Politika

Demokrate: Udbaška podmetačina da bi se zbunila opoziciona javnost

Demokratska Crna Gora

Nakon što su mediji danas prenijeli tekst koji je objavila Pobjeda, pod naslovom “Bečić i URA nakon tajnih pregovora ulaze u Odbor”, reagovali su iz partije Alekse Bečića, i tvrde da je, kako kažu, riječ o udbaškoj podmetačini sračunatu u cilju zbunjivanja opozicione javnosti.

“Pobjeda, CdM i Portal Analitika, nastavljaju da obmanjuju javnost i potvrđuju da je riječ o DPS medijima koji pokušavaju kreirati stvarnost u skladu sa voljom i željama Mila Đukanovića. Navodni tajni pregovori Demokrata sa DPS-om koje pokušavaju javno nametnuti tekstom naslovljenim sa “Bečić i URA nakon tajnih pregovora ulaze u Odbor”, predstavljaju običnu udbašku podmetačinu sračunatu u cilju zbunjivanja opozicione javnosti. Pregovori sa DPS-om, javni ili tajni, nikada nisu vođeni jer Demokrate ne pregovaraju sa kriminalcima”, tvrde u Demokratskoj Crnoj Gori.

Ali, kako napomiju, problem ovih medija i DPS-a i nijesu pregovori već pokušaj sakrivanja činjenice da ne mogu da realizuju dogovore koje iza scene vode onako kako ih vode u Budvi.

“Žalost usljed osujećenosti u namjeri da na taj način vode pregovore utoliko je veća što je za pregovore potrebno dvoje. Demokratska Crna Gora nikada nije i nikada neće, ni javno, ni tajno, pregovarati sa DPS-om. To zadovoljstvo ostavlja onima kojima to ni dosad nije bilo strano”, zaključuju u Demokratskoj Crnoj Gori.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir1966
Gost
Velimir1966

Plagijat,plagijat,plagijat!

Fileopg
Gost
Fileopg

Najpametniji je Carević koji juče reče da će im nacrtati CRVENU liniju, baš crvenu kao što su im kroatice, koju neće smjeti da prekorače….

Markisa1
Gost
Markisa1

Zaboravili ste da navede te i da je DAN objavio istu vijest

Demokrata bivsi
Gost
Demokrata bivsi

Ne vjerujemo vam vise nista!

Jovan
Gost
Jovan

Kulen ili burek,haha

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Zamisli ovo Demokrate..jednostavno (sramota)…Zamisli riječ(demos-narod)..Nista gore u svijet…nema od srboopozicije u CG..Ko ima Pamet…sva opozicija je četniks…

Dujo
Gost
Dujo

Boticicu moze bozaaa,hahahs

Svjefol
Gost
Svjefol

Ko su ovi?

Fileopg
Gost
Fileopg

đe Momo Koprivica izgubi titulu Dr a Aljeksa Bečić titulu MAGISTAR niko više iz njihovih partija ih više ne smije tako nazvati….

Sobica
Gost
Sobica

Dje si boticu,je li ponestalo sendvica,haha

Salijeri
Gost
Salijeri

Drugovi Demokrate i Uraši, zaboravljete i namjerno preskačete da su svi ti “DPS mediji” citirali i prenijeli tu vijest iz Dana koji ne pominjete. Ko kome udbaški podvaljuje, ne znam, ali budite makar toliko principjelni i neostrašćeni da napišete punu istinu.

Botic
Gost
Botic

Ajmo to malo originalnije,hahaha

Realno
Gost
Realno

Vi sami sebi odrađujete posa’ , ne treba vam nikakva ,,udba”. Nažalost.

Medovina
Gost
Medovina

Uzaludnije politike od one koju vodi opozicija u Crnoj Gori, ili tačnije-opozicija Crnoj Gori od 1997.god. do dana današnjeg, nema na mapi Evrope.Papagajska retorika, nedostatak vizije, neznavenost, mržnja….glavne su odlike opozicionog djelovanja…..bilo da su u pitanju stari isluženi političari-gubitnici, ili mladi besperktivni kadrovi.

Obaveštajac CG
Gost
Obaveštajac CG

Xaxax, totalni obrt na sceni politike nebeske u Cg .

Obi 2
Gost
Obi 2

Mozes ti to bolje Obavestajac,boticu stari

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Udbaško medijsko smeće na aparatima

Buha
Gost
Buha

Sto ne bacis neku novu foru, sve usto ponavljas! Na aparatima, bitno je da dobijaju, jer su aparati njihovi! A ovi gube jer kao i svi kockari idu da se vade!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Pope sa mojim nickom, svi znaju da ja ne kometarišem politiku. Spremi se pope za prekomandu. Kurumlija te zove da sve vraćeš kući.

Mirsad
Gost
Mirsad

Demokrate su realna snaga. Smetaju i vlasti i ostatku opozicije.

Novi grad
Gost
Novi grad

Realna snaga! Smetaju ostatku opozicije, tako sto im otimaju glasove, pricsjuci na sva zvona da df radi za dps. Jel to ta politika! Ispadose demokrate najveci protivnik opozicije, cim ta opozicija ne zastupa intrese demokrata, cim se neko drzne i kaze da ovi unistavaju opoziciju svojim ponasanjem. Ni dps ne napada tako i toliko opoziciju kao sto to rade demokrate!

Varosica
Gost
Varosica

Kulen ili budimska a moze i burek,haha

Veronika
Gost
Veronika

Pa ulazite li u odbor ili ne?

keramičar
Gost
keramičar

Kakva je ovo prevara od Demokrata. Kozmetički izgleda da su za Crnu Goru a prektično jesu su za Srbiju.

Malisa
Gost
Malisa

Burekcicu ima li jogurta,hahaha

Send this to a friend