Politika

Demokrate: SD se služi političkim trikovima i napada žrtve političko-kriminalnih akcija

Umjesto da osudi napad na funkcionere i aktiviste koalicije “Mir je naša nacija”, SD se služi političkim trikovima i napada žrtve političko-kriminalnih akcija. Međutim, svakom građaninu Nikšića je jasno zašto je SD odlučio da štiti naoružane napadače, a napada časne i poštene ljude. To niti je slučajno niti iz neznanja, već zbog činjenice da ulični banditi upravo dolaze i djeluju po nalozima struktura kojima pripada i SD, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

<<<SD Nikšić: Da li je Radović boravio u Nikšiću suprotno zabrani napuštanja teritorije opštine Budva<<<

“U reagovanju protiv Radovića, SD neskriveno štiti i opravdava napadače, što je prije svega nemoralno i nečasno, ali očekivano od takve političke organizacije. Pozivanjem da se sankcioniše Radović, a ne napadači, ova partija nije daleko odmakla od onoga što je i ranije bila, dio autokratskog aparata koji odlučuje po partijskoj ili drugoj liniji, a ne po zakonima države Crne Gore”, poručuju u saopštenju.

SD i dalje misli da nijesu kažnjiva krivična djela, navode iz Demokrata, ako su učinjena od strane njihovih članova ili po njihovim ili nalozima njima bliskih političkih struktura. Gospodo iz SD-a, poručuju Demokrate, morate znati da je epoha takve politike okončana 30. avgusta, a biće zapečaćena 14. marta u Nikšiću.

“Zašto nijeste pozvali na poštovanje zakona i sankcionisanje nakon očiglednog kršenja mjera na patriotskom skupu? Zaboravili ste kršenje mjera od strane Bemaxa, Milutina Simovića, Veselina Grbovića i stotina drugih. Svaki građanin Nikšića i Crne Gore navešće najmanje deset primjera kršenja mjera od strane vaših funkcionera. Umjesto da postupate pravično i politički korektno, vi tražite sankcionisanje onih koji su bili meta i žrtva opasnih kriminalaca”, ističu u saopštenju.

Zatim su najavili da očekuju  dobar rezultat na lokalnim izborima u Nikšiću.

“Međutim, kriminalne strukture 14. marta odlaze sa SD-om iz Nikšića, a pobjeđuje multietnički i vazda antifašistički Nikšić. Za razliku od vaših metoda, mi pobjeđujemo znanjem i olovko”, zaključuju iz Demokrata.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Magla
Gost
Magla

Ko je castan i posten? Prosvijetlite me!

Danilo br 1
Gost
Danilo br 1

Vi pobjedjujete ? Znanjem ?
Je li vas poslanik rekao da neko treba da se isezi iz NK i da za njega u tom gradu nema mijesta ? To je olovkom ?
Vi ste najgori !

Blaki
Gost
Blaki

Kriminal se kažnjava i zaboravlja .Izdaja države i predaja u ruke tuđe države,nikad se ne zaboravlja.
Fatima iz 1918 pamtimo za sva vremena a kriminalce toga vremena smo zaboravili.

Petar
Gost
Petar

Vi nijeste krsili mjere kad ste litijali pola godine?

vjecna da je
Gost
vjecna da je

demokrate antifasisti na pricu hahahahahahahahahaha ..ni vino ni voda

Send this to a friend