Politika

Demokrate: Srećan politički brak SDP-SNP koaliciji

Srećan politički brak SDP-SNP koaliciji, ali tužno je što vam je rezultat politike svođenje jedne Socijalističke narodne partije na nivo portparola Ranka Krivokapića i Socijaldemokratske partije, saopštile su danas Demokrate, reagujući na posljednje saopštenje SNP-a.

Demokrate smatraju da je politički sasvim u redu to što Joković i SNP o sebi govore isključivo u superlativu – oni su iskreni, oni su časni, oni su dobronamjerni i oni su sve to primijetili – ali, nije u redu kada, iz takve perspektive nekom drugom, u ovom slučaju – Demokratama, pripisuju samozaljubljenost.

“To što se SNP svim srcem zalaže za što jače i iskreno opoziciono djelovanje bilo bi više nego poželjno da je SNP prethodno raščistila, sa sobom, dilemu koju očigedno ima, a to je: onaj ko smjenjuje opozicionog predsjednika opštine i jednu opozicionu opštinu predaje u ruke DPS-u, i dalje se može smatrati opozicijom, da ili ne”, kažu u Demokratskoj Crnoj Gori.

Tužno je, dodaju, to što SNP izlaz iz sopstvenih nesporazuma pokušava da pronađe u optuživanju njih da su doprinijeli unutaropozicionim sporenjima, što, opet, nije ništa drugo do relativizovanje krivice Krivokapića i SDP-a za rušenje Sporazuma o budućnosti, na koji je svoj potpis stavilo 39 tada još opozicionih poslanika.

“Pisac saopštenja SNP-a u pravu je – sa toliko mnogo energije, ubjeđivanja i potrošenih karaktera, Ranka Krivokapića može braniti samo opozicioni subjekat koji je voćka čudnovata. Ali, ne bi se moglo reći da je riječ o orahu”, naglašavaju Demokrate, ističući da je štiteći Krivokapića i u posljednjem saopštenju SNP još ozbiljnije udarila na kašiku Krivokapićevog portparola.

Lideru SNP-a Vladimiru Jokoviću poručuju da je bolje da ne pominje davne kongrese.

“Tada ste gospodine Jokoviću upravo Vi, zajedno sa Srđanom Milićem i DPS-om rušili Aleksu Bečića, misleći da, ako namjestite jedan kongres, da ćete pobjeći od suda naroda. Sud naroda je vrlo brzo došao i sve posložio na svoje mjesto. Da vas ovoga puta ne podsjećamo na brojke. Primjetno je jedno. Tada ste sa Srđanom Milićem i DPS-om rušili Bečića, a danas sa Krivokapićem, DPS-om, SD-om, LP-om aminujete rušenje Jokića i opozicione vlasti. Gospodine Jokoviću, manite se mladih ljudi koji se iskreno bore protiv DPS-a, ne odmažite makar, ako ne možete pomoći”, navode Demokrate.

Vjeruju, naglasili su u toj partiji, SNP-u kada kaže da ne da svoje.

“Svoje ne da, ali sa predsjednikom opštine Kotor iz redova Demokrata stvar već stoji unekoliko drugačije. I upravo tu leži razlika između SNP-a i Demokrata. Mi, za razliku od SNP-a, ne damo ni Jokića, ni Šćekića”, poručuju Demokrate.

27

avatar
1000
26
1
0
 
14
DejanVelimir136@gmaiMilosAnicaMiljan Pg
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dejan
Gost
Dejan

Gubitak vlasti tesko pada

Velimir136@gmai
Gost

Sretna koalicija i da živite u slozi i ljubavi koliko demokrate i ura!
Svi ste vi isti,mali,jadni,nesložni,prodati,kupljeni-kao i svaka druga roba!

Milos
Gost
Milos

Sve same laži ovih iz Demokrata! Naprijed SNP!

Anica
Gost
Anica

Demokrate baš ništa ne mogu da ponude građanima , pa ovakvim izjavama žele da privuku pažnju na sebe..

Miljan Pg
Gost
Miljan Pg

Jasno je da su Demokrate prevaranti najvrci, samo naprijed SDP.

Ajde
Gost
Ajde

Ako su takvi kakve ih opisujete zašto ste uopšte i ulazili u koaliciju. A da, ona parola “samo da budem na vlasti ,,

Kotoranka
Gost
Kotoranka

Zasto ste bili sa sdp ako nevaljaju?

Mladen Zetq
Gost
Mladen Zetq

Kako bilo kod od demokrata ima obraza da nesto kaze? Pa oni su nam unistii Snp!

Lol
Gost
Lol

Uopste ne treba trositi ni rijeci na nekog kao sto su crvene kravate!

Ram
Gost
Ram

Demokrate su sve svoje rekle. Vidjeli smo njihovu sposobnost

Nikola R
Gost
Nikola R

Sram te bilo aleksa!!Sjecas li se sta si prico 2014 god u herceg novi,kleo si se da nikada neces napustit snp,a sta se desilo samo 2 mjeseca posle napustio snp.Ti si jedan mali naduvenko i mislis da sve mora biti kako ti kazes e nece moci becicu.pozdravlja te tvoj bivsi drug iz podgorice!!

Neno
Gost
Neno

Dakle, ovi su skroz prolupali

Buda Snp
Gost
Buda Snp

Zaostravanja prave samo demokrate i niko vise. Ocigledno ni oni vise sami ne znaju sta rade.Vjerovatno nisu obavijesteni da treba da se bore protiv vlasti a ne protiv partije koja iskreno zeli bolju Crnu Goru.

Eto
Gost
Eto

Kako demokrate pomazu rezimu tako sto napadaju opozicione partije.

Lazi lazo
Gost
Lazi lazo

Ovo je veto sto je Becic stavio na bilo koji međusobni napad sa opozicijom?!

Send this to a friend