Politika

Demokrate sjutra protestuju u Kotoru

Nakon protestnog skupa “Ko to predaje Kotor?” koji je 14. aprila neformalna grupa građana organizovala na Trgu od oružja, u srijedu u 11 časova, ispred zgrade Skupštine opštine, građanke i građani tog primorskog mjesta održaće novi protest “Ne damo Kotor!”, saopštile su danas Demokrate.

Kako su istakli u toj partiji, sa skupa će biti poslata jasna poruka SDP-u da Kotorani svoj grad ne žele da vrate u ruke onih koje su pobijedili na lokalnim izborima 2016. godine, te da se, stoga, i protive inicijativi o razrješenju predsjednika Opštine Vladimira Jokića.

“Protestni skup u Kotoru, osim što je skup protiv prekrajanja izborne volje građana Kotora, ujedno je i skup podrške kotorskoj vlasti, na čelu sa Vladimirom Jokićem, koja je za samo dvije godine ostvarila dva najznačajanija strateška cilja – Kotoru sačuvala status na listi UNESCO-a i preko koncesije obezbijedila da Luka Kotor ostane Kotoranima. Kotor će i sjutra, osim pod zaštitom UNESCO-a, biti i pod zaštitom svojih građana koji će jasno poručiti: Ne damo Kotor!”, zaključuju Demokrate.

24 Komentara na "Demokrate sjutra protestuju u Kotoru"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend