Politika

DF demonstrativno napustio sjednicu budvanskog parlamenta

foto: RTV Budva

Zbog odsustva predsjednika Opštine Budva Marka Carevića, polugodišnji izvještaj o ostvarivanju budžeta Opštine Budva za period januar-jun 2019. i predlog Odluke o rebalansu budžeta za 2019. godinu, odbornici, nakon pauze, nijesu razmatrali.

U prvom dijelu zasijedanja lokalnog parlamenta u sali SO Budva, odbornici su prije jednosatne pauze razmatrali i usvojili 13 od 50 tačaka dnevnog reda.

Usvojen je Poslovnik o radu SO, rješenje o naknadi troškova za rad Komisije za izradu predloga Poslovnika, kao i odluke o obrazovanju radnih tijela SO Budva i dodjeli nagrada.

Razriješeni su predsjednica Odbora za Statut i propise Iva Midorović i predsjednik Odbora za planiranje i uređenje prostora i član Odbora za komunalno-stambenu djelatnost Krsto Radović, a na čelo ovih odbora imenovani su Dragan Krapović i Milo Duletić.

Većinom glasova usvojene su izmjene i dopune Odluke o osnivanju sportskog kluba Plivački vaterpolo klub Budva Budvanska rivijera.

Nakon usvajanja odluka o utvrđivanju početne cijene zakupa zemljišta u vlasništvu Opštine Buva i usvajanja završnog računa budžeta za 2018. godinu, kada je na čelu Opštine bio Dragan Krapović, uslijedila je pauza do 16.30h.

Zbog odsustva predsjednika Opštine Budva, Marka Carevića, o budžetu, tačnije o razmatranju polugodišnjeg izvještaja o ostvarivanju budžeta Opštine Budva za period januar-jun 2019. i predlogu Odluke o rebalansu budžeta za 2019. godinu, odbornici, nakon pauze, nijesu razmatrali.

Predsjednik Skupštine Krsto Radović je predložio izmjene redosljeda tačaka dnevnog reda što su demonstrativnim izlaskom odbornici DF, odbili. Nakon njih sjednicu su napustili i odbornici DPS i SD. O nastavku sjednice, javnost će biti naknadno obaviještena.

35

avatar
1000
31
4
0
 
31
MarkoČudna borbaBot sa 7 imenaRankovicRankovic
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Nego sta nego su napustili mislili su i oni i Becic da mogu svoje cetnistvo da sire po Budvi

Čudna borba
Gost
Čudna borba

Kao udaraju po DPS-u, ali nekako promašuju, pa udarce dobijaju Demokrate.

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Ja sam glasao do sad Demokrate,DF,SDP,URU..Ali sam se pokajao strašno..Od sad samo DPS…..Sve za Sendvič Sendvič nizašta!

Rankovic
Gost
Rankovic

Frontom u Budvi upravlja gradjevinska mafija !

Boka
Gost
Boka

Budzet Budve slobodno potrazite po dzepovima Demokata, znam da su pojedini nakupovali stanove, automobile, placale se izborne reklame, a nama koji smo ih doveli do vlasti u Budvi sipak smo dobili.

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

DPSovac…Neka de..

Nevenka
Gost
Nevenka

Pavicevic i Becic novi tandem, fino ce se Budva provesti u njihovim rukama

Gordan
Gost
Gordan

Niko nije veca politicka prevara nego Demokrate, evo ja sam clan pa znam za malverzacije, ovamo sve za javnost protiv DPS-a, a onda kad se kamere ugase zovu Brana da mole da ubace Moma i Saranovica u Odbor.

KotorankA
Gost
KotorankA

A sto rade ovi teroristi iz Df-a, ima li neki sastanak ili odbor, a da su ostali do kraja

CiciMici
Gost
CiciMici

E gori smo mi sto smo mislili da ova partija moze uraditi nesto korisno.Nego imamo sansu da se ispravimo pa da ovima nikad glas ne damo

Politikolog
Gost
Politikolog

Kad sve ovo vidim ako znam iz kojeg razloga sam podrzao Demokrate, bolje da sam odmah fino glasao za Dps, na isto mi je evo sad doslo.. Bruka

cistacica
Gost
cistacica

Posle Kotora logicno je bilo i da dodje do pucanja vlasti i u Bd

Unico
Gost
Unico

Sto je ovo sad? Jos jedna opstina koju unazadise,tek sad vidim koliku gresku napravih sto ih glasah,nego sad ce izbori sad je i previse ovih njihovih glasaca sto su razočarani u njihov rad,propadose Demokrate

Maida
Gost
Maida

E nijesam znao da ovaj Pavicevic ovako velik uticaj ima na Becica, brzo ce oni Budvu predati u ruke Dps-u

Позадинац
Gost
Позадинац

Срамота је што велики људи какав је Бато Царевић не могу да нађу адекватне савезнике у борби против ове власти него морају да коегзистирају с овим црвеним пајовићем и његовим инсгрукторима

Rankovic
Gost
Rankovic

Bato se bas bori protiv DPS-a, za 10 mjeseci mandata ga nisu ni pomenuli, a ni on njih ! Zato Ploce rade bez ijednog papira, i to zna cijela CG, a inspekcija nigdje ! Zakljucak izvucite sami.

RatoMir
Gost
RatoMir

E neka je Df napustio sjednicu, ne nego ce da trpi Becica, potrcka Dps-a

Send this to a friend