Politika

Demokrate uplatile 500 eura humanitarne pomoći Nevesinju

Poslanici Demokratske Crne Gore održali su obećanje i kao što su ranije najavili, od svojih plata, uplatili pomoć Nevesinju u iznosu od 500 eura, saopšteno je iz te partije.

“Opštinu Nevesinje je u protekle dvije nedjelje pogodilo nekoliko zemljotresa, pa su poslanici Demokratske Crne Gore, vođeni principima humanosti i empatije, odlučili da od svojih zarada uplate pomoć za sanaciju posledica nastalih od zemljotresa”, navodi se u saopštenju.

Iz te partije podsjećaju da su poslanici Demokrata prošle sedmice uplatili 1500 eura humanitarne pomoći Albaniji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Haris
Gost
Haris

Lahko se tuđim novcem hvalit, to su novci građana CG, a koje ovi lopovi i lažovi uzimaju svakog mjeseca za NErad! Sramno je što nijeste sve to što ste uzeli tri godine za NErad, poslali u Albaniju i BiH.

Fileopg
Gost
Fileopg

Polako, korak po korak, vrću se milom srpstvu nekadanji radikali i sedmobataljonaši, prvo su protiv zakona o vjerskim slobodama sa kojim se pokušava ispraviti stogodišnja nepravda Crnoj Gori od kada je pod okupacijom od strane SPCa drugo odbijaju jezik kojim se Zbori nazvati pravim imenom Crnogorski jezik, slavili su im istaknuti čelnici što godina okupacije Crne Gore od strane Srbije…

Cika miki
Gost
Cika miki

Ostalo im jos malo istocnih $$$ pa se sepure

xyz
Gost
xyz

Odvojili su od tesko zaradjenih plata veliku i iskrenu pomoc.

Yoon
Gost
Yoon

Svaka mu čast, odrekao se četvrtine plate

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Hhheehhe, oće da kažu da Albance vole 3x više no posrbljene crnogorske koloniste u Bosni

Pedja
Gost
Pedja

Tih 500 € nikad nece stici .

Боле
Gost
Боле

Има једна изрека која каже да о лошим дjелима треба да говоримо сами, а о добрим, треба да говоре други. Свођење на промоцију поништава чин хуманости.. Много је људи који су учунили добра дjела инсистирајући да остају анонимни. То је суштинско доброчинство, остало је маркетинг. Рекао бих, јевтин..

Slavko
Gost
Slavko

Prije par dana su i Albaniji poslali jednu od vecih pomoci iz Crne Gore.

PetarPan
Gost
PetarPan

Koliko su to uplatili plate im po 2000€…

Send this to a friend