Politika

DF Budva: Moraćete da se naviknete na naše pobjedničke plotune

DF logo

Demokratski front Budva poručio je odboru Demokratske partije socijalista (DPS) iz tog grada da se navikava na njihove “pobjedničke plotune” i da a nemaju namjeru da stanu dok cijelu Crnu Goru na svim nivoima ne oslobode od partije koja 30 godina krade i uništava nacionalne resurse.

DF Budva objavio je na Facebook-u da se DPS “ponovo oglašava povodima koje nikako ne razumiju”.

<<<DPS Budva: Da li će Dritan dodirnuti Bata?>>>

Navode i da ne čudi da su navodno iznenađeni porodičnim okupljanjem Marka Carevića u ambijentu toliko stranom njihovom poimanju proslave.

“Ono što takođe članovi ove OKG u stečaju ne razumiju je da postoje velike porodice, koje žele da zajedno proslave velike praznike, koji su gle čuda upravo to. Porodični praznici”, navodi DF.

Navode da je ovaj vid okupljanja za badnji dan i Božić dozvoljen, te da mjere nisu prekršene.

“Što se ne može reći patriotsko – komitski skup nekoliko dana ranije ispred Skupštine kada je na stotine pripadnika DPS nagomilano, bukvalno skačući jedni drugima na glavu stajalo i skandiralo najužasnije fašističke poruke koje su odavno trebale da ostanu u onom dijelu istorije kojeg se podsjećamo samo kada želimo da ukažemo na sve grozote koje ostrašćeni i mržnjom zaslijepljeni ljudi mogu jedni drugima da urade”, navodi DF Budva.

Što se tiče pucanja iz topa, u toj partiji navode da je Uprava policije je rekla svoje – nema elemenata zbog kojih bi se neko gonio po službenoj dužnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Emma
Gost
Emma

Mora se samo umrijeti,A vasa “sila” je samo pitanje vremena koje je prolazno,

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Nikad se kod pravoslavaca Bozic ovako proslavljao nije. Ako racunate pravoslavlje=srpstvo, onda ok. Licno meni ste uspjeli da zgadite praznik

Peco
Gost
Peco

Glumis putna care nikako nijesi mangup ispao samo ste za sprdnju izgleda

Snjeg
Gost
Snjeg

Pobjednicki plotun koji ce kratko trajati .Ne moramo se mi navikavati.Vi cete morati da se vrlo brzo navikavate na pad a dizanje ce biti vrlo tesko .

Mirko
Gost
Mirko

Vi ste kumovi , a pisto su vam isti ti sto im sad smeta buka omugucili to , najbolje bi bilo za sve da zajedno nestanete i jedni i drugi i treci, pisto ste naredni svi . SVE LOPOVO DO LOPOVA A SVI POSTENI.

prevara
Gost
prevara

A koliko vas je ju Vladu , pobjednici ?

Ivann
Gost
Ivann

Ocemo li se navikavat, Crnogorci?

Festadjun
Gost
Festadjun

Ae prvo vlast sastavite pa se onda prcite

Njanjanja
Gost
Njanjanja

Guca politika

PI..PI PIII
Gost
PI..PI PIII

Necete u Crnu Goru srbocetnicki fasisti..

Sanja
Gost
Sanja

Ove bruke.

Milo
Gost
Milo

Isto tako lomi rece

Samo polako
Gost
Samo polako

Pjevaj, pjevaj, pomanje ćeš.

Send this to a friend