Politika

Demokrate: Kotor je u blokadi zbog zajedničkog činjenja DPS-a i njihovih satelita

Za vrijeme dok DPS pokušava političkom korupcijom, kako je ranije činio sa Pozitivnom na svim nivoima, da ostvari novu/staru većinu za izbor predsjednika Opštine Kotor, mimo izborne volje građana, pustio je svoje priveske da se oglašavaju o problemima u kojima se Kotor našao njihovim postupanjem, poručuju iz opštinskog Odbora Demokarata Kotor.

Oni su reagovali nakon što je lider Liberalne partije Andrija Popović za CdM kazao da je situacija u Kotoru dramatična, da je grad u blokadi, a da su za to najodgovorniji DPS, DF i Demokrate.

<<<Popović: Situacija u Kotoru dramatična, 700 zaposlenih ne prima plate, Vlada da reaguje>>>

No, Demokrate tvrde da Kotor je u blokadi zbog zajedničkog činjenja DPS-a i njihovih satelita u lokalnoj skupštini, kada su 24.aprila ove godine, kako tvrde, političkom korupcijom i pravnom hajdučijom pokušali da smijene predsjednika Opštine, Vladimira Jokića. Svijesni da su u nezakonitom postupku pokušali smijenu, znajući da čak i ovakvi crnogorski sudovi moraju spiječiti pravno divljanje i očigledno bezakonje, ovi udruženi prekršioci zakona su se zaustavili u pola posla i grad ostavili u bezvlašću.

“Očigledno je da je onima koji su glasali za nelegalnu i nelegitimnu smjenu predsjednika Opštine bilo stalo samo da ispune svoj politički naum, ne razmišjajući o interesima grada. Danas su zaposleni u Opštini i opštinskim preduzećima bez plata, zbog ličnog nauma Željka Aprcovića, Željka Avramovića, Ranka Krivokapića i njegovog očiglednog nikad prežaljenog partijskog duga, Ivana Brajovića, zajedno sa DPS privescima Andrijom Popovićem i Vidom Draškovićem. Pomenuta gospoda, od kojih su se neki okoristili nekretninama od stotina hiljada eura, dok neki  mjesečno primaju toliko plata da ih prebrojati ne mogu, a neki su prodavali svoje nekretnine uz saglasnost svog tadašnjeg partijskog šefa naviklog na krčmljenje državne imovine, su danas imenom i prezimenom odgovorna za sve ono što se ne funkcioniše u Kotoru”, tvrde Demokrate.

Kako dodaju, Željko Aprcović, Željko Avramović, Ranko Krivokapić, Andrija Lompar i Vido Drašković su ljudi koji su direktno odgovorni za blokadu grada, za neisplaćivanje plata, za nenaplaćivanje taksi i ostalih prihoda Opštine.

“Pomenuti građani će biti direktno odgovorni za dugoročne štete koje će grad trpjeti zbog nefunkcionisanja, kroz višemjesečno opstruiranje vladajuće većine preko odbornika SDP-a. Očigledna je zajednička namjera svih da se ukloni predsjednik Opštine, Vladimir Jokić, koji je bio otporan na sve pritiske i kombinacije naučene između starih saradnika, koji su 18 godina krčmili državnu imovinu, prije nego su se sjetili da barem neki to nazovu poharom. Demokrate će, zajedno sa svojim opozicionim koalicionim partnerima, predložiti rješenje političke krize u Kotoru, poštujući izbornu volju građana Kotora.Ovim putem poručujemo DPS-u i njihovim bivšim i sadašnjim satelitima i privescima da je prekrajanje izborne volje nezakonito i nelegitimno i da ćemo se svim demokratskim sredstvima boriti protiv toga. Dosta ste putem raznih Poztivinih i Draga Đurovića trgovali voljom i dušama građana Crne Gore! Došlo je vrijeme da se kaže dosta!”, zaključuju Demokrate.

29

avatar
1000
27
2
0
 
27
TRkacsingapurKnjazMilosProfesorKMadagaskar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
TRkac
Gost
TRkac

Kad iz skolskih klupa uskoci u fotelju razum ti se pomuti isto kao u Jokicu i druzini koji su se ponasali kao da je Kotor njihov

singapur
Gost
singapur

I bez te blokade vi ste krenuli da unistavate Kotor….. Da samara te zene…. Vas funkcioner je osamario djevojku na sred karnevala…. Toliko o vasem bahacenju

KnjazMilos
Gost
KnjazMilos

Vi svu svoju krivicu uvijek pokusavate da prebacite na drugoga a niste bili sposobni jednu opstinu da zadrzite

ProfesorK
Gost
ProfesorK

Normalno da ce Kotor da bude u blokadi i to je krivica demokrata i sdp-a koji su partijski zaposljavali ljude i izmisljali im radna mjesta.

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Kotor je u blokadi zbog vas jer nijeste bili sposobni da vodite opstinu

Velimir136@gmai
Gost

Bečići,proglasi bankrot mozgova u partiji tvojoj koju si privatizova!
O vašem radu ili neradu cvi znamo dobro!
Nema razlike između df-a i vas,ama baš nikakve,OSIM što oni su otvoreni neprijatelji ove zemlje,glasno govornici, vi to isto mislite i činite ,samo tiho i podmuklo!

Mašan Perov
Gost
Mašan Perov

E, Ranja, Ranja, rijetki si u SDP-u koji je vjerovao Demokratama. Moguće da si to i “morao” po partijskoj funkciji. Jesu li do sada išta učinjeli, a da nijesu slagali. Najviše tebe, znaš to dobro. Zato ti ovako vraćaju..

Fileopg
Gost
Fileopg

Neka im i sad Jonica da savjet i smjernice što da čine jer i do sad se ništa nije pita Magistar Bečić i njegov pajtaš Jokić, no sve ova žena.

ines23
Gost
ines23

Pitajte Jonicu da ne zna ona mozda sta je s platama i dje su zavrsili posto se zna da je Jonica bila ta koja je bika glavna a Jokic je samo slusao njena naredjenja!

Vitinka
Gost
Vitinka

Ne ne to je vas SDP i vas Ranko, pa vam ga eto skikajte se sad sa njim.

oliver14
Gost
oliver14

Ja ne znam kako vas nije sramota da ista pricatr vi trba da se pokrijete usima i cutite, vama Jokic ne usvoji budzet za tekukucu godinu a ne sta drugo.

Kosta
Gost
Kosta

Kako samo to mi objasnite moze DPS da bude kriv za neprimanje plata u opstini kad je do juce bio Jokic na celu??

goran1978
Gost
goran1978

Nije tu kriv DPS i ti sateliti kako iz nazivate nego sami i iskljucivo samo vi!

Kotor 2019
Gost
Kotor 2019

A sto cemo sa Dragicom-pravnicom? Ona ima najjacu funkciju a nema partiju plus ima penziju, ovi svi 700 se mogu slikat.

Korupcija
Gost
Korupcija

Bravooo Demokrate, sve ste rekli kovertasima.

Send this to a friend