Politika

Demokrate predlažu izmjene Zakona o registru prebivališta i boravišta

Demokratska Crna Gora predaće u skupštinsku proceduru predlog izmjena Zakona o registru prebivališta i boravišta.

To je najavljeno danas na pres konferenciji te stranke.

Danilo Šaranović, poslanik Demokrata, kazao je da se neki subjekti uz Crnoj Gori i nakon gubitna vlasti “skloni da drže kao taoce građane i istrajavaju na zloupotrebama”.

“Podgorica je i danas talac štetnih ambicija jednog čovjeka. Mislim na predsjednika Izborne komisije koji izbjegava da sazove sjednicu kako bi ona donijela očekivane odluke. Danas je opet u žiži i opština Šavnik. Svaki stanovnik tog grada je živio na adresi bez broja i zahvaljujući nasem zakonskom rešenju taj problem je riješen. Međutim, Šavnik je postao turistički centar, odnosno centar izbornog turizma2, rekao je Šaranović i najavio da će njegova stranka predati u skupštinsku proceduru predlog izmjena Zakona o registru prebivališta i boravišta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
no1
Gost
no1

Prava stvar.

Bokelj
Gost
Bokelj

A što ćemo s 4 tisuće birača u HN koji imaju dvojna državljanstva, a redovno glasaju protiv ove države koja im je dala sve.

Precizno
Gost
Precizno

Podnesite vi prvo prijedlog zakona o registru adresa. Da svaka adresa bude u registru što je preduslov za registar prebivališta i boravišta. Napravite makar jedan zakon bez rupa inače vas zaludu plaćamo.

cutiiii
Gost
cutiiii

Saranovicu, nosilac vase liste je novoupisani stanovnik savnika

Send this to a friend