Politika

Demokrate: Skandalozna akcija stambenog zbrinjavanja menadžmenta CEDIS-a pred kraj mandata

Demokratska Crna Gora, kako su saopštili, ekskluzivno predstavlja dokaze o skandaloznoj akciji stambenog zbrinjavanja menadžmenta CEDIS-a pred kraj njegovog mandata. Na dokumentima koje su dostavili, javnosti vidi se kako, po hitnom postupku, sprovode Javni poziv koji, kako piše, dostavljaju mejlom samo onima kojima treba da se dodijele stanovi, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

<<<CEDIS: Stambene potrebe se ne rješavaju iz džepa građana, već iz višemilionskog profita kompanije>>>

“Ovom akcijom je, još jednom, zavučena ruka u džep svih građana Crne Gore i iz njega izvučeno 320.000 eura. Pritom se ističe da se stanovi dodjeljuju zaposlenima sa posebnim zaslugama, pri čemu se ne zna ko te zasluge utvrđuje, a teško je odoljeti zaključku da je riječ o zaslugama za DPS”, navodi se u saopštenju.

Kao da je bilo, kako ističu, “malo čerupanja” za sve ove godine, hoće i u posljednjem mjesecu mandata da se dodatno obezbijede.

Navode da su posebno skandalozni uslovi za dobijanje stana gdje je navedeno da je lice rukovodilac ili zaposleni na radnom mjestu od značaja za poslodavca i da je svega dvije godine na toj poziciji.

“O kakvoj je neviđenoj bahatosti riječ neka ilustruje samo podatak da zaposleni sa po 35 godina radnog staža nemaju pravo na stan, ali imaju rukovodioci nakon samo dvije godine. Valjda je sada jasno da je ovo centar iz kojeg se ispisuju grafiti na džamijama, da se ne bi vidjelo kako se dodjeljuju stanovi lojalnim rukovodiocima”, zaključuju Demokrate.

 

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
CrnogoraCTamjanSekta
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CrnogoraC
Gost
CrnogoraC

Zamisli da zaposleni dobije stambeni kredit u firmi, zamisli taj bezobrazluk :))))

TamjanSekta
Gost
TamjanSekta

a sta je sa milijardama€ mojih Crnogorskih svetinja i 800miliona zaduzivanja i mitom 21m&€
OSTAVKE srbocetnici !!#!!#
vi da pricate o postenju????

Send this to a friend