bečići jedino privatne interese imaju građevinska mafija, građevinski lobiji i DPS, te da im stoga cilj i jeste da se DUP Bečići ne stavi van snage.

U prilog toj očiglednosti govori i činjenica da su posljednjih nekoliko dana na odbornike opozicije, od strane građevinske mafije, vršeni stravični pritisci.

Kao što je cijela javnost mogla da se uvjeri, odbornici Demokrata nijesu poklekli pod tim pritiscima. Nijesu i neće pokleknuti. Toliko duguju građanima Budve koji su ih birali.

Pošto se građevinska mafija uvjerila da im pritisci ne daju efekta, opredijelila se za druge, ovog puta – medijske kanale, koje je zadužila da konstantno plasiraju neistine o Demokratskoj Crnoj Gori i pojedincima u njoj.

Nadaju se, valjda, da će ono što nije pošlo za rukom građevinskoj mafiji, lobijima i DPS-u, uspjeti njihovim medijskim ekspoziturama.

Međutim, i ishod njihovih napora predvidljiv je: neće uspjeti. Neće uspjeti jer im nećemo dozvoliti da Budvu vrate mafiji.
Uzalud vam trud, svirači.

37

avatar
1000
35
2
0
 
35
TvrtkoZlo🐂JuneFileopgGagi_O_
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tvrtko
Gost
Tvrtko

Imam snimak ispred kuce kako jedan sa bradicom momcic (veliki aktivista tamo neke partije…) pokusava da otvori zakljucani gepeg jer je mislio da ga niko ne vidi-samo cekam da me isprovociraju.

Zlo🐂June
Gost
Zlo🐂June

Jedino pravo pitanje je đe će glasači Demokrata. Jer oni će biti na granici cenzusa.

Fileopg
Gost
Fileopg

da je Timur Tmurni kojim slučajem pravi demokrata i satiričar sa petljom odma bi uočio da slika kojom se predstavljaju Demokrate, a na kojoj govornik stoji iza omalene govornice sa polupodignutom desnom rukom ispred ustreptale mase koja mu takođe odgovara polupodignutom desnom rukom neodoljivo podsśeća na…. Da je Timur Tmurni pravi satiričar odma bi uočio sličnost sa fotografijom ,doduše,crnobijelom, sa… Više »

Fileopg
Gost
Fileopg

ko je ,imenom i prezimenom, i na koga vršio stravičan pritisak, odma iznesite u javnost inače se bavite obmanama i prevarom. Ako je, barem do sad bila praksa, neko i mrko pogleda bilo kojeg simpatizera Demokrata odma ste dizali dreku i larmu, pa me čudi da,, stravične pritiske” zavijate u oblandu tajnosti… Dakle ko i koga je pritiskao inače ste…… Više »

Haris
Gost
Haris

Evo 30 godina slušamo vašu jednu istu priču o ugroženosti srbstva.

_O_
Gost
_O_

Slabo računaš.

Demokrata
Gost
Demokrata

Glasajte za nas da bi nama bilo bolje a ne vama.

Ljeposava
Gost
Ljeposava

Jednom glasala Demokrate i nikad vise, njima treba da bude novi slogan “obecanja ludom radovanje” jer sta su sve obecali a nista nijesu ispunili, a nas su zedne preko vode preveli.

StevanPG
Gost
StevanPG

Pa vi ste i osnovali partiju da bi mogli da razvijate privatni biznis.

Blok5
Gost
Blok5

Mala partija puna narkomana i plagijatora

crnogorac
Gost
crnogorac

Ti si izdao Milica ne znam samo sta su iz dfa mogli da ocekuju od tebe mali Becicu

Tito
Gost
Tito

Raspade se cuvena koalicija

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Pogledajte samo imovinske katrone ovima iz Demokrata prije nastanka i sad, pa cete vidjeti kako su uvecali svoje budjelare preko nasih ledja.

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Ovim demokratama ce rejting toliko da padne da ni becic sam za sebe nece glasati

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Velika nesloga u redovima demokrata ,rekao bih da je glavni uzrok problema profesor pavicevic

Gagi
Gost
Gagi

Anti dps rece li “prosesor”Pavicevic,da profesor uvezeni iz Srbije prevarant kojeg su Srbi prekrizili.

Kaktus
Gost
Kaktus

Tako mi te partije dje glavnu rijec vodi becic a ne krapovic koji mu je obezbijedio prvu pobjedu

Send this to a friend