Politika

Demokrate sigurne u pobjedu, savjetuju DPS da smanji nervozu

Ubjedljivo ćemo pobijediti DPS na izborima, kažu u Demorkatskoj Crnoj Gori.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti

Panična reakcija podgoričkog ogranka organizovane kriminalne grupe, pod formalnim nazivom DPS, potvrđuje da je strah ušao pod kožu njenim šefovima i članovima. Kako sva istraživanja javnog mnjenja garantuju kraj DPS vlasti, a naročito u glavnom gradu, pozivanje na izborne rezultate od prije nekoliko godina postaje sve učestalije. Tako drastičan pad rejtinga, DPS OKG pokušava amortizovati sjećanjima na prethodne izborne cikluse, kada su brutalnim zloupotrebama izbornih prava i kupovinom odbornika prekrajali izborne pobjede opozicije u Podgorici. Tako je bilo i prošlog puta, ali vam obećavamo da će vam to biti i posljednji put.

Uspaničena gospodo iz OKG, upravo ovakvim postupcima pokazujete da ste se prepali istraživanja javnog mnjenja koja kažu da Demokrate ubjedljivo pobjeđuju DPS i vašeg šefa nad šefovima, pa u panici, čak i u snu buncate Aleksino ime. Poručujemo vam da ćete tek buncati kada vas uskoro smjestimo u jedno odmaralište na pola puta do Danilovgrada. Na taj put je već krenuo Miomir Mugoša, pa vam može biti od koristi sa savjetima kako da smanjite nervozu i batrganje. I baš zato što vi dobro znate svoju buduću lokaciju, zato se ovako praćakate, svjesni da nema te političke akrobacije, niti prevare koja će ovoga puta prekrojiti ubjedljivo većinsku volju građana Podgorice i Crne Gore.

Na prethodnim parlamentarnim izborima, uz sve zloupotrebe, politički smo vas masakrirali i sveli na nedostižnih 8000 glasova razlike u odnosu na opoziciju, a što je danas još drastičnije izraženo. Zato, što se tiče brojanja, ostaje vam samo da brojite posljednje dane na vlasti. Koliko god se trudili da se bavite procentima i obmanjujete javnost, uzalud vam trud, jer narod ima jedan pravi i istiniti, a vi drugi, fabrikovani procenat. Uzalud vam pokušaji da fingirate snagu kada je nemate. Ako vam je za utjehu, samo se vi hrabrite i filujte vaš rejting, ali onaj koji imate kod građana Podgorice ničim više ne možete ispraviti. Gotovo je.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Irena
Gost
Irena

Briga mačku što miševi misle.

Dragutin
Gost
Dragutin

Upro dps bot sa komentarima. Samo nek si zdravo. 🙂

Stari
Gost
Stari

A sto danam nece biti sto bolje.Evo vidite Kotor koga briga za muke gradjana da nijeste sto preduzeli u tom pravcu.

Rejna
Gost
Rejna

Jedino u sta sam sigurna kada ste vi u pitanju jeste da idete u jos jedan ubjedljivi poraz !!

Helena
Gost
Helena

DPS gospodski, najmanje se reklamira, ima ih dovoljno i pojave se onda kad treba nesto da kazu, a Demokrate tacno samo sto jos iz frizdera ne iskacu jos.

Bosko
Gost
Bosko

Demokrate ne bi pobijedile na izbore ni da se niko nije prijavio za iste, jer narod se tu pita, narucene analize njihove ni one im ne valjaju jer znaju da im je analiza pisi koliko mi procenata treba!

Hana
Gost
Hana

Ne bih ja na vasem mjestu bila tako sigurna. Jos jedan pora vam dolazi.

Milos
Gost
Milos

Jeste kako ne. Bas se DPS zbog vas nervira. Ma ko ste bre vi, toliko ste nebitni.

Janko
Gost
Janko

Jadna je ta demokratija vasa. Ni D od demokratije.

Gost
Gost
Gost

Tako je! Demokratska Crna Gora – Demokrate će biti nova vlast u Glavnom gradu!

Send this to a friend