Politika

Demokrate Nikoliću: Vi ste zajedno sa svojim mladim izmanipulisanim kolegama stražari mafije

Demokrate

Vi ste Nikoliću, zajedno sa svojim mladim izmanipulisanim kolegama stražari mafije, reagovali su iz Demokratske Crne Gore na saopštenje poslanika DPS-a Andrije Nikolića u kojem tvrdi da optužbama na račun predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića ne mogu prekrečiti političke biografije.

<<<Nikolić: Optužbama na račun Đukanovića ne mogu se prekrečiti političke biografije<<<

“Znate kako pred zemljotres iz zemlje izlaze zmije i insekti? E tako smo mi, razobličivši RTCG kao poslednju liniju odbrane razvlašćene kvazipartije, uspjeli da na čistac istjeramo sve oblike i saveznike propadajućeg DPS-a u Crnoj Gori i van nje”, saopštile su Demokrate.

Prema njihovim riječima ‘zemljotres’ za koji znaju da dolazi i zbog kojeg redom ispuzavaju na svjetlost dana je oslobađanje svih institucija ove predugo zarobljene države, počev od RTCG.

“Eto, danas se javio još jedan lažni novinar Javnog servisa, a u stvari stari radnik DPS-a, Andrija Nikolić i Aleksandar Bogdanović, zet najpoznatijeg bjegunca od pravde Svetozara Marovića. Onaj Nikolić koji se godinama predstavljao kao novinar i uživajući sva prava tog časnog poziva lažući Crnu Goru i sve njene građane, da bi se nedugo zatim, misleći valjda da je DPS nedodirljiv i vječan, javno obznanio kao funkcioner te partije”, navode Demokrate.

Iz Demokratske Crne Gore postavljaju pitanje: Vrijedi li uopšte odgovarati mladom čovjeku koji se imitirajući partijskog šefa sveo na sitnog epigončića bez trunke originalnosti?

“Šta bi se takvoj personi moglo kazati, a da se postigne makar i minimalan stepen razumijevanja? Čemu ga pokušati naučiti, a da se nakon toga ne mora priznati da je to bačeno vrijeme? Ništa iz domena duha i intelekta, svakako”, ističu Demokrate.

Kako napominju nešto moraju, pa će probati tvrdim činjenicama bez uključivanja komplikovanijih aspekata i analiza.

“Vi ste Nikoliću, zajedno sa svojim mladim izmanipulisanim kolegama stražari mafije. Jednog dana će vam zbog toga biti veoma neprijatno, stidjećete se toga, pred sobom i pred generacijama koje dolaze. Ispred vas je vrijeme, ali ste već na sve te buduće godine stavili ogromnu hipoteku i ljagu koju će biti veoma teško oprati. Vi Nikoliću i Bogdanoviću služite čovjeku koji je zbog svoje vlastohlepnosti promijenio sve strane i sve ideologije i ostao glavni simbol pohare i razdora u Crnoj Gori”, navode Demokrate.

Dodaju, čovjeku kojem je ova zemlja, trud svih njenih prošlih generacija poslužio samo da napuni svoje džepove, tako zadužujući i one buduće, današnju djecu i one još nerođene.

“Služite čovjeku koji vam svima danas prodaje rice o crnogorstvu i patriotizmu, o multietničnosti i međunacionalnom skladu, a koji je gorivom punio tenkove prilikom juriša na Srebrenicu. Punio tenkove da napuni džepove. To je krvavi novac, Nikoliću i Bigdanoviću”, ističu Demokrate.

Prema njihovim riječima služe čovjeku koji je zarad sopstvenog političkog opstanka, u nedostatku političkog znanja i hrabrosti, polovinu svoje zemlje uvijek proglašavao za izdajnike i neprijatelje.

“A zamislite, samo on prav! I kad ratuje, i kad švercuje, i kad proganja i hapsi. Devedesetih, dok je mrzio Hrvate i šah zbog šahovnice, izdajnici su mu bili Crnogorci. Liberali. Nakon toga, kada se ukazala potreba, to su postali Srbi. Mislite li Nikoliću i Bihdanoviću da tu ima ideje ili časti? Ne, tu mladići ima samo vlasti. I mnogo tuđe patnje”, tvrde Demokrate.

Smatraju da je to čovjek koji je zarad pohlepe razorio jednu industrijalizovanu mediteransku zemlju, svevši je svojim neznanjem u rupu od tačno četiri milijarde eura duga.

“Do kosti oglodana, pokradena, rasprodata, ponižena. Služite čovjeku kojem nije bitno ni šta je istina, ni šta je vrijednost, ni šta je interes građana. Jedina vrijednost koju on poznaje jeste vlast, i za nju je spreman žrtvovati sve. I vas Nikoliću, ni sekunda ne sumnjajte”, navode Demokrate.

Kako dodaju, to je istorijski aksiom u slučajevima takvih ljudi.

“Narod vam je rekao sve, Nikoliću. Prvo na parlamentarnim izborima, pa zatim u Nikšiću, a onda vas zakucao za političko dno u Herceg Novom. Partije sadašnje vlasti 80 odsto, DPS i sateliti 20 odsto. Pametnom dosta”, zaključuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MARKO
Gost
MARKO

Ovolika opsjednutost jednim covjekom nije zdrava.A pricaju kao da ce vjecno ostati na vlasti.Ubjedljivo najodvratnija i najljigavija politicka skupina.

Gost9376
Gost
Gost9376

znaci li ovo da je svaki novinar ,kojem se (gle cuda) ne svidja politika laznih demokrata,izdajnicke ure ili cetnickog fronta, po automatizmu saveznik dps-a? znaci li ovo da od sada novinar mora striktno i bezuslovno da mrzi dps,da voli lazove od demokrata,da je dvolican kao ovi iz ure i da obozava drazu koljaca da bi vama bio profesionalan novinar? ako… Više »

Crni panter
Gost
Crni panter

Kad neko ima neki problem sa sobom da bi se makar na tren oslobodio toga nabaci drugome na teret pa počne mu nabrajati ama bas sve sto mu pravi problem. Sto bi narod rekao brigo moja predji na drugoga samo sto ovaj narod dobro vidi a Boga mi i dobro pamti neke stvari. Sve će se ovo zvati lani pa… Više »

Sloboda
Gost
Sloboda

ČETNIKRATE, jad i bijeda od klerofašista s komunističkim kravatama i građanskim odorama.

BBBB
Gost
BBBB

A jesu demokrate ove demokrate

Send this to a friend