Politika

DF: Đukanović zbog našeg susreta sa Putinom ukrasio ulice albanskim zastavama

Režim u Crnoj Gori toliko je ogrezao u izdaji i mržnji prema svojoj istoriji i tradiciji da danas u susret dolasku albanskog predsjednika Ilira Mete u Crnu Goru po prvi put kao dio folklora, koji je naručio Milo Đukanović, imamo zajedno na ulicama Podgorice istaknute albansku i zastavu Crne Gore, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

Opredjeljenje Đukanovića da dočeka svog albanskog kolegu onako kako nije nijednog drugog, ocjenjuju u toj koaliciji, predstavlja odgovor na susret lidera Demokratskog fronta sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom u Beogradu.

“Zastave Srbije i Rusije na ulicama Beograda toliko su zasmetale Đukanoviću da je riješio da kao odgovor ulice Podgorice ukrasi udruženim zastavama Albanije i Crne Gore. Valjda je sada potpuno jasno da Milo Đukanović nije predsjednik Crne Gore, već najobičniji pion u rukama onih čiji je interes stvaranje Velike Albanije na Balkanu”, navode u DF-u.

Ističu da građani Crne Gore pred sobom imaju jasan izbor između otvorenih granica sa Srbijom i Republikom Srpskom, koje je predložio Demokratski front, ili otvorenih granica i integracija sa Albanijom, što je najavio Edi Rama, a podržava Đukanović.

“Ovakav servilni odnos prema Albaniji, jasno pokazuje da je Đukanović izgubio kompas i da režim nema pravi odgovor na to što se sve više građana ove zemlje vraća izvornom identitetu i tradiciji Crne Gore. Takođe, činjenica da Demokratski front ima sjajne odnose sa Beogradom, Moskvom i Banja Lukom stvara kod Đukanovića potrebu da u svojim međunarodnim odnosima napravi pandan tome, pa je izbrao Albaniju i njenog predsjednika za tako nešto”, smatraju u Frontu.

Sada, kako kažu, vide da potreba za promjenom državnih simbola istinski postoji i da nije slučajno što postoje estetske sličnosti između zastava Crne Gore i Albanije.

“Ovim potezom Đukanovića ozvaničeno je priklanjanje režima u Crnoj Gori velikoalbanskoj državnoj politici. DF će istrajavati na svojoj politici očuvanja tradicionalne Crne Gore, dobrih odnosa sa Rusijom i otvorenih granica sa Srbijom i Srpskom i vjerujemo da ćemo tom politikom pobjediti Đukanovićev, Ramin i Tačijev velikoalbaski državni koncept koji se pokušava nametnuti Crnoj Gori”, poručuju iz DF-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
iceman
Gost
iceman

E ako mi je jasno šta ovi frontovci rade… Taman ti se zgadi Milo i DPS a onda ovi uskoče sa nekim izjavama i natjeraju da pomisliš: ma dobar je Milo, vidi ove!!! Bečić nam je jedina šansa, ako se i taj proda ili ne uspije, e onda lijepo da krunišemo Mila, da se čovjek ne maltretira sa mandatima… te… Više »

Protokol
Gost
Protokol

Niko da javi, oće li Meta doći na biciklu ili na konju?

dedad
Gost
dedad

pa milo je pametan,on sa albancima ima biznis,albanska mafija najjaca na svijetu……a srbi sa putinom cirkus,poklanjanje kerova

Pipun i Pasa
Gost
Pipun i Pasa

Pametnij je Paša od svih ovih iz fronta

Darko
Gost
Darko

Milije mi je g od Djukanovica no Mandic i Pipun u komadu . Zalosni izdajnici ,,,,, fujjjj

Maestro
Gost
Maestro

PRIJATNO !

Aljbanski Aljpi
Gost
Aljbanski Aljpi

Čudo se ovaj put javi Milju i ostaljima! Kad obiljazi neke krajeve, ič.

Igor
Gost
Igor

Ba ovoj slici se jasno vidi da nema crnogorske zastave na banderi, isključivo albanska.

Miljes
Gost
Miljes

Oce li opet bit u bijele patljike i kapot ?

Sigma
Gost
Sigma

Dolazi brat Meta, da vidi sto je njihovo, ha ha ha

PIPER
Gost
PIPER

BOLESNICI,DF SVUD JE OBIĆAJ DOLAZAK GOSTA DA SE STAVI ZASTAVA ZEMLJE KOJA DOLAZI U POSJET

Rogami
Gost
Rogami

Mislis po gradu ? Nijesi ti piperu nidje isa dalje od momiske skale !

PIPER
Gost
PIPER

MI SMO SVE PIPERE OKITILI, JEDNA NJINA, JEDNA NAŠA

Rogami
Gost
Rogami

Vazda je u Pipere bila jedna njina jedna nasa ali nikad dvije iste !

Biohazard
Gost
Biohazard

Zasto DF ovi nije pominjao kad je Rama bio u posjetu Vučiću , a duž cijele Gazele u ulice Kneza Miloša , bile okacene albanske zastave zajedno sa srbijasnkim ???

100%MNE
Gost
100%MNE

Od kad su se Pipun i Vojvoda slikali s Putkom ne može se živjet od njih 🙂

Jole CT
Gost
Jole CT

Zašto Milo ne začepi četnicima usta i svečano dočeka Trampa kao pandan Vučiću.Mislim da bi mu to bio pravi potez.Ovako djeluje kao da može dočekati samo predsjednika Albanije …

Kokot
Gost
Kokot

Snila baba da joj niču zubi!

zeletin
Gost
zeletin

e kukala ti majka Crna Goro,e da su kralj Nikola i Petrovici zivi da vide ove jade i tugu

Patriota
Gost
Patriota

Isticanje Albanske zastave u Podgorici je dokaz poštovanja susjedne države i dolazak njenog Predsednika . Zašto nema i crnogorske zastave pored albanske je propust komunalne sluzbe Glavnog Grada i treba je kazniti novčano kao što i to zakon nalaže ! To je nedopustivo i ponižavajuće , da ne kažem neku težu riječ !

Kosta
Gost
Kosta

Ima no nijesi vidio ili si cor

Namojk
Gost
Namojk

Nema, nema, no ti ne znas sto je zastava !

Dejo region🕯
Gost
Dejo region🕯

Svi nešto pričaju izgubiće milo kako će izgubiti kad on ima 100 000 ljudi koji su manjina u startu. Start mu je 100 000 veliki izdajnik. Trebalo je dati da crnu goru vodi neki pukovnik da ne izgubimo teritoriju i mlade đevojke. Sve će nam đevojke lijepe pokupiti.

Dejo region🕯
Gost
Dejo region🕯

Izgubio milo suverenitet.

Pedja Mitrovic
Gost
Pedja Mitrovic

Ova vlast samo je mislila na sebe..Molim vas nastavite u istom duhu ulozite u ziks i eto opet ulaganje u vas.

Pedja Mitrovic
Gost
Pedja Mitrovic

Bolje bi bilo da zastave u boji zatvorskih resetki postavi duz puta od Budve do Spuza preko vile pod Goricom pa da ih prate jedan za drugim kako izlaze na snimcima.

Drezik
Gost
Drezik

DOBRODOSAO ILIRE META !

Dejo teuta🕯
Gost
Dejo teuta🕯

Albanci kad uzmu ulcinj mo to nećemo osjetiti u crnu goru i u bar.

Cijevna
Gost
Cijevna

Potpuno si u pravu !

Kosta
Gost
Kosta

Albanci su penicilin za posrbice!takav kompleks su imali i od Hrvata koji si ih razbili nikad se nijesu niti ce se oporavit!dogodine u Vojvodinu 😂

Mesija
Gost
Mesija

Podsetime me Kosta koliko je 250000 ili 300000 hrvata koje su Srbi rasturili bezeci iz pobednicke Republike Srpske dobilo PTSP ti sigurno imas te podatke a koliko je tih bednika izvrsilo samoubistvo od uteranog straha.

CrnaGoraAneMNE
Gost
CrnaGoraAneMNE

On je Kosta ka jesam li ja Ramiz ahahaha

vjecna da je
Gost
vjecna da je

pitanaj za df postoji li albanija jeli ovo njen presjednik i dolazi li u zvanicnu posjetu ….imamo li mi neki nerijesen problem sa albanijom neki spor…ako je u vasoj glavi tolika mrznja zbog kosova to je vas problem …ovo je samo jedan od zvanicnika koji dolazi u crnu goru

😂😂😂😂😂😂😂
Gost
😂😂😂😂😂😂😂

pitanaj za vjecna da je postoji li azbuka jeli mi pisemo nasa slova ….imamo li mi neki nerijesen problem sa azbukom neki spor…ako je u vasoj glavi tolika mrznja zbog latinice to je vas problem …ovo je samo jedan od problema koji dolazi u crnu goru

NBA
Gost
NBA

XAXAXAXAXAXAXA! AHA,JES,JES, “PREPAO SE OD VAS IZRODA!!!! KO VAS VISE SLUSA? VI “SLUSATE ” KAKO DA RUSITE CG!

NBAANB
Gost
NBAANB

KsAKsAKsA, dje si klošarkaš?

CiNick
Gost
CiNick

Koje dileje. Umislili da se svijet oko njih vrti.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Glupi DF

460
Gost
460

Koje ste vi dileje.

Slavko
Gost
Slavko

Nevezano za politiku, cekamo da vidimo da li ce Tirana biti okicena crnogorskim zastavama kada bude posjeta zvanicnika Albaniji. I zasto Albanci u Crnoj Gori skidaju i bacaju zastavu Crne Gore da bi istakli albansku?

Lazo kamikazo
Gost
Lazo kamikazo

Drazinom frontu bi mozda bilo milije da budu okacene cetnicke zastave crne sa kosturskok glavom. Ali toga filma necete gledati…vrijeme u kojem lajete i izazivate podjele blizi se kraju…

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Otkad je gostoprimstvo servilnost? Servilnost je kad se dovlače puni autobusi građana iz cijele Srbije kako bi klicali diktatoru Putleru, nosili njegove slike.. o servilnom ponašanju raznih milačića, dačića, vučića i sličnih ođe ne bih.. E, ako Milo bude pjevao Meti ili mu organizovao mitinge podrške- onda nije bolji od vas.

Tomos
Gost
Tomos

Beograd ima stanovnika više od pola albanije, nema potrebe dovoditi nikog…Rijetko nam kod dolazi pa se uželimo gosta, pa uhvati treba za mikrofonom…

Gligor73
Gost
Gligor73

Srecom , snimci autobusa pokazuju istinitost tvojih rjeci
A , da , to je objavila nerezimska tv stanica , nijesi upucen

Zdravko
Gost
Zdravko

Blago DPS-u sa ovakvom opoziciom.Vladace jos 100 godina jer su ovi toliko maloumni kao da su strudirali za degenerike

🎃 Sale
Gost
🎃 Sale

Kažu da će prijemu u vili Gorica pored visokih zvaničnika dvije zemlje prisustvovati i druge ugledne zvanice poput Momčila Otaševića i Andreja Nikolaidisa.

Serdar Janko
Gost
Serdar Janko

Kao sto rekoh novodukljani(kako ih albanci nazvase) su prihvatili ulogu da budu albanski kmetovi. Zaista zalosno…

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Al ga meće ovaj Meta

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Samo zahvaljujci vama, cetnicima i vojvodama iz DF-a Djukamovic i DrPs su jos uvijek na vlasti. Zato psst prodane duse, kao i on.

Jole CT
Gost
Jole CT

Ne prijatelju, pogriješio si! Đukanović je na vlasti zahvaljujući Albancima i Bošnjacima a ne Crnogorcima.Ti to znaš ali hoćeš da izokreneš.

TEMSI
Gost
TEMSI

Đukanović je na vlasti zahvaljujući svima koji vole svoju domovinu. Da smo imali boljeg kandidata, Đukanović ne bi bio tu đe je.

Tomos
Gost
Tomos

Ko je voli oni koji a sneta Grb, Zastava…

Darko
Gost
Darko

Milije mi je g od Djukanovica no Mandic i Pipun u komadu . Zalosni izdajnici ,,,,, fujjjj

TEMSI
Gost
TEMSI

Razlika je u tome što Đukanović prilično izmuzuje svoju državu a vi bi ju poklonili čitavu Srbiji.

Tomos
Gost
Tomos

Gluposti…

pare
Gost
pare

Ajte vi lijepo u avion Srbijanske vlade i o trošku gradjana Srbije pa se malo vozite

Vojo
Gost
Vojo

SRBI NA APARATE🤣

Mario
Gost
Mario

To Vojo,spremna su sredstva za “smirenje”za ravnogorce,sto ce na sve ovo reci ravnogorac Dritan Abazovic.

BlueOcean
Gost
BlueOcean

Ovo je svojevrsna poruka Djukanovica i odgovor na dolazak Putina u Beograd. On ovim potez kaze “CG se priklonila ideji Velike Albanije” i ovoga treba svi Crnogorci da budu svjesni. Ovo znaci, da ukoliko se budu stvarale tzv etnicki ciste nacionalne drzave na Balkanu, jedan dobar dio nase drzave je vec spreman za predaju. To znaci da ce u bliskoj… Više »

Slavko
Gost
Slavko

Da li to znaci da Crna Gora ostaje bez pola svoje teritorije? To ni Turci nisu ispjeli da nam otmu… Izgleda da ce dps uspjeti…

BlueOcean
Gost
BlueOcean

Naravno da CG nece ostat bez svojih teritorija jer Albanija apsolutno nema interese da cupa teritoriju CG dje zivi ne vise od 25/30.000 Albanaca. Cak i ti Albanci, a ima ih dosta postenih i dobrih ljudi ne zele da se ista mijenja jer im je kuca tu. Kako god okrenes, Albanija i CG su zemlje koje imaju ovakve ili onakve… Više »

Terenskostanje
Gost
Terenskostanje

Svakako dio teritorije dje su albanci ubjedjiva vecina treba predati albaniji i to sto prije, prije nego postanu vecina i tamo dje nijesu. Istina to bi moglo znacajno da promijeni odnos snaga u parlamentu ali je to ipak manji problem.

BlueOcean
Gost
BlueOcean

Niti jedna drzava samovoljno nikad nije predala svoju prastaru, praiskonsku teritoriju drugoj drzavi. Ti ako nisi znao mi CRNOGORCI smo odje autohton narod svoj na svome. Narod koji ima kontinuaciju od civilizacija Vinca – Lepenski vir – Vucedol – Vinkovci – Sopot i Kostolac. Albanci iliti Scipetari su narod koji je zivio na obalama Baltickog mora prije migracije u Rumunske… Više »

Terenskostanje
Gost
Terenskostanje

Sve sto si napisao je potpuno nebitno, nije cak ni vazno koliko je i tacno! Bilo kako bilo dio crnogorske teritorije na kojem vecinski zive albanci svakako ce pripasti albaniji, ja samo kazem da je bolje da to bude cim prije isto kao sto bi za srbiju bilo bolje da je kosovo jos davno pripalo albaniji. Za srbiju je kosovo… Više »

Mesija
Gost
Mesija

Nad Srbima je legalizovano proterivanje u doglednoj buducnosti to isto ce Srbi uciniti sa Albancima na Srpskom Kosovu i Metohiji kom pravo kom krivo!

Mesija
Gost
Mesija

Crnogorcima ce biti kasno kada ih prode ovo ludilo,gospodo Crnogorci shvatite jedini prirodni saveznici su vam Srbi i samo oni.

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

Svaka vam je istina ovakva,kad god dolazi predsjednik neke drzave uvijek su isticane zastave domacina i gosta…ajte na portal Vijesti pa tamo raspravljajtee o sto hiljada koje je Migo ” uzeo” a branite mentora koji je ukrao sedamnaest miliona

Mario
Gost
Mario

Aloinformertele- “nemoj tako,vidis da ovaj BluaeOcean sve zna”a mozda zna i kad ce “zemljotres”ali nece da kaze.

Alfa 2
Gost
Alfa 2

…to je protokol i ne mlatite praznu slamu….

BogdanS
Gost
BogdanS

Kakvi su ovo ajvani auuuuuuu

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Nisu “ajvani” nego “hajvani”!

Zoran
Gost
Zoran

Malo vam je para dao srpski diktator aleksandar vucic da sirite velikosrpske ideje po crnoj gori.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Pa Zoki on je nas predjednik

Mario
Gost
Mario

Pa sto se ne VUCAS u Srbiju,tamo je “med i mleko”.

Middle Finger
Gost
Middle Finger

O cemu ovi mlate? Ljetos je dolazio predsjednik Madjarske Viktor Orban pa je bilo okiceno madjarskim zastavama. Samo se postuje protokol docekivanja. Sto se tad niste bunili..

podrumar
Gost
podrumar

KOJI DFovac POTPISUJE TEKST

BlueOcean
Gost
BlueOcean

Ovo je svojevrsna poruka Djukanovica i odgovor na dolazak Putina u Beograd. On ovim potez kaze “CG se priklonila ideji Velike Albanije” i ovoga treba svi Crnogorci da budu svjesni. Ovo znaci, da ukoliko se budu stvarale tzv etnicki ciste nacionalne drzave na Balkanu, jedan dobar dio nase drzave je vec spreman za predaju. To znaci da ce u bliskoj… Više »

Terra nova
Gost
Terra nova

Kakve nebuloze pišeš ti nisi svjestan. Ali si barem opširan u svojo gluposti, mora se priznat.

dps
Gost
dps

Kad se vi supkate rusiji i mi cemo albaniji

Jovanka
Gost
Jovanka

Dobro je to sve…

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Ništa novo

Oktagon
Gost
Oktagon

Milo da mu pokloni Mirasha:)

Sarslaninac
Gost
Sarslaninac

Iz kojeg je legla?

Mario
Gost
Mario

Nece Mirasa(on je pravoslavac)nego Dritana novopecnog “pravoslavca”

Dragan
Gost
Dragan

Potpuno mi je isto kad vidim zastave Rusije,Srbije ili Albanije..ne mislim da su Albanci nista gori ljudi od ostalih,naprotiv,casniji su..

CRNOGORAC SRBIN
Gost
CRNOGORAC SRBIN

Svaka na mjestu…nasa je Crna Gora a njihov lazni montenegro koji je kratkoga daha…

Mario
Gost
Mario

Zaboravio si dopisati uz Crnogorac-Srbin- Rus .

Justicia
Gost
Justicia

Filip će da pjeva sevdalinke!

Vele
Gost
Vele

To je dio protokola u svakoj drzavi,zastava gosta se obavezno istice.

BlueOcean
Gost
BlueOcean

Nije tacno. Zastave tudjih drzava se isticu samo na automobilu kojim se dozovi predsjednik/premijer te drzave koji nam dolazi u posjetu ali na jednoj strani tog auta mora bit i zastava drzave domacina. A u nekim drzavama protokol je da nema nikakvih zastava osim zastava drzave domacina. Tako kad je Angela Merkel boravila u Francuskoj na automobilu koji je dovezao… Više »

Mario
Gost
Mario

A BlueOcean,a ono ti bjese u Pariz kod Makrona iza onog kontejnera za SMECE.Bas lijepo.

BlueOcean
Gost
BlueOcean

Jes Mario, prikupljao sam otpadke od pice i bureka da ti posaljem da imas sto izjest nocas, posto ti ovi iz DPS-a vidim jos nijesu dozu poslali…

TEMSI
Gost
TEMSI

Ne pričaj netačnosti, da ne upotrijebim neki pogrdni epitet. Ne znam kako je u Francuskoj, ali na našim prostorima su se uvijek isticale zastave kada su bile međudržavne posjete na najvišem nivou. Nije ti smetalo što su cijela Srbija i K. Mitrovica bile prekomjerno okićene ruskim zastavama. Budi objektivan.

Mario
Gost
Mario

Vele to je JEDINA i PRAVA istina to je PROTOKOL,pa da dodje i “sjutra”SMET Vucic,mada ce to “pricekati malo duze”.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Nije On to ukrasio nego Oni jer Oni su u vlasti u Montenegru,ali nijesu u Crnoj Gori i nikad biti nece

S.A.
Gost
S.A.

Petrovicu veze nemas koliko ni front o zivotu,sve kompase ovoga svijeta su pogubili.
Sto ovi iz fronta Meda nepovedose kod Vucica i Putina…

Mario
Gost
Mario

S.A. kako ce “povesti”onog kidonosnika koji je prije eki dan ucestvovao u protestu protiv Vucica u Beogradu,a sto se tice “pameti”ovog Petra Petrovica,cista SURUTKA.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Surutka je ljekovita u odnosu na tvoju praznu glavicu

Send this to a friend