Politika

DF: DPS partija u stečaju, na čelu Komunalnog Budva izabrana prava osoba

Nakon što je budvanski DPS istakao da imenovanje Predraga Ivanovića na funkciju v.d. direktora Komunalnog preduzeća Budva predstavlja “najskuplji” i najbolje kapitalizovan krik, u novoj budvanskoj vlasti poručuju da su kvalifikacije Ivanovića dobro poznate većini sugrađana i da su zato sigurni da su, kako su istakli, jeftini politički napadi koji dolaze od OKG d.o.o u stečaju predstavljaju dodatnu potvrdu da je na čelu lokalnog preduzeća izabrana prava osoba.

<<<DPS čestitao Budvanima na prvom ekspertu: Koje su reference preporučile Ivanovića za direktora Komunalnog<<<

“Lokalni ogranak gubitničke partije DPS još uvijek ne može da se oporavi od katastrofalnog poraza koji je doživio u Budvi. Nakon što su iskoristili sve raspoložive resurse sile i pendreka odlučili su se da probaju da svoj gubitnički imidž zamaskiraju lošim saopštenjima koja bi u uređenom društvu neko i uzimao za ozbiljno, da ih ne potpisuje kriminalna organizacija čiji će rad uskoro biti pod lupom istražnih organa i u Budvi ali i na državnom nivou”, navode u DF-u.

<<<Ovo je novi direktor Komunalnog u Budvi<<<

Njima je, kažu, smiješno uopšte komentarisati “piskaranja jedne pogubljene partijske grupe koja još uvijek ne shvata da je njihovo vrijeme prošlo, a prošlo je ne zato što su dobro radili već zato što su ojadili ovaj grad i državu za basnoslovne cifre”.

“Sa druge strane, kvalifikacije gospodina Ivanovića su dobro poznate većini naših sugrađana i zato smo sigurni da su jeftini politički napadi koji dolaze od OKG d.o.o u stečaju predstavljaju dodatnu potvrdu da je na čelu lokalnog preduzeća izabrana prava osoba. Mi nemamo potrebu da od vas gospodo gubitnici pravdamo naš izbor, ali zbog šire javnosti, želimo da istaknemo da se radi o ličnosti koja je svoje kompetencije dokazala radeći u interesu građana Budve i Bečića o čemu svjedoče brojni infratsrukturni prijekti koji su relaizovani u mandatu Ivanovica kao predsjednika Savjeta te mjesne zajednice”, ističu u DF-u.

Osim toga, dodaju, radi se o uspješnom dugogodišnjem preduzetniku koji prije svega i iznad svega posjeduje ljudske i moralne kvalitete.

“To što DPS ne razumije ove kvalitete nije nista novo jer su njihovi kadrovi “ ekperti” po modelu ukradi, prisili i vladaj. Tako su nedavno ukrali odbornički mandat sa liste DF, izvršili političku korupciju i uz pomoć policijskih i parapolicijskih jedinica izvršili lokalni  državni udar”, navode u DF-u-

Građani su, kažu, na izborima odredili svakome mjeru a mjera DPS je da se više ništa ne pitaju niti odlučuju o sudbini grada a ni Crne Gore na opštu korist svih građana.

“Umjesto što pokušavaju da obmanjujući sebe obmanu i druge, predlažemo im da pripreme svoje odbrane jer će vrlo brzo odgovarati pred zakonom i nezavisnim institucijama  za sve loše što su uradili. A da će biti tako potvrdili su danas I oni koji su u paničnom presu I zvanično počeli da napuštaju brod koji tone, okrećuči i javno leđa neprikosnovenim vladarima iz sijenke koji su svojim rodbinskim vezama držali ovu državu i njene građane u mraku. Znamo da je onima koji nikada u životu nisu zaradili pošteno platu teško da se prilagode poziciji  gubitnika, ali poručujemo vam iz Budve vrlo jasno : ovo je neka nova Crna Gora na koju ćete morati da se naviknete.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rakoc
Gost
Rakoc

Bože pomozi

Ljubo
Gost
Ljubo

U snu se ne snijo

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Drugovi, koja mu je strucna sprema?
Ne moze direktor bit ako nema visoku skolu.

A vi ste zamislili da se to odredjuje kroz vasa moralna nacela i uklapanje u ista, kao i po vasoj procjeni ko je uspjesan preduzetnik.

Ima li coek kvalifikacije za taj posao ili nema?

Kavajo
Gost
Kavajo

OKG d.o.o? Na koga mislite? Na pola meleona kvadrata zemlje? Na namjestanje podizvodjackih radova u Budvi?

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Ono nije bio krik ono je bila Rika a to je i meni nepismenim jasno velika razlika

Sanja
Gost
Sanja

Nikad vise u budvu primitivnu !!!

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

A tacno im ne treba centa ostavljat kad su ovo birali pi

Miki
Gost
Miki

Obavezno mu uraditi test ,na nedozvoljene supstance !!!!

Marko
Gost
Marko

zar ovo može da se opravda ikako? u pravu su, svi znaju Draga… koji autogol.

ALOKIN
Gost
ALOKIN

Prvi glas budvanskog festivala

tarzan-iz-budve
Gost
tarzan-iz-budve

Jedva cekam da vidim na kojoj ce funkciju da postave Daru sa Bioca.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

E ču li ono… kakvo jeftino skupljanje poena kod glasaca kojima nazalost s ovima nista bolje bit nece, lise nekih pojedinacnih slucajeva kojima ce MOZDA pomoc da bi bilo za primjer pa da se i ostali ponadaju.
Ne znam samo cemu se nada nova vlada.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

“na kojoj ce funkciju”??

🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣

Steta sto ovog covjeka nijeste stavili na mjesto premijera 😁😁😁

Send this to a friend