Politika

Demokrate: Vuković se ponaša kao da mu je Trg đedovina

Foto: Demokrate

Jedino ko se na šaljiv, a istovremeno uvredljiv način bavio trgom jeste odlazeći gradonačelnik Ivan Vuković koji se ponaša kao da je glavni gradski trg njegova imovina, saopšteno je danas iz Klub odbornika Demokrata Podgorica.

“Osim sto je pobjedničko idejno rješenja bilo predmet ismijavanja od strane Podgoričana zbog svog izgleda kojim više podsjeća na trg neke arapske države nego li na trg jednog mediteranskog grada kakav je Podgorica, problematičan je i način na koji će se graditi trg”, ističu u saopštenju.

Navode da je Podgorica vjerovatno jedini glavni grad u Evropi koji svakih 10-15 godina mijenja izgled i namjenu glavnog gradskog trga.

“Kako koji gradonačelnik iz DPS-a dođe na čelo Podgorice prvo ide krampom prema trgu, pa je tako trg rekonstruisan 2006. godine i to je građane koštalo nekoliko miliona. Sada se ide u još goru avanturu, pa se gradski trg otima od građana i daje investitoru”, dodaju u saopštenju.

Zbog toga, kako ističu, obećavaju građanima Podgorice da neće dozvoliti da u centru grada gledaju svojevrsnu rugobu, i da su spremni da fizički odbrane grad, a poseban motiv je to što se odlazeći gradonačelnik ponaša kao da mu je trg đedovina.

“Ovim putem ga pozivamo da pokaže list u kome piše da je trg njegovo vlasništvo 1/1, a ukoliko nema takav dokument, poručujem mu da od onoga sto je zamislio nema ništa, jer investitorima može da poklanja samo svoju đedovinu, a za ono što je vlasnistvo Podgoričana moraće da traži dozvolu od njih samih koji su mu na ovim izborima dali kartu za put u jednom pravcu”, zaključuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danijela
Gost
Danijela

hahaha ovi su stvarno ciknuli, mediteransku zemlju, te sto ste naveli jesu mediteranske, podgorica nije mediteranski grad vi ne znate ni osnovne pojmove a prigovarate nekome. ko te moze nagrditi bez nagrdeni hahaha ovo im je vrhunac glupih izjava

MILENA
Gost
MILENA

Kamo srece da podsjeca na neku od tih zemalja, bila sam tamo vise puta na ljetovanje, trgovi su im neprevazideni, ocigledno vi niste informisani dovoljno, ili vas je zaslijepila mrznja pa ni dobro ne vidite, ajte polako doma

Mirsad
Gost
Mirsad

Lijepo je sto uporedujete nas trg sa nekim od arapskih zemalja ako niste znali njihovu arhitekturu jos niko nije prevazisao jer je to civilizacija odakle sve i potice i kultura i vjeroispovjest i arapski brojevi koje ucimo u osnovnu. Svaka cast glavnom gradu imacemo evropski grad

Dr. Pg
Gost
Dr. Pg

Očigledno da sve što je lijepo i dobro za građane nekome smeta…bit će izgleda velika rasprava i oko trga o oko hrama CPC na trgu…možda je tako i najbolje da se vidi što više mišljenja i ideja da se oživi centar grada.

Sova
Gost
Sova

Zaista dobro pitanje, šta je posao gradonačelnika? Da vlada, ili da ne radi ništa. Svud u svijetu gradom upravlja opozicija, koja će, možda, jednog dana doći na vlast. Naravno, kad dođe opozicija na vlast, to pravilo više ne važi.
Kažete “odlazeći” gradonačelnik. Svaki političar je odlazeći, osim oni koje vi obožavate – Putin, Si Điping, Kim Jong Un i slični.

za po ure
Gost
za po ure

vidio od Csrevica, pa sto da ne

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

cg je mediteranska država, ali pg nije mediteranski grad.
prvi razred osnovne.

Uhljeb
Gost
Uhljeb

A sto se vi opozicijo javljate? Vi bi uvijek da se pitate, i kad ste vlast i kad ste opozicija?

olee
Gost
olee

A vi demokrate se ponašate kao produžena četnika ruka
Neka se počešu ovi Crnogorci što su vas glasali

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Uskoro cw i on ako Bog da u politicku proslost.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

I vi zajedno sa svima njima. Vjeruj mi.

Send this to a friend