Politika

DF: Cakan pokušava da prevari građane Bara

Bar

Aktuelni predsednik SO Bar Radomir Cakan Novaković, pod firmom nevladinih organizacija, pokušava da uoči lokalnih izbora u Baru zadrži mandat koji je suštinski poklonio DPS-u, i to klasičnom izdajom svih birača bivše Pozitivne, poručili su iz Demokratskog fronta.

Iz DF navode da on pokušava da prevari građane Bara i upozoravaju Novakovića da drži ruke dalje od njihovih birača i simpatizera.

“Danas kada kod naroda omražene Pozitivne više nema, Upozoravamo Novakovića i njegove fiktivne NVO – da drže dalje ruke od birača, simpatizera i prijatelja Demokratskog fronta, na koje ovih dana nasrću, i podvalama ih pokušavaju pozvati na svoje satanističke i izdajničke obrede. Ne pomaže novac, ne pomaže mito, korupcija ne prolazi kod birača Demokratskog fronta, gospodine Novakoviću”, ističu oni.

Iz ovog saveza navode da je Novaković zaista imao viziju razvoja grada, ne bi onako perfidno i jadno prodali one, koji su kako navode, Pozitivnoj dali glas prije četiri godine.

“Jednako vi na lokalu u Baru, i vaše gazde na nivou Crne Gore. Bar je prije četiri godine glasao sa smjenu vlasti. Bar i Barani, koje ste jefitno prodali, izdali i ponizili. I ta izdaja vam se usladila, pa biste ponovo da zajašete. Ta izdaja vam se ne oprašta. DF će na lokalnim izborima na proljeće osloboditi Bar od okova u koje su ga svezali njegovi unesrećitelji i profiteri iz vladajuće strukture, zajedno sa izdajnicima koji su im pritekli u pomoć kada su bili na političkom izdisaju. U to ne sumnjajte! I, ponavljamo, dalje svoje prljave ruke od časnih i nepotkupljivih birača DF-a”, zaključuju oni.

A.G.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Biohazard
Gost
Biohazard

Za ovoga Cakana nikad nisam cuo nista ruzno , nego naprotiv , pominje se samo po dobrom koje cini ljudima !!! Tako da nije bitno sta kazu , nego ko kaze !

Vox
Gost
Vox

Ziva istina nikada u istoriji cg nije postojala gora i ljigavija stranka od tzv pozitivne fuuuuuuj

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Df je izdao crnu goru kome oni drže pridike
o moralu.

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

Slusat vas a ni gledat ne mogu foliranti jedni ,pa vi ste gori i od ovoga nesretnoga milacica,tuge jedne,vas neko pokusava kupit,pa vi nemate cijenu ,vi ste BEZVRIJEDNI

Send this to a friend