Politika

Demokrate: Od onih koji su sve razgradili očekuje se nastavak rušilačkog poduhvata

Foto: RTV Budva

Gospodo iz autokratske ekspoziture u Budvi, oni koji grade imaju šta i da otvore, a od onih koji su sve razgradili, opljačkali i uništili, bilo je za očekivati nastavak rušilačkog poduhvata, poručuju Demokrate, nakon što je iz DPS-a saopšteno da su smijenjeni predsjednik Opštine i Skupštine opštine Marko Carević i Krsto Radović u opasnosti da dobiju sunčanicu.

<<<DPS Budva: Carević i Radović u opasnosti da dobiju sunčanicu<<<

“Poput poslednjih razbojnika u stanju očajavanja, vidjeli smo iživljavanje na imovini Opštine Budva od strane režimskih “osvajača”. Čak su se i brave, i vrata, i kuhinjski inventar našli na meti neviđenog divljaštva koje je sprovedeno uz prethodno gašenje nadzornih kamera. Ali uzalud, ipak je cijela Evropa mogla vidjeti najveći mogući stepen primitivizma u 21. vijeku. Nasilje je odlika glupana, agresija odlika primitivizma, a amaterski pendrek puč u Budvi odlika gubitnika”, navode Demokrate.

Nasilje je, kako dodaju,  odbrana čovjeka koji nije siguran u sebe i sredstvo koje koriste diktatorski režimi u svojoj poslednjoj fazi vladavine.

“Ali morate znati, niti ste uspjeli niti ćete ikada uspjeti da nasiljem osvojite vlast, a naročito ne nakon višestrukog pravnog i političkog poraza pred licem cijele javnosti.  A za to što ste do okupacionih fotelja gazili preko djece, vezanih ljudi i brutalnog prebijanja naroda, imaćete uskoro priliku da se suočite sa pravnom državom”, tvrde u ovoj stranci.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aloinformer
Gost
Aloinformer

Najgore od svega je sto ovaj misli da javnost pored svojih ociju,vjeruje njegovim lazima….

aeee
Gost
aeee

Najgora partija u CG. Po svemu, da ne nabrajam.

Srpska posla
Gost
Srpska posla

Što ste to vi sagradili, leba ti. Četiri godine primate platu a ne dolazite na posao. Je li to sistem rada koji Crna Gora treba da slijedi?

Jes, jes
Gost
Jes, jes

Dokazaće se na sudu kakav je ko. Optužnice se spremne za svakoga ko je skrivio haos u Budvi.

Ahahahaha!!!
Gost
Ahahahaha!!!

Genijalno! Sve što su oni uradili, divljaštvo, primitivizam, napad na djecu, urlikanje, lomljenje stakala, unošenje policajcima u lice, pripisali su DPS-u! Međutim, sreća pa pamtimo malo duže nego 5 dana. A tu su i snimci sa kamera.

freeMNE
Gost
freeMNE

U Budvi ste dokazali da vam je “politika” DF veoma bliska,zato…putuj igumane…

Lida
Gost
Lida

Prevaranti zajedno sa Carevicem i krstom,smeta vam dps jer ste planirali da se finansirate pred izbore iz Budvanskog budzeta.

Nedjelko
Gost
Nedjelko

Dali je neko vidio godisnji financiski izvjestaj iz Budve? Dali ovi i znaju sta je to i AKO znaju zasto nas SAMO bombiraju Praznim frazama ? Neka nova vlast u Budvi objavi STVARNU sliku financia da se vidi sta ovi pricaju..samo o kradji, o pronevjeri o Cudu sta. Su oni napravili..da vidimo CINJENICE a ne ulicno bukanje…

marius
Gost
marius

Vi ste ti koji su multietnickoj Crnoj Gori , u ok zabili prst veljeserbskog nacionalizma, tako da vi ova demagogija ne prolazi vise. Svi dobronamjerni i drzavi Crnoj Gori, odani gradjani su to prepoznali.

Dragica
Gost
Dragica

Vi ste dobrice,ne mlatite!!!

Blaki
Gost
Blaki

Ne razumijem ništa ,Trebalo bi malo bolje da lajete.

Boki
Gost
Boki

Što ovi mrse ?

Send this to a friend