Politika

DF ignorisao zahtjev organizatora protesta

foto: CdM

Večerašnji sastanak organizatora protesta i opozicije ignorisao je Demokratski front, a ostale partije zastupali su njihovi predstavnici, jer se lideri opozicionih stranaka nijesu pojavili.

Pozivu pokreta “Odupri se” su se odazvali predsjednik Radničke partije Janko Vučinić, član predsjedništva SDP-a Ivan Vujović, poslanica SNP-a Danijela Pavićević, poslanik Demokrata Momo Koprivica, URA Miloš Konatar, nezavisni poslanici Aleksandar Damjanović,  Neđeljko Rudović i Anka Vukčević.

foto: CdM

<<<97000-Odupri se: Odgovore opozicije očekujemo do subote, Knežević da ne prisvaja proteste>>>

Razlog sastanka je da se razjasne nejasnoće, i kako tvrde, pogrešne interpretacije u javnosti vezano za Sporazum o budućnosti, ali i eventualne potrebe usaglašavanja Sporazuma sa pojedinim političkim subjektima.

foto: CdM

Da podsjetimo, na Sporazum koji je pokret Odupri se-97.000″ proslijedio svim opozicionim partijama, opozicionari su različito reagovali. Načelno su Sporazum prihvatili Demokrate i URA, dok su ostale partije poručile da treba sjesti i sve zajednički razmotriti i dogovoriti.

foto: CdM

Demokratski front večeras je poručio organizatorima protesta “Odupri se-97.000” da, ukoliko žele dogovor, povuku, nametnutu jednostranu platformu i da se u razgovore krene od bijelog papira bez uslovljavanja.

<<<DF organizatorima protesta: Povucite platformu, razgovore počnimo od praznog papira<<<

Iz Fronta su ranije istakli da su oni za proteste i pritisak na vlast, ali da ne može biti bilo kakvog uslovljavanja, nakon što su iz pokreta Odupri se -97000 poručili da o tačakama 3, 4 i 5 nema rasprave.

foto: CdM

<<<DF odgovorio na Sporazum o budućnosti: Protesti da, uslovljavanje ne>>>

Iako je Sporazum radni dokument, organizatori protesta su jasno juče poručili da o nekim tačkama ne može biti rasprave, što se DF-u nije dopalo.

M.D.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
free samples
Gost
free samples

ko ostane zadnji u dF neka ugasi svjetlo!!mada im je nekima vec mrak u onom dps otvoru dolje

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Da ih zovne Milo došli bi

Fileopg
Gost
Fileopg

Sazna li iko živi što dogovoriše na ovome istorijskom sastanku na ovome najvećem plenumu bez iđe ijednog predśednika partije. I nije samo DF bojkotova ovaj najviši skup no i: Demos, ujedinjena, Crnogorska i Prava Crna Gora.

PS4
Gost
PS4

Df je pitao DPS rekli im da ne dolaze

Ma$e
Gost
Ma$e

Df je najveci adut DPS

Kreativac
Gost
Kreativac

DPS upravlja sa df

Dado
Gost
Dado

Rastanite se i kuci propala je opozicija

MonteNegro
Gost
MonteNegro

Ove sramote majko mila

StefaNegro
Gost
StefaNegro

Kako su ovi iz Df potrgovali sa DPS

Crnogorac
Gost
Crnogorac

O kukalo srpstvo ugašeno …

Feudalizam 21.v
Gost
Feudalizam 21.v

Valjda bi ministri trebali bit ljudi koji imaju najbolje znanje iz te oblasti a ne najbolji iz partije, Vidim ja nema ođe srece za mojeg zivotnog mandata.

Lana
Gost
Lana

Dje su lideri partija na ovom istorijskom sastanku? Ocima se gledat ne mogu pa poslali autsajdere. Eto kako misle jedni o drugima a oce drzavu da vode. Mozda u video igricama.

Vojnik777
Gost
Vojnik777

Sramota za df !! Mi iz demokrata smo ih podrzali i pruzili ruku a oni suruju sa DPS -om da bi izbjegli optuznicu za drzavni udar

vlajko
Gost
vlajko

Obraz na muzimate! Izdali ste nas Mandću! Nemaš moj glas više!

Boris N.
Gost
Boris N.

Ne treba vise zvati ove iz DF-a na opoziciine sastanke

Send this to a friend