Politika

Demokrate: Medojević je patološki lažov

Demokratska Crna Gora optužila je predsjednika Pokreta za promjene i jednog od lidera Demokratskog fronta Nebojšu Medojevića da je patološki lažov.

“Nebojša Medojević, poznati patološki lažov, fan Mila Đukanovića, čovjek koji je sa Svetom Marovićem dogovorio izglasavanje Ustava 2007. godine i čovjek koji se enormno obogatio zastupajući “opozicione interese” u posljednjih 20 godina”, piše na zvaničnoj Facebook stranici Aleksa Bečić-Demokrate-Demokratska Crna Gora.

Nebojša Medojević, poznati patološki lažov, fan Mila Đukanovića, čovjek koji je sa Svetom Marovićem dogovorio…

Gepostet von Aleksa Becic – Demokrate – Demokratska Crna Gora am Mittwoch, 5. September 2018

U partiji Alekse Bečića ogorčeni su zbog Medojevićevog komentara na Facebooka.

Naime, dugogodišnji funkcioner Demokrata iz Budve Goran Slovnić za portal Borba je kazao da su Aleksa Bečić i Dragan Krapović najveće političke prevare u Crnoj Gori, na šta se nadovezao Medojević.

Tako to rade Sorošoidi u Budvi. Caste lopovsku firmu WTE koja je pravosnazno osudjena za korupciju 6,5 miliona EUR. Za…

Gepostet von Nebojsa Medojevic am Mittwoch, 5. September 2018

Na svom Facebooku profilu Medojević je napisao: Tako to rade Sorošoidi u Budvi. Časte lopovsku firmu WTE koja je pravosnažno osuđena za korupciju 6,5 miliona eura. Za početak. Koliko će još desetina miliona da plate građani BD i CG tek ćemo da vidimo. Sve dogovoreno sa Duškom Markovićem. Bruka i sramota. Ali neka narod otvori oci. Kad bude svima jasno, biće kasno!!!

M.D.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend