Politika

Demokrate: Rezultati izbora pokazaće da Novljani ne padaju na jeftine politikantske priče DPS-a o navodnom nazadovanju

Apsolutno je netačna tvrdnja da ništa nije urađeno u Herceg Novom, tvrde Demokrate.

>>>DPS Herceg Novi: Aktuelna vlast nije realizovala gotovo ništa od obećanog>>>

“Nisu realizovani samo oni projekti koje je kočila bivša državna vlast na čelu sa DPS-om, a sve u cilju sputavanja lokalne vlasti, da bi stvorila utisak kod građana da ništa nije realizovano. Sa državom koja ima sluha za Herceg Novi, izgradićemo školu u Igalu, novu autobusku stanicu i zaobilaznicu oko grada. Time ćemo pokazati da uz adekvatnu saradnju sa Vladom može da se uradi još više za Novljane, što vi nikada niste činili”, navode Demokrate.

Takođe, ističu, socijalna politika je u vrhu opredjeljenja ove vlasti, što dokazuju, naknade za novorođenčad, besplatni udžbenici, besplatne karte za prevoz učenika u seoskim područjima, studentske stipendije, što sve olakšava finansijsku situaciju mladih i porodice.

Realizovano je ,kažu, preko 200 projekata od kojih su najznačajniji rekonstrukcija kuće Ive Andrića, sanacija Doma kulture, rekonstrukcija brojnih puteva, probijanje i asfaltiranje novih, sve to uz propratnu rasvjetu koja je popravljena ili postavljena nova, tako da uskoro neće biti mjesta u Novom koje neće biti osvijetljeno.

“Za razliku od vas koji ste vodili računa samo o sopstvenim interesima, mi mislimo i na našu djecu. Izgradili smo brojna igrališta, rekonstruisali bazene, teretane na otvorenom i stvorili sve uslove koji su potrebni za razvitak djece u svakom mogućem smislu. Na ovome se nećemo zaustaviti, već ćemo učiniti sve da Herceg Novi bude turistički centar Crne Gore i jedan od najrazvijenijih gradova u našoj državi. Na vašu žalost, rezultati izbora će vam jasno pokazati da Novljani ne padaju na vaše jeftine politikantske priče o navodnom nazadovanju. U naredne četiri godine smo planirali da realizujemo još 300 projekata i uvjereni smo da će nam građani Herceg Novog ukazati povjerenje da planirano i ostvarimo”, zaključuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
_cetinjski_
Gost
_cetinjski_

Jes vala bas smo napredovali evo 6 mjeseci

marius
Gost
marius

A da cujes. Dje ce im vjerovat, valjda su i sami svjesni da se vi drzite datih obecanja. Evo se izmirila vas cijela CG. Plate skocile, “ubilo se”. Racuni za struju prepolovljeni. Standard jos malo ka u Luxemburg. Sprdate li se to vi sa ovijem narodom. Ja bih lijepo reka, e se sprdate.

Send this to a friend