Politika

DF: I Marković da podnese ostavku

Nakon što je danas ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović podnio ostavku Demokratski front pozvao je premijera Duška Markovića da i on isto učini.

<<<Pavle Radulović podnio ostavku<<<

“Demokratski front u kontinuitetu upozorava da je korupcija u Crnoj Gori postala sistemska i da je kao kancer zahvatila i razorila sve institucije sistema. Svaki dan naša javnost je zapljusnuta dokazima koji nedvosmisleno pokazuju da u Crnoj Gori ne vladaju ni zakoni ni institucije i da je odnos prema korupciji postao odnos prema vitalnim interesima ovog naroda i države. Ostavka ministra Radulovića je pokazala da i u režimu postoje ljudi koji nijesu spremni da mirno prihvataju lopovluk i kriminal , bez ikakvog osjećaja političke odgovornosti”, ocojenili su u DF-u.

DF poziva Duška Markovića, kao premijera da podnese ostavku “i da se ne sakriva iza ostavke ministra kojeg je on predložio”.

“Distanciranje Markovića i ministra pravde Zorana Pažina od Ivice Stankovića i Milivoja Katnića, danas kada svi u Crnoj Gori vide da je tužilastvo leglo korupcije i organizovanog kriminala, mi doživljavamo kao najobičnije licemjerje i posljedicu pritisaka međunarodne zajednice, koja od Mila Đukanovića i Markovića traže hitnu smjenu Stankovića i Katnića”, tvrde u DF-u.

Ističu da odlično pamte kako je Vlada Duška Markovića, nagrađivala stanovima i bonusima tužioca Sašu Čađenovica zbog, kako tvrde, lažnog suđenja liderima DF-a.

“Zato DF poziva Duška Markovića da odmah podnese ostavku zbog iste objektivne odgovornosti, na koju pozivaju Stankovića i Katnića da podnesu ostavke. Ostavka Duška Markovića i pad Vlade bi otvorio politički proces dijaloga o rješavanju duboke sistemske političke krize koja ugrožava vitalne interese naroda i države. DF pozdravlja primjer ministra Radulovića i pozivamo Duška Markovića da stane iza svoga ministra i podnese ostavku. Tako bi i u praksi potvrdio svoju priču da je za rješavanje krize u Crnoj Gori kroz dijalog i dogovor”, zaključuju u DF-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Skrecu paznju na neka druga pitanja,kako i svoj suovrat opravdali.Front je tvorevina kontraveza i zlocinackih namjera ,te je ocekivati sunovrat ove gerile.

Fileopg
Gost
Fileopg

Ko o čemu DFo ostavkama…..

DUKLJA
Gost
DUKLJA

LAGANIM KORAKOM U SPUŽ.

gostt
Gost
gostt

koja bijeda. cijeli dan sjede i mole svetog savu da se desi neki sitni skandal u sklopu vlasti,onda im se ozare lica od srece sto se nesto lose desilo u crnu gori i potrce odmah u redakciju vijesti i in4s i pozivaju drzavu da izvrsi politicko ,,samoubistvo,,. ali ne da pozivaju,nego placom i kuknjavom naricu preko medija ,,aman vlado,podnesi ostavku… Više »

C vitamin
Gost
C vitamin

A kako ne, na tvoj zahtjev kao velikog prijatelja i pobornika samostalne Crne Gore, svi cemo podnijeti ostavku da udovoljimo tebi i tvom ” timu” ..
Odma cemo, samo sto nijesmo…

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

A kad ćete vi, gubitnici i nesposobnjakovići, kriminalci i pokvarenjaci, podnijeti ostavke???

Realno
Gost
Realno

Neka pokažu primjerom. Uništili su 3 svoje opozicione stranke, vuku nevjerovatno glupe poteze, a zaglibljuju se i dalje. Ima razloga sa podnesu ostavke.

DrEng
Gost
DrEng

A kad ces ti moj Mandicu podnijet ostavku?Glasao sam te jednom i nikad vise.Poslije poraza se ostavka daje.

Joo
Gost
Joo

Javljaju se opet ovi srbijanski cetnici….inace osudjeni teroristi…i pricaju o pravdi….pa hahahahahahahaha

amo
Gost
amo

STO JE CDM STO MICETE KOMENTARE.

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Ahahaha evo ih ovi, dobro ne rekoste i milo..

gostt
Gost
gostt

rekli su nego je stamparska greska hahahahah (…markovic i ,,premijer,, da podnesu ostavke…)

Pencilin
Gost
Pencilin

Vi još niste u Spuž?

Send this to a friend