Politika

Demokrate: Iskrivljena slika riječi Moma Koprivice odraz neprofesionalizma

Na meti klasičnog antinovinarskog uradka našao se poslanik Demokrata Momo Koprivica, tvrde iz ove partije.

<<<Šta je rekao Momo Koprivica<<<

“U odsustvu ikakve argumentacije prilikom pisanja prve verzije teksta, koja je instantno povučena vjerovatno nakon uvida da se žestoko pretjeralo, autor iz CDM je pokušao da izvrda riječi Moma Koprivice i da mu inputira rječnik tuđeg manira, manira koji, poznato je i površnom poznavaocu političke scene, apsolutno nije dio vokabulara koji Koprivica koristi. Na snimku se jasno čuje šta je rekao Momo Koprivica, a vaša iskrivljena slika njegovih riječi odraz je neprofesionalizma i jasne namjere”, navode Demokrate.

A zatim dodaju.

“A, rekao je: “Sjećate li se, konkretno da približim, presude Upravnog suda u slučaju predsjednika Osnovnog suda u Kotoru? On je od ’89. predsjednik suda. I sad zamislite situaciju da se svaki put, recimo, nova parlamentarna većina promijeni zakon, ostane ona norma i onda on se dakle pod znacima navoda izvlači i izgovara (dakle: IZGOVARA) sa tim da mu po novom zakonu teče tek prvi mandat”, ističu Demokrate.

Oni su dostavili i snimak i transkript.

“Kako biste pročitali ono za šta nijeste imali sluha, ali ste očito imali novinarstva nedostojan cilj da iz ovih ili onih razloga dezavuišete javnost neistinom baziranom na toaletnoj patetici. Da li će se zaposleni u vašoj redakciji i dalje baviti ovakvim stvarima vaša je stvar, ali ukoliko to bude slučaj, zaista se ne radi o novinarstvu. U svakom slučaju, izbor je na vama i samo se o vašem ugledu radi jer ovakvim podmetačinama Demokratama štetu sigurno nećete nanijeti”, poručuju iz ove partije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vinka
Gost
Vinka

Pa nisu ti novi ari to postavili no ljudi na Tviter, ovako te inace isto slabo razumijemo sto pricas.

Send this to a friend