Politika

Demokrate: Liderima DF-a je Milo Đukanović osnivač, mentor i saradnik

DF i Demokrate

Nastavljaju se optužbe na relaciji Demokratski front – Demokratska Crna Gora. Nakon što je Demokratski front optužio  Demokrate da nijesu opozicija, reagovali su iz ove partije te poručili da je liderima DF-a Milo Đukanović osnivač mentor i glavni saradnik.

<<<DF: Demokrate više nijesu opozicija<<<

“Od nekoga ko je, da bi oblatio Bečića i Demokrate, uoči lokalnih izbora u Herceg Novom, bio spreman da podmeće crkvi koju navodno brani, kome je „Srpska kuća“ čiji je dioničar, jedini manastir, džamija i katedrala, za koga su finansijeri stariji od bilo kog mitropolita, reisa i biskupa, nimalo nas ne čude uporni pokušaju da sto puta ponovljenu laž pretvori u istinu. Ima i druga izreka, fatalna po njih, koja kaže: ko jedanput slaže, drugi put mu se ne vjeruje”, navode Demokrate.

Iz ove partije ističu da je DF svoje birače i sve građane Crne Gore već izvarali stotinu puta da bi se opet našao neko ko bi im vjerovao.

“Mandić i Bulatović, vječiti opozicionari, grčevito se bore da očuvaju takav status, ali u tome, sudeći po panici koja ih je uhvatila, baš i ne uspijevaju. Toliko su uplašeni da se nekima od njih, kako sami priznaju, priviđaju i duhovi Darka Pajovića. Možda zbog toga što Demokratski front predstavlja višečlanu koaliciju koja se, prirodno, sastoji od više Darka Pajovića, ali i Draga Đurovića koji se aktiviraju kada Đukanović namigne”, poručuju iz Bečićeve partije.

Demokrate navode da zbog svih izdaja koje su počinili U DF-u misle da su za sebe pribavili legitimitet da i druge proglašavaju izdajnicima, što je osim njihov, još i manir DPS-a.

Demokrate imaju i neka pitanja za Demokratski front.

“Da li su Demokrate ili je DF pogazio riječ i bezuslovno se vratio Sinđin parlament?  Da li su Demokrate ili je DF prihvatio radnu grupu za kozmetičke izmjene izbornog zakonodavstva zajedno koju je prošle godine predložio DPS? Da li su Demokrate ili je DF glasao skupa sa DPS-om u Budvi? Da li su Demokrate ili je DF glasao sa DPS-om za Ustav? Da li su Demokrate ili je DF glasao za plan Branimira Gvozdenovića? Da li su Demokrate ili je DF podržao prodaju Kotora DPS-u?  Da li su se Demokrate ili se DF divio Milu Đukanoviću, čestitajući mu rođendan? Da li su Demokrate ili je DF prodao Nikšić za slobodu svojih poslanika?
Da li je funkcioner DF-a ili Demokrata bio na čelu jednog crkvenog odbora CPC? Da li su Demokrate ili je DF vrijeđao crkvene velikodostojnike nazivajući ih UDBOM”, pitanja su koja su postavili opozicionim kolega.

Demokrate tvrde da DF radi za Đukanovića jer mu treba opozicionar koji kompromituje sve što je tradicionalno crnogorsko, srpsko, bošnjačko, muslimansko, albansko, hrvatsko,  estidno vrijeđa manjine da bi DPS lakše pobjeđivao na izborima, uvijek pristaje na igre podjela i raskola da bi DPS lakše vladao po principu “zavadi pa vladaj,  pljuje po Evropi, sije primitivizam da bi ubio volju apstinentima da izađu na izbore…

“Iz svih tih razloga DF je omiljena Milova opozicija. Da bi sa te proste i svima jasne činjenice skrenuli pažnju oni govore da je naše društvo onaj Dedeić koji je tužio i podnio krivičnu prijavu protiv Bečića i Abazovića, a milovao funkcionere DF-a, među kojima ima i čelnike svojih crkvenih odbora”, smatraju Demokrate.

Prema njihovim riječima, sve to ukazuje na činjenicu da dezorjentisani, pripejd opozicionari i decenijski saradnici Mila Đukanovića, ovih dana udaraju glavom o zid napadajući Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Toni
Gost
Toni

E demokrate su ga ove rede ugasili. Nije mi ih žao, ali mi je žao što se prosu još jedna šansa za smjenu dps-a.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Kakav df i matraci…

Aloalo
Gost
Aloalo

Demokrate u pravu ste. Klonite se ovih profesionslnih opozicionara.

Fileopg
Gost
Fileopg

ešeka sedmobataljonaš kritikuje vojvodu četničkog za izdaju srpskih interesa…

SamoSvoj
Gost
SamoSvoj

Svi vi radite samo za svoje dobro,slabu ce vajdu narod i drzava osjetiti i od Kurte i od Murte.

Čirgić
Gost
Čirgić

Aha, kako da ne.A od DPSa se usrećismo.
Mani se te komunisticke rezimske price.

smijesni ste
Gost
smijesni ste

Kakvi cirkusanti. Lekso neces ni cenzus gledati posle ovoga sto si napravio. Dzaba Bogi u trans pada sa saopstenjima. Aprcovic predlaze vase amandmane. Alo.

cinjenice
Gost
cinjenice

Kakvi spin majstori. Prvi DF je u Parlament usao onda kad vi niste htjeli da ih podrzite kad su bili u procesu za drzavni udar. Drugo, u Budvi je DF glasao protiv otimanja privatne imovine, a ne sa dpsom, i to nakon sto Krapovic za dvije godine mandata nista nije uradio po tom pitanju, pa su bas zadnjeg dana njegovog… Više »

Libero7
Gost
Libero7

Vi ste ista roba anti crnogorska skupina nema vam spasa

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Dok se oni svadjau dps slaze koverte.

NBA
Gost
NBA

MILO JE ZA SVE VAS IZ OPOZICIJE KRALJ,GOSPODIN,LUDINA,POLITICAR I VELIKI COVJEK! A VI NIKADA NEMOZETE NISTA OD NAVEDENOG BITI!!! DA JE VJECNA CRNA GORA, NA CELU SA MILOM DJUKANOVICEM! VAKAT JE!!!

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

“Ludina”.ako gospodar sazna da si ovo napisao,gotov si.

GrubanMalic
Gost
GrubanMalic

Ne kaze se ludina no ljudina !!! A mozda je i Frojd u pitanju !!!

NBA
Gost
NBA

IZVINJAVAM SE NA GRESCI-MISLIO SAM DA SAM NAPISAO LJUDINA,KAO STO I JESTE,A VI ZLOBNICI SAMO KRITIKUJTE ,….

Fileopg
Gost
Fileopg

koliko nekulture, netolerancije i uličarskih manira uniješe, na ove političke prostore, ovi poslušnici MR.Alekse Bečića. Uvrede, kvalifikativi i mržnja bez ikakvih dokaza su im glavni sadržaoci bilo kojeg saopštenja. Neka neko nađe jedno jedino saopštenje koje je izdao MrAljeksa Bečić ili bilo koji njegov poslušnik a koje ne vrvi od uvreda kvalifikativa i mržnje i povlačim sve rečeno.

Fileopg
Gost
Fileopg

Sve je istina što je MR.Aleksa Bečić reka za Mandića i družinu isto kao što je istina sve što je Mandić rekao za MR.Aljeksu Bečića i pored toga su i dalje u koaliciji. Narod bi reka veljesrpska posla i Veljesrpska braća se tuču oko sve tanjeg kolača.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ovo je najsmješnije. Svađaju se Kvislinzi sa Petokolonašima.

Nikola Pg
Gost
Nikola Pg

Izgubili ste kompas, ne znate sta pricate vise

Djuro Prč
Gost
Djuro Prč

Pajovicu,pardon Becicu,ne mlati znamo se.

Velimir1966
Gost
Velimir1966

Mene ste isti negativci!
Demokrate i DF su anticrnogorske ,izdajničke ,nedemokratski i ko da više stranke!
DF je plus teroristička skupina izdajnika Crne Gore!

Putin
Gost
Putin

E cim je ” skupina ” , sve mi je jasno !

Karadag
Gost
Karadag

Velimire,za tvoke godine bi trebalo da si ozbiljniji.
Imas li pet evra u dzep,tonti vidi? Imas ?

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

kolko press konferencija organizovase mini diktatori df-ovaca danas…….hahahahahahaha….prze se nariljane saurite slaninice na ovu vrucinu 😉

Pol
Gost
Pol

Becic je izdao i to je to.I posle Draga ima Drago,posle Pajovica ima Pajovic…zato ovi i vladaju 30 god.

Delboj
Gost
Delboj

I vrane znaju da je Mandic Acov potrcko.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

manda, radun i bulat glavni lomijevi igraci…a medo crce e bi i on al ga lomi nece….pa ka ostavljena nevjesta kukumace i ima hronicnu verbalnu diareju 😉

Katja
Gost
Katja

Ista ste sorta…

Ibro
Gost
Ibro

Borba oči u oči, juriiiš braćoooo

LSCG
Gost
LSCG

Ali kako Becic i Bogdanovic slomise DPS iz dva poteza. Ja i moja prorodica i moji prijatelju su vas glasali. 27 ljudi da ja znam. Od danas nemate i jedan nas glas. Dobro vas je poducio teoreticar Pavicevic koji od čede, zivkovica pa sad purka 3% dobaca najvose. Poslao bih vas za dozivotne ambasadore u Tanzaniju

HGI-Hdz
Gost
HGI-Hdz

Ja ih nebih glasao.Ja glasuje samo HGI a prije sam LSCG.Df je kopija Ns a Demokrate su pokušaj kopije LSCG.Nažalost,oni su samo blijede kopije.

Krsin
Gost
Krsin

Sve je to lijepo, ali Bečić je izdao i zato ćete sa 20 odsto da odete na 3-4 odsto.

Valenarion
Gost
Valenarion

Demokrate su počinile težu izdaju nego Pajović. Pajović je makar bio za NATO i znalo mu se ko je i šta je, a Demokrate su od Srba prešle u dukljane i antisrbe

Katja
Gost
Katja

Kako da ne,vuk dlaku mijenja ali ne i cud..sjecam se Alekse iz ekonomske skole kako je ponosno nosio srpsku zastavu prije referenduma…i citava porodica njegova,svi su Srbi…folirant,izigrava nekog velikog Crnogorca…!!!

Lamass
Gost
Lamass

Uzalud se trudite, Demokrate. Ušli ste u otvoreni dil sa DPS, Aprcović koji je bukvalnop otjerao vašeg gradonačelnika u KO je umjesto vas pričao u parlamentu… i Bečić je ovim izdao opoziciju.

marius
Gost
marius

Pocela je “zabava” za siroke narodne mase. Iskren da budem, mislio sam nece predje Septembra, al sto da se cini. Mora da i je ovizi Orav malo poitnuo.

ssssssss
Gost
ssssssss

DEMOKRATE JE LI VAM ORAV VEC REKAO REZULTATE 2020

TaracJarac
Gost
TaracJarac

Ovo sto pise u naslovu je tacno !!! Da nije nastao df, dps odavno ne bi bio na vlasti !!!

šasa
Gost
šasa

Ti bi ih smijenio Zatarac.

TaracJarac
Gost
TaracJarac

Ne bih ja no ti, fino se vidi ! A kad si saša?

Rijeka
Gost
Rijeka

Pomogli ste I vi I Df Milu Sa svadjom .nastavite tako necete ni uci u parliament ni vi ni oni.

_________
Gost
_________

Бечић нови Вучић

_________
Gost
_________

demokrate hocete da se vratite u parlament jer vam je pala podrska za nekih 5-7% i sad ocete preko grbace DF,vi se o nicemu izjasnili niste samo slusate ambasade belgije i njemacke tako da nemate pravo glasa,pola nezavisnih poslanika vas nije podrzalo rade li i oni za Mila,vodite sramnu politiku kao mladi SKOJEVCI sa kravatama,ne znam da su vas hapsili… Više »

Send this to a friend