Politika

Demokrate: Slanje crnogorskog oficira u Knin sraman čin Vlade

Foto: Arhiva

Da u Crnoj Gori volja građana nije na prvom mjestu svjedoči posljednji ispad Vlade Crne Gore da pošalje predstavnika, u liku vojnog atašea Crne Gore u Hrvatskoj, Ivana Mašulovića, na obilježavanje proslave godišnjice ,,Oluje”, saopštile su Demokrate.

Kako ističu, ovaj sraman čin Vlade Crne Gore, a ne nikako crnogorskog naroda, samo je još jedan pokazatelj da vladajuća garnitura svoje lične interese predstavlja kao državni interes.

<<<Front nije uspio, Skupština neće raspravljati o Mašuloviću i Oluji<<<

“Po ko zna koji put, krajnje perfidno i maliciozno, polarizuju se se ionako podijeljeni građani, na čijim podjelama vlast vlada već tri decenije. Riječ je o svojevrsnoj zamci, da se stavljanje ovog pitanja u fokus cjelokupne javnosti, doprinose planu ponovnog dijeljenja naših građana, od kojih se očekuje da zaborave na sve životne probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju”, dodaju oni.

Demokrate poručuju da je veličanje zločin, ubijanja i proganjanje nedužnih, u ime zvanične multietničke i multivijerske Crne Gore nedopustiv čin za svaku osudu i prezir.

“Ovim činom, vlast je suštinski ponizila sve ono što Crnogorci jesu, i što je čestita i slobodarska istorija i tradicija Crne Gore. Međutim, treba istaći da oni koji su poslali oficira Vojske Crne Gore u Knin na proslavu godišnjice ,,Oluje” ,to sigurno nisu učinili u ime građana Crne Gore, već su to tipični primjeri pećinskih nacionalista, koji pod plaštom državnih interesa i patriotizma ostvaruju lične i partijske interese”, smatraju u ovoj partiji.

Kako navode, ovaj sraman čin Vlade Crne Gore i resornog ministarstva baca, najblaže rečeno, sijenku na čist obraz Crnogoraca, na njihovu svijetlu istoriju i slobodarsku tradiciju.

“Dakle, jasno je da Vlada ne vodi politiku pomirenja i dobrosusjedskih odnosa i da nije posvećena miru, stabilnosti i ekonomskom prosperitetu države i dobrobiti njenih građana. Već tri decenije samoproklamovani spasitelji države Crne Gore razgrađuju same temelje nečega što su generacije naših predaka gradili. E upravo ti i takvi pećinski nacionalisti u Demokratama nikada neće imati partnera. Zato, im ostavljamo prezir i prepuštamo sudu vremena i istorije, ali i poručujemo, da Crna Gora i njeni građani više neće biti taoci njihove pohlepne i zle politike osvajanja i održanja na vlasti  po  principu ,’zavadi, pa vladaj'”, zaključuju oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorac
Gost
crnogorac

Kako skrenuti poglede ovaca sa pašnjaka čija je kosidba u toku nego provokacijama. Hrvatski vojni analitičar je lijepo objasnio kako Crnoj Gori niko ne bi zamjerio da se nije pojavila na promociji i da svojim prisustvom nije doprinijela ničemu jer Hrvatsku nije briga za Crnu Goru.
Pošto CDM ne prenosi takve vijesti morate pronaći u drugim novinama.

Rozaj
Gost
Rozaj

Zasto sraman cin, sta mi imamo sa srbijom, mi smo suverena drzava

Nenad
Gost
Nenad

Ako druge zemlje sve ove godine nisu slale svoje predstavnike ne znam zašto je Crna Gora morala i ne vidim kako će to da pomogne Crnoj Gori i da ubrza ulazak CG u EU. Jedini razlog zbog kojeg je to učinjeno jeste da se Srbija ponizi.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Od Malog Alekse ništa novo. Prvo je čeka da Frontu istekne rok za potpise, pa se onda oglasio. Od kad je stranku osnova, malo je za ovo, malo je za ono.

Tijana
Gost
Tijana

Što se Srba tiče, ništa protiv da ide, da slavi itd.. Proklinju ga majke i sestre Crnogoraca stradalih u ratu, Lori i ostalim logorima.
Što se mene tiče, briga me. Moj niko nije stradao tamo, stradali su njegovi Nikšićani u najgorim mukama. To je bruka. To nepoštovanje ljudskih života.
Stranke su tu nebitne, ja ne znam ko je u kojoj stranci.

Basa9
Gost
Basa9

Sramota zbog tolike mladisti koja je izgubila zivot tamo

Zoran
Gost
Zoran

Šta hoće crveni kravatasi.

Drekale
Gost
Drekale

propala strsnka

NBA
Gost
NBA

DA SMO MISLILI DA SE SRAMOTIMO, POSLALI BI TEBE BEEECICU! UCUTI JADAN VISE,DOSTA JE TVOJE BRUKE I HALAUKE!

Vojo
Gost
Vojo

Oo demokrate ustvari prikriveni srbi oglasiste se sad kad ne treba jer se drzavni protokol mora postovati a ne oglasiste se kad je srbijanski patrijarh iznio niz neistina.No se ne oglasise ni iz ure ali vjerovatno zato sto im vi ne dadoste da se oglase tj ne smiju od vas

Maroje
Gost
Maroje

kme kme kme…udarila vrućina….besnilo kod srba na vrhuncu!!

Razocaran
Gost
Razocaran

Prevarantu sto NE Dade glasove u Skupstina?Samo tako,pa ces zavrsiti kao ,,Pozitivna,,

Strijelac
Gost
Strijelac

Svaki put kad pogledam fotografiju ovih Demokrata, pomislim da primaju saučešće, kakav im je stav!Još da ne nose ove crvene kravate, stvarno bih pomislio da je neko umro iz stranke.Ni osmjeha, makar krajičkom usana, aa.Onda se sjetim da su to visoki intelektualci, i sve mi bude jasno.P.S. Ne plagiram nikoga, bože sačuvaj, sve sam sam, zapazio i napisao.Toliko da se… Više »

REPUBLIKA SRBSK
Gost
REPUBLIKA SRBSK

Da sramniji ne moze biti.

Drekale
Gost
Drekale

Republiko mano se CG portala

Betoven
Gost
Betoven

Kakvo je ovo lupetanje. Normalno da morate odrzavati odnose sa Hrvatskom.

Basa9
Gost
Basa9

Ma jel neznas ti ko su oni ! Ne boli tebe !

duppy
Gost
duppy

pa sto ne smijete dati 3 potpisa za sjednicu ? a makse,prevare vijeka/ poslije pajovicha i azre-Srbi vas vise nece glasati! Poz 🙂

spediter
Gost
spediter

Dali je SAD jasno ko je i sto je Aleksa “plagijat”odavno je providna politika ovog idiota,a mi kao bravi dadosmo mu podrsku.Nikad vise Aleksa nesreco.

Send this to a friend