Politika

Demokrate: Krsto Radović sekretar za partijsku infrastrukturu

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, za sekretara za partijsku infrastrukturu u okviru Generalnog sekretarijata Demokratske Crne Gore imenovao je Krsta Radovića, člana Glavnog odbora Demokrata iz Budve.

Radović je rođen u Baru, 19.11.1980. godine. Osnovnu školu „Mirko Srzentić“ završio je u Petrovcu, a srednju školu „Danilo Kiš“ u Budvi. Diplomirao je na Fakultetu za poslovne studije i pravo u Beogradu.  Radović je vrlo rano počeo svoj poslovni put u preduzeću svoje familije. Porodica Radović bavi se ugostiteljstvom preko dvije decenije i Radović sa ponosom ističe da je prvu platu zaradio baveći se ugostiteljstvom. Od 1995. do 2003. godine je radio u ,,SUR Maslina” kod svoga oca, najprije učeći posao, a zatim intenzivno radeći kao ugostiteljski radnik. Od 2003. godine zaposlen je kao izvršni direktor d.o.o. ,,Natally”, u Beogradu. Od 2015. godine, potpredsjednik je Opštinskog odbora Demokrata Budva. Odbornik je Demokratske Crne Gore u Skupštini opštine Budva, od novembra 2016. godine. Na funkciju predsjednika Skupštine opštine Budva izabran je 10. januara ove godine. Član je Izvršnog odbora Turističke organizacije Budva od maja 2017. godine. Oženjen je. Ima sina Vasilija.

Kao sekretar za partijsku infrastrukturu pratiće aktivnosti na formiranju i održavanju partijske infrastrukture na državnom i lokalnom nivou.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

Evo još jedan sa srpskim papirima…..posle Jokića i Popovića ……dje god se okreneš a ono SRBI?

Dejan
Gost
Dejan

I to sve ugrozeni po njima

Send this to a friend