Politika

Demokrate: Žestoko smo potcijenili kapacitete Ranka Krivokapića i SDP-a

Mislili smo da od Pozitivne i Draga Đurovića ne može gore. Međutim, izgleda da smo pritom žestoko potcijenili kapacitete Ranka Krivokapića i SDP-a da politički djeluju na najneprihvatljiviji mogući način. Postupak isključenja Brune Lončarević nije ništa drugo do nastavak pokušaja da se bjelodana politička korupcija kamuflira nekim navodnim političkim principima SDP-a, saopštile su danas Demokrate.

<<<SDP isključio Brunu Lončarević iz partije jer je htjela sa DPS-om<<<

“Posljednji postupak SDP-a sa isključenjem Brune Lončarević baca novo svijetlo i na sve one gnusne neistine koje su izgovarali o Vladimiru Jokiću. Njihovo postupanje u slučaju Brune Lončarević plastičan je dokaz da su se očajnički trudili da smisle razlog kojim bi lakše prikrili političku korupciju. Sada ono što nisu postigli klevetanjem Vladimira Jokića, pokušavaju da postignu navodnim isključenjem svoje odbornice”, navode Demokrate.

Kako ističu, može se reći da su Ranko Krivokapić i SDP priredili crnogorskoj javnosti komediju u tri čina.

“U prvom je supruga Ranka Krivokapića podnijela Inicijativu za smjenu Jokića prikupljajući potpise podrške od strane odbornika DPS-a, u drugom, pri smjenjivanju Jokića, bila uzdržana, da bi u trećem isključili Brunu Lončarević. Smiješno i providno”, ocjenjuju u Demokratskoj Crnoj Gori.

Valjda je, dodaju, sada svima jasno da ukoliko se SDP-u, DPS-u i njihovim satelitima ovo dozvoli – izbori u Crnoj Gori, na bilo kojem nivou, neće imati nikakvog smisla.

“Ukoliko je planiranim i koordiniranim akcijama sa DPS-om i sa tajkunskim kesama moguće permanentno izigravati volju građana, zašto i dokle da u toj lakrdiji učestvuju građani koji su, ujedno, i najveća žrtva simulacije demokratije koja je na sceni u Crnoj Gori”, upitale su Demokrate.

U toj partiji naglašavaju da zapanjuje činjenica da su neki politički subjekti otćutali na takvo gnusno i bezobzirno prekrajanje izborne volje građana Kotora.

“Ide se čak i dotle da pojedini, glumeći portparola Ranku Krivokapiću, nosiocu političke korupcije, smatraju kako sa novim ,,Dragom Đurovićem” treba da se, poslije svega, politički izmirimo i sarađujemo. To je nešto što, zaista, zdrav razum ne može da pojmi”, poručuju Demokrate.

<<<Joković: Kriza zbog smjene Jokića mora se prevazići<<<

U toj stranci pitaju šta ih, ukoliko Vladimir Joković nalazi opravdanja za smjenu Vladimira Jokića, nudeći ruku saradnje SDP-u, sprječava da smijene Dragoslava Šćekića, pa da, zatim, sarađuju na bazi takve izdaje volje opozicionih birača koji su ih glasali sa SNP-om.

“Gospodine Jokoviću, naravno da mi to nećemo učiniti. Svako ko smijeni bilo kojeg opozicionog predsjednika Opštine nije naš saradnik, već je saradnik UDBA-e. Sa UDBA-om, ako Vam je baš do toga i ako za to imate želudac, sarađujte Vi, nama ne pada na pamet”, navele su Demokrate.

43 Komentara na "Demokrate: Žestoko smo potcijenili kapacitete Ranka Krivokapića i SDP-a"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend