Politika

DF Budva: Svjesni opasnosti od korone pobjede nijesmo ni slavili, širenju zaraze doprinijele komite u Podgorici

Nakon što je Nikola Divanović iz redova Demokratske partije socijalista, kritikovao predsjednika Opštine Budva Marka Bata Carevića jer je proglasio dan žalosti zbog smrti srpskog patrijarha Irineja, a ne zbog građana koji su preminuli zbog koronavirusa, reagovali su iz DF-a Budva. Oni su Divanovića nazvali “pendrek efendijom i paštrovskim izopštenikom” od svete Pravoslavne crkve, kome smeta odavanje počasti patrijarhu.

<<<Divanović: Careviću, zaboravi na SAO Budva>>>

“Kako očekivati da ovaj potrčko Mila Đukanovića, koji je zajedno sa svojom partijskom huntom u gluvo doba noći decembra 2019.podigao ruku i dao glas za otimanje svetinja. Svjesni činjenice o opasnosti koju nosi pandemija COVID19 mi naše pobjede nismo ni slavili, dok su Divanovićevi pokušavali očajnički da svoje poraze prikriju komitujući po ulicama Podgorice i tako uspješno doprinijeli nekontrolisanom širenju zaraze”, naovde u saopštenju.

Dok građani Budve pažljivo prate smjernice NKT i poštuju ih, dotle skupina nekih osoba bliskih DPS i njihovoj poraženoj, kako kažu, fašističkoj ideologiji Sekule Drljevića pravi javne skupove po Budvi zabavljajući cio region svojim originalnim, do sada neviđenim, performansima.

“U svojoj aroganciji bivši v.d gradonačelnika u pokušaju i čovjek koji će ostati upamćen u Budvi kao neko ko je u praksu uveo okupacione metode upravljanja gradom, dozvoljava sebi da se sprda sa osvojenim mandatima koalicije koju je predvodio Bato Carević. Procenti ostvareni na izborima su jasna i glasna volja većinske Budve i izgleda da je jedini problem što se ta volja više ne može preko noći izmjeniti i što je ta volja vas prikovala za opozicione klupe još dosta dugo. U njima ćete ostariti, sve su prilike jer su vam korupcija i organizovani kriminal osnovne djelatnosti pa vas zbog toga i vreći agrađana oslovljava sa pravim imenog “OKG” odosno organizovana kriminalna grupa”, istuču u saopštenju.

SAO Budva, dodaju, se pričinjava samo još njemu i nekolicini najagresivnijih pristalica koji nikako da izađu iz matriksa 1918.

“Poručujemo vam da je ovo XXI vijek i da ćemo se u skladu sa njim ponašati, što se ne može reći za vas koji ste okupljeni oko OO DPS u stečaju.  Tragično je što danas lopovi i nasilnici koji su ojadili ovaj grad liju krokodilske suze za našim građanima koji su izgubili bitku sa covidom. Tragično je i to što se lopovi predstavljaju kao moderne struje u društvu i zloupotrebljavaju smrt svojih sugrađana da bi pisali otužna partijska saopštenja”, navodi DF.

To samo pokazuje koliko su, smatraju DF-u, nisko pali i koliko im nedostaje elementarnog kućnog vaspitanja i poštovanja za porodice preminulih.

“Naravno da predsjednik Opštine ima pametnije stvari da radi, i radi ih – zato budite bez brige. Srećom po grad i građane Budve – MI nismo Vi. Umjesto da na Dan opštine uputite građanima čestitku i poželite im dobro zdravlje, vi pokušavate da jeftino politički profitirate na smrti, što samo dokazuje da ste iz faze političkog šanerizma prešli u fazu političkog morbizma, od čega se pristojnom čovjeku prevrće utroba i ne zaslužuje dalji komentar”, zaključuju u DF Budva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Viktor
Gost
Viktor

Ne grijesite se,Crnu Goru i crnogorce cuva Sv.Petar Cetinjski! Nadam se da ste ti vise ukapirali.

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

kako ste svijesni opasnosti od korone ka<d je bato marko rekao onomad da nema korone no da vlast daje u berane i rožaje po 50 eura lažnim bolesnicima iuli on to nije rekao iako sam ja to čuo mojom ušima

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Znaci na snimak slavlja iz BD dijelite sampanjac tako sto se dodajete s flasom i pijete jedni iza drugih.

Druga stvar, cijela Crna Gora nije mogla zivjet od vas 2 puna dana posle izbora.

No vi mislite da narod od amnezije pati

za po ure
Gost
za po ure

I meni je ,, reg reg reg regionilizacija ” djecacki san

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

A sto velite to😂😂😂😂

za po ure
Gost
za po ure

niko divno ko Srbin ne laže

KOMIT
Gost
KOMIT

Koga vi lažete da “vaše pobjede” niste slavili? Mada iskreno i nisu za slavlje, jer mislim kad vidite saldo koliko ste morali da novca da platite za tu pobjedu, mislim da vam je više do plača nego do slavlja! Slavili ste vi i 30.08. i noć poslije. Jeste li u sred turističke sezone pravili cirkus pred zgradom opštine Budva?Nešto tada… Više »

CrnogoraC
Gost
CrnogoraC

Vjerovatno su vam se i ovoliki popovi zarazili na patriotskom skupu, DF-ovci? Pošto vi ništa nijeste iz DF ni slavili, ni litijali, ni molebani, ni pričešća… ništa od toga vi nijeste… Po vašoj logici mi ne treba da vjerujemo svojim očima nego vašim saopštenjima… I još dan žalosti u ponedeljak, i tu ste mimo svijeta vašeg, dok mu je sahrana… Više »

Anderba
Gost
Anderba

Dokle je došlo kad DF nekom govori da je ovo 21.vijek.

Karma
Gost
Karma

Crnu Goru cuva Sv.Petar Cetinjski i Sv.Vasilije Ostroski,da mu je Slava i milost.Amin!
Polako,dusmani,svi cete doci na red.Samo je laz vaša.

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Jes . Zato je sahrana Amfilohija Bozije dijelo,tamo su se svi izliječili kad su pošli😂 Pa ovo je sprdnja od ovih saopstenja iz Df-a samo mi nije jasno koji mozak ovo pise 😂😂😂

Prč
Gost
Prč

D sram vas bilo

Boća
Gost
Boća

Istinu teško preskočite,čim progovorite!Nemadoste od koga naučiti da vjernik uvjek misli-govori istinu a lažni …

Snjeg
Gost
Snjeg

Ovi opet lazu .Treba da vjerujemo njima a ne u ono sto smo vidjeli 1.i 2.septembra.Vidi se koliko ih boli patriotski skup i istina.Carevic i poklonici njegovog lika i djela slavili su u njegovom restoranu a bilo ih je mnogo i ispred hrama u pg.

mrshava
Gost
mrshava

pa ni risto ni jaoknjima nisu bili na patriotskom skupu javno, mozda su bili preruseni kao pipun ili medo minhauzen

marius
Gost
marius

E propalo se, ka sto oce, kad vi nekome govorite da ovo 21vijek, i kad vi nekome skrecete paznju na kucno vaspitanje.

Send this to a friend