Politika

Demokrate tvrde da DPS javnost zasipa glupostima

I pored silnih i za njih veoma neprijatnih lekcija koje im od parlamentarnih izbora svakodnevno očitavaju građani Crne Gore, dezorijentisani DPS umjesto da “povuče ručnu” i prestane sa bijednim pokušajima obmane crnogorske javnosti, sve nedostojnije srlja u banalne laži, saopštili su iz Demokratske Crne Gore i poručuju da DPS nastavlja da javnost zasipa glupostima.

<<<DPS Budva: Od predizbornog spota, preko odbijanja rada u Covid ambulanti, do direktorske fotelje<<<

Kako navode, i zato je začuđujuće što ova propala politička družina lišena svih moralnih obzira nastavlja da javnost zasipa glupostima i gadostima, a posljednje u nizu jeste njihov osvrt na dr Anđelu Milić.

“Razumijemo da propala kriminalna organizacija preferira samo one odluke kojima se na odgovorna mjesta postavljaju osvjedočeni kriminalci i prevaranti. Voljeli bi oni, na primjer, da umjesto dr Milić na odgovornoj funkciji vide Svetozara Marovića, Lazara Rađenovića ili možda Bora Lazovića, ali to tako u ovoj zemlji više ne ide”, kazale su Demokrate.

Prema njihovim riječima, znaju oni i zašto ne ide jer je volja građana takva.

“A znaju i zbog čega je volja građana takva: jer je narodu dozlogrdila bjesomučna pljačka, pohare, prevare, ucjene, otimačina i nemoral koji je srušena kriminalna hobotnica pokušala da usadi u glave i srca ljudi kao jedini način života u ovoj zemlji. E pa, ne može, i sad je muka”, ističu Demokrate.

Taj raspusni vašar zloupotreba, kako kažu, prosto ne može da prežali što kriminalci ubrzano gube pozicije u ovom društvu, a baš po sebičnoj i ogavnoj logici kriminala najviše ih pogađa to što te pozcije gubi budvanski ogranak hobotnice, koji je u velikoj mjeri obilno hranio i glavu te hobotnice.

“Posebno podmukla laž jeste ona kojom se Demokratama pokušavaju imputirati one najprizemnije osobine DPS ruševine da smo mi poput njih i da funkcionišemo po principima nepotizma i trgovine dušama. Bestidna je laž da je dr Anđela Milić bilo kakav rod ili sestra predsjednika Bečića, iako bi on to želio, jer se radi o sjajnoj porodici i ženi. Potvrda toga jeste što je osporavaju odlazeći kriminalci, koji su do guše u nemoralu, a rade to samo iz razloga što dr Milić nema kriminalnu prošlost. Što zna svaki Budvanin”, navode Demokrate.

Prema njihovim riječima važnija stvar od toga što Milić za razliku od DPS-a nema kriminalnu prošlost, jeste ona koja ih je nedvosmisleno gurnula u ogromni napad panike.

“A to je što vi nemate kriminalnu budućnost. I to je ono gdje vas boli, što vas peče i što nikako ne možete da prebolite. Ipak, iako je to protiv vaše volje, posmatrajte to sa pozitivne strane: time što vam uskraćujemo kriminalnu budućnost, sačuvaćemo vas od dodatnih posrnuća i moralnih propadanja. I ovo što ste do sada učinili ovom narodu jeste previse. Čak i za vaše, po zlu čuvene, apetite”, zaključili su iz Demokratske Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

demokrate su dio vlasti.
umjesto što demagogišu o maroviću, neka ga uhapse.

Gargamel
Gost
Gargamel

Zadruga rijaliti!!🤣🤣🤣🤣

Tito
Gost
Tito

Videli smo juče poštenje apostola.Što reče ministar Mitrović?Nelegalna kuća nije ni moja ni moje familije.A vašega sina?Njegova jeste,ali je vanbračni.

Send this to a friend