Politika

Demokrate Nikšić mafiji: Nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori

Foto: Demokrate Nikšić
Foto: Demokrate Nikšić

Nakon više udara na mafiju kao i odlučne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, mafija šalje odgovore, onako u njihovom stilu. Situacija u kojoj su naše kancelarije na meti nije ništa novo, a ovog puta ponovo u Nikšiću. Pripadnici organizovanih kriminalnih grupa osim prijetnji našim funkcionerima prešli su i na uništavanje imovine i to je očigledno postalo učestalo, saopšteno je iz Opštinskog odbora Dmokrate Nikšić.

“Vandalima koji su na nagovor kriminalnih struktura ponovo uništili ulazak u prostorije Demokrata OO Nikšić poručujemo da nas neće uplašiti i da ćemo mi nastaviti da slijedimo politiku koja garantuje mir i stabilnost za sve poštene građane ove zemlje, ali i politiku koja garantuje spuške ćelje za sve članove kriminalnih struktura u društvu”, poručili su iz te partije.

Kako su naveli, borba Demokratske Crne Gore za pravednije i čistije društvo je čvršća od stakla koje je polomljeno i upravo zbog toga nastavljamo politiku koja će garantovati jaču i uspiješniju Crnu Goru, kilometre novih puteva, hiljade radnih mjesta, nove investicije, borbu protiv kriminala i korupcije.

“Mi u svemu tome imamo najjačeg saveznika, narod Crne Gore i svi zajedno šaljemo poruku mafiji: “Nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori””, zaključuju Demokrate Nikšić.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
vesko nkMajamigwidoTara
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vesko nk
Gost
vesko nk

Mislim da je u pitanju estetika.Naši političari misle da su bogom dani pa lijepe svoje slike.Zamisli sad da svaki dan prolaziš pored slike Bečića Moma i dr. demokrata.Jeza i muka te hvata.Pa kad sliku povežeš sa količinom gluposti prirodne tuposti dobiješ nagon da sliku upodobiš. Vidi i da su ljepotice sa duplerice dosadili b.A i nije pristojno kačit slike u… Više »

Majami
Gost
Majami

Jopet?! hahaha 👍😂😂

gwido
Gost
gwido

Ni vise ni manje nego mafija pocela da lomi izloge….aoooo

Tara
Gost
Tara

Popovska-Budvanska mafija..to je lice Becica..

Send this to a friend