Politika

Demokrate: Izostanak predstavnika DPS-a sa sjednice SO Budva prikrivanje sopstvene nemoći

Iz Opštinskog Odbora Budva Demokrata reagovali su na današnje navode Demokratske partije socijalista (DPS) da se opozicija ulaskom u vlast u Budvi neće spasiti krivične odgovornosti.

<<<DPS Budva: Ulaskom u vlast nećete se spasiti krivične odgovornosti<<<

“Izostanak predstavnika politički demolirane DPS družine sa današnje sjednice SO Budva, motivisan je prikrivanjem sopstvene nemoći. Kada se pajseri, oružane snage i suzavci poraze olovkom, onda autokratama ne preostaje ništa drugo nego da pobjegnu u mišju rupu i da iz nje plasiraju očajnička saopštenja”, kazali su iz Demokrata.

O primitivizmu, kako su rekli, govore oni koji su otvarali vrata zgrade Opštine pajserom, koji su lomili inventar, atakovali na djecu Budve suzavcem.

“O ugledu takvih “gromada” govori činjenica da su ulicama išli uz obezbjeđenje plaćeno novcem svih građana. Danas, kada se u zgradu ulazi na vrata, upotrebom kvake, slobodno i mirno, autokrate to ne umiju. Očito da im više prija ambijent nereda, ali na to su građani Budve stavili tačku 30. avgusta”, navodi se u reagovanju.

Kako su naglasili, nikada više neće dozvoliti da DPS primitivizmom, prizemnošću, odsustvom vaspitanja, neodgovornosti i silom ugrozi evropski put Budve.

“Divljaštvu više nema mjesta u zgradi Opštine i moraćete gospodo da naučite elementarno ponašanje i osnovne standarde. Ovo je moderna vlast koja počiva na pravilima, na redu i zakonu. Za svaki potez koji ste preduzeli ili korak koji ste napravili, a kojim je povrijeđen zakon ove države, moraćete odgovarati pred nezavisnim pravosuđem.

Prebijanje, lomljenje, uništavanje i pljačkanje je ružna prošlost, a napredak, demokratija, sloboda i razvoj svijetla budućnost Budve. Ako to još nijeste shvatili, ostanite još neko vrijeme u mišjim rupama dok ne savladate prvu lekciju iz demokratije – građani su rekli svoje”, zaključuje se u reagovanju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Sad počnite i vi ko demokrate?

Cetinje
Gost
Cetinje

Najjače je kad vi govorite o vaspitanju i primitivizmu . Pojede vas Bato . Za godinu nema vas nidje .

Johnny
Gost
Johnny

Prvo ce srpska sparta dobiti Guču na poklon zahvaljujuci vama, pa ako bog da dogodine da se peku prasici na plazi jer ste to i zasluzili ostvarenim rezultatom. Ali ipak Leonida i spartanci su veci junaci od vas.

Argon
Gost
Argon

Ni vi 4 godine demagozi jedni

MNE
Gost
MNE

Ima li guče iduce godine ili proslave sramne pg skupstine 1918 i kad ce bit sao bd i sto bi sa vasim i glasovima ure da nijeste radili analizu ili se drzite gradjanskog poretka dok vam nacionalna manjina guta clanstvo potpomognuta sa spc!

Nina
Gost
Nina

Sa vama u istoj prostoriji moze da bude samo onaj magarac sto ga dovedoste pred skupstinu.Ne mogu da zamislim civilizovanog covjeka koji vama daje glas.Cirkusanti primitivni bez trunke dostojanstva i kulture.Eto to ste vi.

Emil
Gost
Emil

Kažu demokrate koji četiri godine nisu kročili u parlament a uredno uzimali platu od po 2000 €

Njegoš
Gost
Njegoš

Paraziti pričaju o nedolasku nekoga 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Čajo
Gost
Čajo

Kako ćete sad bez DPS-a?

Send this to a friend