Politika

Demokrate: Prijave MUP-a pišu se u otkupnim stanicama DPS-a

Informacija iz Centra bezbjednosti u Beranama da će, umjesto da gone počinioce krivičnih djela koji danas, na izborni dan, „operišu“ u kriminalnim formacijama po Beranama, podnijeti  krivičnu prijavu protiv nas, kazali su iz Demokrata.

>>>Policija podnosi krivičnu prijavu nakon dezinformacija Demokrata>>>

Evidentno je, kažu Demokrate, da policija i DPS rade sihronizovano, na način što službenici policije svojim pasivnim odnosom tolerišu i legitimišu izuzetno visok stepen nezakonitosti u režiji DPS-a.

“Sama činjenica da se prvo DPS oglasio saopštenjem, a tek onda MUP, dokaz je da se prijave MUP-a pišu u otkupnim stanicama DPS-a”, tvrde Demokrate.

Iz partije Alekse Bečića poručuju da se danas policija na svoju sramotu, suprotno Ustavu i zakonima, stavila u funkciju zaštite kriminalaca i DPS-a.

“Kako to da je pripadnicima MUP-a promaklo na desetine vozila koja su učestvovala u saobraćaju bez registarskih oznaka? Kako to da policija ne vidi ono što svi građani vide i o čemu su Demokrate upoznale javnost Crne Gore i slikom i riječima? Dakle, gospodo iz MUP-a, dužni ste da odgovorite ne samo radi nas, već radi građana Berana – ko su vlasnici vozila bez tablica? Koliko ste danas vozila zaustavili i koliko isključili iz saobraćaja zbog grubog kršenja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima? Koliko ste, gospodo iz MUP-a, oduzeli vozila, a koliko lica priveli danas u Beranama?”, pitaju Demokrate.

Podsjećaju da je na Cetinju po prijavi Demokrata punkt DPS za kupovinu ličnih karata zatvoren je tek šest sati nakon prijave, jer je toliko trebalo tužiocu da izađe na lice mjesta.

“Sada MUP podnosi krivičnu prijavu protiv Demokrata zbog navodnog lažnog prijavljivanja, idući i korak dalje u zaštiti nezakonitog postupanja MUP-a. Iz svega navedenog izvodi se jasan zaključak: državnim organima rukovodi Aco Đukanović. Na kraju, gospodo iz MUP-a informišemo vas da koliko god ih štitili, nastavljamo sa prijavljivanjem zloupotreba od strane Svetovih demagoga i lica sa optužnica. Poručite šefu, najvećem primitivcu na političkoj sceni Crne Gore, da nas ni sa čim ne može uplašiti. Nema te sile koja će zaustaviti Demokrate na putu zaštite prava i zakonitosti. Zbog toga ste vi prošlost i sramota Crne Gore”, zaključuju oni.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Yug
Gost
Yug

Da su izbori u svim opštinama istovremeno, možda bi neku jadnu šansu i imali, a ovako kad je sve isparcano pa su izbori u 2-3 opstine, nemaju nikakvih sansi. Kako god bilo, najtužnije mi je sto u ovolikoj državi ima 55 stranaka!? I za Kinu i Indiju zajedno, bilo bi mnogo…

Nera
Gost
Nera

Na kraju dana jedino ce biti vazan broj osvojenih mandata.
A to ko je i dali je plasirao dezinformacije ce biti potpuno nevazno,kao i kuknjava da su izbori pokradeni.

Marko
Gost
Marko

Ja ako nemam tablice to je moj razloig zasto nemam ih, i moje auto je slikano nikome nije smetalo do sad sad sve ti nasli da ga slikate i da ga koristite u izborne slike !

Radenko
Gost
Radenko

Sta imate vi da slikate privatna auta nasa?? Odakle vama pravo za to?? Ma prvi su da napisem prijavu protiv vas necu cekati policiju !

Darko
Gost
Darko

Placete opet jadnici jadni

Raki
Gost
Raki

Akoje ovo istina onda ostavka ministra unuteasnjih poslova

Nia
Gost
Nia

Demokrate vi ste vase odsvirali sto bi se reklo, sta vam znaci ovo slikate auta bez tablica da necete mozda da ih saljete posle na auto diler?

Spartanac
Gost
Spartanac

SVE LAZETE STO STE REKLI ZA DESAVANJA U BERANAMA KAKO VAS NIJE SRAMOTA LAZNE DEMOKRATE SAMO PRICATE DA DPS IMA STABOVE A DRUGI KAO NEMAJU TO JE NORMALNO DA SE IMAJU MJESNI STABOVI I MJESNI ODBORI O CEMU VI PRICATE SAD SAM PROSAO KROZ BERANE I NISTA STO VI KAZETE NIJE TACNO!!!

alo
Gost
alo

Ajde vjerujem ti za stabove ali nam objasni zbog cega se moraju skidati tablice sa auta parkiranih ispred stabova dps-a? To se obicno radi kad se vrsi neko krivicno djelo

Slaven Berane
Gost
Slaven Berane

To je privatna policija Aca i Mila Dukanovica.

Darko
Gost
Darko

Druze opet nisi uzeo terapiju . One male crvene moras piti , vidis kako ti je bez njih

Berane
Gost
Berane

Bravo Demokrate.

Tarik
Gost
Tarik

Dje je bila to policija da pomaze DPS-u kad su vasi ljudi napadali po Cetinju i Mojkovcu kada tada ne rekoste da policija radi za DPS??

Don
Gost
Don

Mislim da je jasno da Demagozi se trude na svaki nacin da izbore ospore naravno bez uspjeha jer ko bi njih shvatao za ozbiljno!

Noki
Gost
Noki

U svakoj normalnoj drzavi se kaznjavaju lica koja “dizu” laznu uzbunu tako da je to sasvim normalno.

Nada
Gost
Nada

Opet pravite probleme jer gubite

Emir
Gost
Emir

Kako cete podnijeti jos jedan poraz?

Ivana
Gost
Ivana

Aleksa prihvati poraz i sakrij se u misiju rupu kao 26.novembra

Muđa
Gost
Muđa

Vi ste tako prevrtljivi, tako namazani, tipicne interesdzije koje su dosadile i Bogu i narodu!

mirela
Gost
mirela

sto cinee danas URA I Demagozi ! ajde sjasite vise, znamo mi ko ste i sta ste !

Maja
Gost
Maja

Aleksa da li su to poslednji znaci tvog politickog zivota?

Kosta
Gost
Kosta

A sa kojih ti klupa pises Vijestima ove lazi pa ih oni plasiraju ??

Jana
Gost
Jana

Vec ste svjesni da gubite pa opet pravite probleme i podmetacine.

sorela
Gost
sorela

sjecate se scenarija na Cetinju?? ee, istoo to radite u Beranama, a opet cete da se prospete taman kao na Cetinju jer vas je narod provalio !

Darko
Gost
Darko

Kako te nije stamota jedan nebio ! Sta pricas ti, znas li sam sta pricas?

cvet
Gost
cvet

Oganj u vas!

Anel
Gost
Anel

E nesrecni Aleksa, kakve su to opet podmetacine??

Ćale
Gost
Ćale

Dokle vise Demagozi sa lazima i zasto nema kraja sa istim?

rejna
Gost
rejna

a, ne mozete vi cutati jedan jedini dan !

Send this to a friend