Politika

Demokrate: Slab si režiser, Krivokapiću

Nervoza Ranka Krivokapića i SDP-a razumljiva je jer je Demokratska Crna Gora u potpunosti razobličila njihovu komediju u tri čina, kazali su u partiji Alekse Bečića, reagujući na saopštenje SDP-a.

<<<SDP: Bečić saradnike UDBE da potraži u najbližem okruženju<<<

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Vidimo da su se u SDP-u najviše uzrujali zbog toga što smo konstatovali da je UDBA svako ko bi smjenjivao opozicione predsjednike opština u Crnoj Gori. Uzrujali su se iako se ta konstatacija, u našem saopštenju, nije čak ni odnosila na SDP, mada nije da nisu dali razloga da se i odnosi. Ostavljamo javnosti da izvodi zaključke o daljim implikacijama ove uzrujanosti u SDP-u.

Što se nas tiče, nervoza Ranka Krivokapića i SDP-a razumljiva je jer je Demokratska Crna Gora u potpunosti razobličila njihovu komediju u tri čina. Da je ta farsa u potpunosti ogoljena i demontirana, potvrđuje nam i masovan prilazak ljudi koji nam saopštavaju kako jeftiniju prevaru od ove nijesu od davnina vidjeli.

Jasno je: režiser ove komedije jeste Ranko Krivokapić. Prilikom podjele uloga, došlo je do nepotizma, pa u prvom činu, Krivokapićeva supruga, Tena Božović, odbornica SDP-a inicira rušenje opozicione vlasti i smjenu Jokića, prva stavlja potpis na inicijativu i ide od odbornika do odbornika DPS-a kako bi sakupljala potpise za istu inicijativu.

U drugom činu, supruga postaje sporedni lik, ostajući, navodno, uzdržana, prilikom smjenjivanja Jokića, dok su dvoje preostalih odbornika SDP-a glasali da bi, nakon sjednice (treba li podsjećati?) svo troje, na čelu sa Rankovom suprugom, nazdravljali, uz viski sa funkcionerima DPS-a, proslavljajući nezakonitu smjenu Jokića i rušenje opozicione vlasti.

U posljednjem činu navodno je jedan odbornik SDP-a dogovorio dugoročnu saradnju sa SDP-om, dok su preostala dva, uključujući i Rankovu suprugu, ostala pri kratkoročnoj? Stvarno, kako su u SDP-u zaključili ko je namjerio da dugoročno sarađuje sa DPS-om, a ko kratkoročno, kad se za onim stolom za kojim su nazdravljali i rujni viski pili među odbornicima SDP-a i DPS-a nije mogla uočiti nikakva razlika?

Konačno, mislite li vi da iko može povjerovati u ovo vrijeđanje inteligencije građana Crne Gore?

Tražili ste referendum, pa ste pobjegli od njega, tražili ste da predsjednica Skupštine prekine sjednicu, pa ste je prevarili i ostali u sali da srušite opozicionu vlast, zajedno sa DPS-om.

Zatim ste htjeli sve da svalite na dva odbornika, ali vas je fotografija slavlja uz viski sa perjanicima DPS-a totalno dokrajčila. Slab si režiser, Krivokapiću. Sve što ste ti i SDP uradili tokom ovih nekoliko nedjelja u Kotoru, moguće je podvesti pod jednu riječ: prevara i tačka.

A poslije tolikih prevara, nema tog iskrenog i istinskog opozicionara koji može vama povjerovati bilo šta, kamo li sa vama sarađaivati, sjesti za isti sto i nešto dogovarati. Više vam ne vjerujemo ni kad kažete da je more plavo, kamo li kad pokušavate pravdati ono što pravdati nije moguće, a to, kako smo već konstatovali nije ništa drugo nego pokušaj da se sramotan postupak predavanja Kotora u ruke DPS-u prokrijumčari u paketu sa navodno neposlušnim djelovanjem jednog odbornika.

Kad je u pitanju Jonica, činjenica je da Demokrate od nje nikada ništa nijesu tražile, sa njom nemamo nikakvu komunikaciju, što se za Krivokapića ne bi moglo reći, posebno imajući u vidu da upravo on ovih dana Jonicu moljaka da mu suprugu ne ostavi bez funkcije u Luci Kotor. Pritom, vjerovatno, nade polaže u iskustvo koje sa Jonicom ima kada ona nije glasala za njegovu smjenu sa mjesta predsjednika Skupštine. I on nekome nešto da prigovori. Jadno da jadnije biti ne može. Bar ne do sljedećeg čina komedije del Ranko.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Roko
Gost
Roko

Uvjeren sam da radite za DPS. Evo zavadiste cijelu opoziciju.

Egzodus
Gost
Egzodus

Pobjede a ne podjele aleksa ahhaahhaah pobjeda kao ona u budvi ,2 gradonacelnika izgubiste imate li jos kojeg ?

kontraš
Gost
kontraš

Ranko je covjek od integriteta koji umije da kaze NE i vlasti i opoziji ako smatra da nisu u pravu,dok sa druge strane ,jedino NE koje ste vi ikada rekli je ono referendumsko

KontraMiting
Gost
KontraMiting

O Milo hvala ti sto postojis ,bog sami zna sta bi se nasoj drzavi desilo da se ovi bilo kakve vece vlasti dokopaju

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Evo ih ovi sa njihovim bajkama ,da ,normalno da niste vi krivi za sopstvene poraze nego milo ranko udba ili bog zna kakva visa sila

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Zasto se ovaj jokic odrekao srpskog drzavljanstva ? To niko nece da mi kaze ?

Kaktus
Gost
Kaktus

Ranko je los reziser ali ste i vi nakaradan kasting napravili kada ste u gradonacelnicku fotelju doveli dijete kome je to prvi posao

Leart
Gost
Leart

Uvijek vi druge krivite za svoje poraze ,nijednom da se osvrnete na samovolju i aroganciju vaseg gradonacelnika,nijednom da opravdate odluke koje je donio ,nijednom da se osvrnete na pola budzeta koji je spiskao na otpremnine otpustenim dpsovcima iz opstine,ni da spomente da je toliko demokrata zaposlio da po hodnicima opstine sjede,kako je uhljebio kumu u kulturnu mrezu i kako je… Više »

Komita
Gost
Komita

A kad cujem ove demokrate smuci mi se zivot ,kako vi lijepo izvrnete cinjenice ,nije odje ranku sud nego vama i vasem korumpiranom gradonacelniku koji sklapa dogovore sa jonicom i lukom kotor da joj dovede kruzere da iskrcaju narod u stari grad pa da se ne mogu okrenut koliko ih je

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Ne cini ga udbasem to sto je smijenio vaseg loseg gradonacelnika,ne izvrcite cinjenice

Liberal
Gost
Liberal

Jonica vam je vodila opstinu,ne mozete nam oci zamazati

Stefo12
Gost
Stefo12

E jes ,ranko je dobar s jonicom koja ga proziva po medijima za stan onaj a vi kao niste ? Vi koji ste potekli iz njene partije ?

O Tempora
Gost
O Tempora

Ova izjava MAGISTRA protiv SDP-a je najbolja potvrda kursa njegove partiice: “Pobjede, a ne podjele”. Hahahahaha… O tempora! O mores!

Filip Blok 5
Gost
Filip Blok 5

Samo sto je Aleksa los glumac.

Iskra95
Gost
Iskra95

Krivokapic i Sdp gledaju samo svoj interes, okrenuli su ledja Dps-u, a ne Demokrate da ne izdaju.

Kinez
Gost
Kinez

Trebace mnogo energije da se kotorska uprava povrati i dovede u neko normalno stanje, jer ju je opozicija dovela do najnizih grana.

Enesa
Gost
Enesa

Vazno je da su Demokrate nesto korisno uradile za gradjane, ne samo sto su donosili odluke zaobilazeci brojne zakonske odredbe, nego i grad odaje utisak nemara i zapustenosti.

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Pa se posle cude sto ne mogu doci na vlast ovoliko dugo godina, nije narod lud nesposobnjakovice da podrzava, koji samo znaju za svadje i podvale.

Marelica
Gost
Marelica

Blizi se kraj i protestima koji su skrojeni u interesu opozicije, jer nece gradjani da podrzavaju putujuci cirkus koji rusi sve pred sobom.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Je li ovo ona jedinstvena i slozna opozicija?

Uros
Gost
Uros

Demokrate znaju samo da napadaju

Marko
Gost
Marko

Ovi su izgubili politicki kompas. Ovako su i oni iz Crnogorske dobili uvrede tipa da su udbasi, korumpirani sateliti i slicno…a sa njima sad vrse vlast. Pa je dosao na red Sdp, pa je df politicki blizanac dps, pa su se na snp obrusili..
Vise niko ne uzima za ozbiljno njihove besmislice.

O Tempora
Gost
O Tempora

Marko, ne zaboravi da je kurs partiice Magistra: pobjede, a ne PODJELE. Podjelom se ova partiica formirala, podjelama se organizuje i podjele su im sve aktivnosti. Kako izgleda, vrlo brzo će se podelama biti izbrisana iz Registra političkih partija i NVO.

Pijem viski
Gost
Pijem viski

Boli ovaj sto, boli moje društvo blesavo

anonimni
Gost
anonimni

Demokrate u Budvi rade politički progon rukovodećeg kadra, samo zato što nisu u ni u jednu partiju. Pišite malo i o tome

Send this to a friend