Politika

DF o protjerivanju diplomate: Od nezavisnosti Crne Gore ostali samo dugmići

Vlada Crne Gore je današnjim potezom protjerivanja jednog ruskog diplomate iz Crne Gore pokazala da su od nezavisnosti Crne Gore ostali samo dugmići, poručili su iz Demokratskog fronta, nakon što je odlučeno da se jedan ruski diplomata protjera, a da se povuče djelovanje ruskog konzula.

<<<Crna Gora protjeruje jednog ruskog diplomatu<<<

“Postavlja se pitanje da li je članstvom u NATO paktu uopšte ostao bilo kakav prostor da Crna Gora vodi sopstvenu i samostalnu spoljnu politiku? Očigledno da nije. Interesi Crne Gore stavljeni su pod tepih i bilo kakvo samostalno odlučivanje je onemogućeno, a direktno odgovorni za takvo stanje su premijer Duško Marković i predsjednik DPS-a Milo Đukanović. Servilna politika prema zapadnim centrima moći dovodi Crnu Goru u nezavidnu poziciju direktnog suprotstavljanja Rusiji bez ikakvog konkretnog razloga i interesa same Crne Gore i njenih građana”, saopštili su iz Fronta.

Dodaju da ovakvi potezi siguran su put u nestanak Crne Gore koji je, kako tvrde,  već otpočeo sramnom demarkacijom sa lažnom državom Kosovo i prije toga odnosom zvaničnih vlasti prema Prevlaci gdje je teritorija zemlje smanjena.

“Crna Gora kao država je pala na ispitu očuvanja sopstvenog teritorijalnog integriteta, nezavisnosti i suvereniteta krivicom onih koji su nelegitimno i nelegalno na vlasti donosili odluke koje su, po njihovom priznanju u mnogim slučajevima bile u suprotnosti sa stavovima preko 80 odsto građana”, navode iz DF-a.

Iz ovog saveza poručuju da ovakvu politiku građani Crne Gore moraju biti spremni da kazne ukoliko žele da Crna Gora opstane kao država.

“Svaki produžetak boravka na vlasti izdajničkih struktura Mila Đukanovića i Duška Markovića dovodi u pitanje golu egzistenciju kako države tako i njenih građana”, jasni su iz DF-a.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
pavle
Gost
pavle

kako je narod postao slijep, samo gdje vidi crna gora odmah to je vauuu… drugovi, pokradose sve i ostace samo pustos kada odu po inostranstvu. nas ovdje poklapaju ubrzo milijarderski krediti, inflacije i moguci sukob sa albancima( plav, rozaje, gusinje, ulcinj, tuzi…) neka je vjecna

marius
Gost
marius

e nemojte se samo vi sjekirat za opstanak crne gore, da ve lijepo zamolim, jer dobro se znade kolko ste joj naklonjeni i sto biste sve ucinjeli da je nema. toliko od mene.

Karles Pujol
Gost
Karles Pujol

Najbolje
Df

marko
Gost
marko

I to pričaju oni kojima Rusi samo mijenjaju baterije. I oni koji više vole Srbiju i Rusiju nego CG i za njihove interese djeluju u sopstvenoj zemlji.

Send this to a friend