Politika

Demokrate, URA i Crnogorska odlučili da do kraja ljeta neće rušiti Carevića

Krapović i Carević (Foto: Dan)

Dio vladajuće koalicije u Budvi, koju čine Demokrate, Crnogorska i Ura, iako nezadovoljni radom predsjednika opštine Marka Carevića, do kraja ljeta neće rušiti vlast niti insistirati na njegovoj smjeni, piše Pobjeda.

To su juče, na konferenciji za medije, saopštili lideri budvanskih odbora te tri partije, navodeći i da od predsjednika opštine očekuju da počne da radi u skladu sa koalicionim sporazumom, poštujući stavove partnera, bez omalovažavanja saradnika i upliva ličnih interesa.

“Potreban je drugačiji pristup kako bismo nastavili saradnju. Namjera nam nije da rušimo vlast. Iako uvrijeđeni i poniženi, odgovornost pred građanima Budve i Crne Gore nam nalaže da nastavimo saradnju i da Budva tokom sezone nesmetano funkcioniše”,  poručio je predsjednik lokalnog odbora Demokrata Dragan Krapović.

On je podsjetio da je Carević u jednoj televizijskoj emisiji otkrio da se, kako je naveo u jeku afere „koverta”, sastao sa predsjednikom i premijerom Milom Đukanovićem i Duškom Markovićem, iako je potpisao koalicioni sporazum kojim se obavezao da neće praviti bilo kakve saveze sa DPS-om.

“Pored evidentnih pojedinačnih interesa gospodina Carevića koji ga, po nama, opterećuju i ograničavaju kod donošenja odluka, veliki je problem ono što je čula cijela Crna Gora, a to je da gospodin Carević „jako uvažava i poštuje” Đukanovića i Markovića i da želi da svi radimo „kao jedna partija“. To je za nas neprihvatljivo i vrlo zabrinjavajuće. Na početku smo to pripisali pogrešnom izražavanju i nesnalaženju gospodina Carevića, međutim, u emisiji „Načisto“ smo saznali da se gospodin Carević sastao sa gospodinom Milom Đukanovićem, i to u jeku afere „koverta“ dok smo mi bili na ulicama Podgorice sa još nekoliko desetina hiljada građana koji traže njegovu ostavku”, poručio je Krapović.

36

avatar
1000
31
5
0
 
35
MojsijeMusajovan šiptarGen. DukljaninRankovic
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Poruke Krapovica i koolacionih partnera su predigra desavanja u Budvi i strah od gubitka vlasti,koja je izvjesna.Jurisnici iz Stranke Ddemokrata gube u moci,sto je bilo izvesno zbog destruktivnog djelovanja u svim sferama drustvenog zivota.Demagogijui licjemerstvo su prepoznali gradjani

Musa
Gost
Musa

A bolje sa njima no sa vama. Iskljucivost nije nikom dobro donijela a saradnja i tolerancija jeste.

jovan šiptar
Gost
jovan šiptar

Može bit da i više zaradio da se nije ponoći sastajao on zna đe i skim, ovako malo manje.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Zašto se ne bi sastajao sa šefom i premijerom svoje države? Ili je trebao sa Vučićem i Dodikom možda? Teatar apsurda, časna riječ! Možda da proglasi Republiku Srpsku Budvu i objavi rat Crnoj Gori? Lokalna uprava mora sarađivati sa svojom državom, jer je dio nje. Kad će to ovi genijalci Aleksini i Dritanovi shvatiti- ko zna!

Kinez
Gost
Kinez

Kako ce u Bd i u Ko, na sledecim izborima Dps da odnese ubjedljivu pobjedu. Narod vise ne moze da trpi nesposobne politicare.

Enesa
Gost
Enesa

Previse bi bilo i u Bd da dodje do rusenja vlasti, kad je vec politicka kriza obuzela cijeli Kotor.

Rankovic
Gost
Rankovic

Sve zavisi od Carevica ! Ako bude gurao DPS – ove projekte, to je isto kao da je DPS na vlasti !

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Cudi me da se ovih dana ne oglasava cijenjeni plagista Becic.

Marelica
Gost
Marelica

Pametniji je Carevic nego svi vi zajedno.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Jasno je svima da je Carevic covjek Dps-a, nista novo nijesmo saznali.

PepeN
Gost
PepeN

BUDVA: DF-Carević 37 odsto, DPS 35, Demokrate-Crnogorska 9, SNP-UCG-RP 5, SD 4, SDP 3, Prava CG 2, URA 1…

Djuro
Gost
Djuro

Hahahahahahaha, duhovito

Samen
Gost
Samen

Demokrate ne smiju da sruše Carevića, jer ima podršku od 40 odsto na eventualnim izborima, a oni ispod deset odsto. I sve što rade Demokrate je pokušaj da se Careviću sruši rejting, ne misle oni o dobru Budvana.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Careviću ne glasam te ali te podržavam,ti si izbacio politoku iz posla svaka čast!Bio sam sa jednim tvojim prijateljem na tvom imanju,farmi ono samo može napravit veliki radnik i domaćin.Znaš kako kažu:za dobrim konjem prašina se diže!

HanaPG
Gost
HanaPG

Carevic ce brzo u Dps pametan je on

HanaPG
Gost
HanaPG

Dje je ovo Becic, ziv se ne čuje

Perez
Gost
Perez

S Mirašem Dedeićem. Pošto nije bio na saboru ispred hrama, sad je blizak CPC

Djurdjica
Gost
Djurdjica

A srušeni ste vi reklo bi se

Send this to a friend