Politika

Demokrate: U Nikšiću se neće više pitati ni Mićunovići, ni Lazovići

Momo Koprivica

Iz Demokratske Crne Gore su saopštili da nije iznenađujuće što onima koji Nikšić daju na upravljanje kriminalcima, smetaju ozbiljni, kvalitetni, inovativni i superiorni projekti koalicije „Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić“. Smatraju da oni koji imaju ambiciju da Krupac valorizuju tako što će ovo vrijedno parče zemlje i biser ovog grada, predati tajkunima i kriminalcima, napadaju svaku ideju koja je u interesu građana Nikšića.

“Ali ono što možemo sa sigurnošću da obećamo svim građanima, to je da se od 14. marta u ovom gradu više neće pitati ni Mićunovići, ni Lazovići, ni bjelosvjetski kriminalci, niti ulični banditi sa fantomkama. Neće se pitati, niti o Nikšiću i Krupcu odlučivati DPS – radikalna desničarska organizacija, već pomireni, dostojanstveni i evropski Nikšić, koga će predstavljati ljudi sa znanjem i koji će raditi za platu i ni centa mimo plate”, piše u saopštenju.

Ističu da, radi javnosti pozivaju Brana Mićunovića na TV duel sa njihovim nosiocem liste, Momom Koprivicom.

“Izvolite, neka dođe i predstavi argumente i projekte o Krupcu. Da čujemo i vidimo šta to nudite građanima, ko nudi i za čije interese. Izvolite, izađite na crtu, mi vas čekamo ako imate hrabrosti. Umjesto toga, vama kao radikalnoj političkoj grupaciji očito više priliče kukavički napadi na kuće u sred noći. Napadi na imanja poštenih i časnih domaćina. Obračuni sa starcima od 82 godine. Paljenje automobila nikšićkoj sirotinji samo zato što podržavaju našu koaliciju. Fizički napadi uličnih bandita na naše funkcionere. To je postao vaš repertoar političke borbe. A znamo i zbog čega to radite”, rekli su oni.

Napominju da svi znaju, da ogroman broj građana Nikšića otkazuje podršku piromanima i staje na stranu pomirenog, poštenog i časnog Nikšića koji predvodi Momo Koprivica.

“Nasiljem nećete zaustaviti vaše osipanje, a naš rast. Niko se ne boji raštimovane i odlazeće garniture jer nema građanina Nikšića koji ne zna da je 14. marta kraj DPS-u u Nikšiću”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Progres
Gost
Progres

Koliko nesreće i čemera ovo čekjade nosi u sebi valjda nakupljeno iz đetinstva pa sve mrzi i ponižava. Vala da i cio svijet ponizite ili satrete opet će te biti nesrećni jer pogrešno se borite protiv komplexa u sebi. Ljubavi pokažite bit će te srazmjerno količini ispoljene i srećniji
..

Ljubo
Gost
Ljubo

Koprivica ni u Banjane ne smijes doci jer ti pretke mnogo pominju

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Nema papirologije sa sobom , koje su ove Demokrate hijene lukave i lazave samo tračaju i bave se korupcijom…

kl029
Gost
kl029

Najbolje da se pitaju Mandici,Vučići,i oni iz Prokuplja.ne mlati da te zamolim!

@@@@
Gost
@@@@

Tvrdoši će se pitati???!!!
Šta kažeš?

Montenegrin NK
Gost
Montenegrin NK

Kuku tebi sa tobom.

Nada
Gost
Nada

Hahahaha,Brano molim Vas skrenite mu pažnju,baš se opuštio!

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Presvuci se i okupaj pod hitno

Misko
Gost
Misko

Momo Koprivica vodi CG u Evropu! Stigli bi do Ibarske Magistrale i tu se zadrzali. Neka hvala.

Sasa
Gost
Sasa

Sto se hvale coce ,oni su kvalitet ,sto mislite prozivate Micunovica ,sto on ima sa vama?

CetinjeSvetinje
Gost
CetinjeSvetinje

Koji danak ne iskustvu . Znači oćeš da se ti pitaš u Nikšić , kako da ne o tome možeš samo da sanjaš i buncaš . Nikšićani i Nikšićanke i staro i mlado vi se pitate oćete li glasat demokrate koje glasaše da se od Crnogorskih svetinja pita Beograd .

Brckosjeverski
Gost
Brckosjeverski

To momo pravi si ti nikšićani. Taman da se te želje ostvare samo me strah da ti ne stvoris njihovu zamjenu

Plimut expres
Gost
Plimut expres

Prvo kupi sebi novi sako da ne nosiš te tri broja manje.A što se tiče Brana, znaš đe živi pa otiđi i to mu reci u lice ako smiješ.A znamo da ne smiješ.Ipak si ti Banjanin.

Nije samo laž
Gost
Nije samo laž

Sjetih se profesora koji je govorio.: Ne buni mi djake. …. ili … kad bi te priključili na blesimetar – pukao bi instrument.

Niro
Gost
Niro

Koprivica što si navalio na Mićunovića sram te bilo,pa on nije javna ni politička ličnost da ga svakodnevno spominješ u negativnom kontekstu.Ti si obićna lažovčina i mutikaša fuj nesoju.

Mijuskovic
Gost
Mijuskovic

Evo nastupa era “Koprivica”🤣🤣🤣
Sto lisica -1 Koprivica🤣🤣

Maks
Gost
Maks

Neces se ni ti pitati

Marko
Gost
Marko

Iskuliraj malo debeljuco, nijesi bitan ka sto mislis

Niksic
Gost
Niksic

Mene se cini da nece ni Koprivica

Anonimous
Gost
Anonimous

Hoće Koprivica da njega pitaju?

Send this to a friend