Politika

DF odgovara Milačiću: Nećemo organizovati protest na Vaš zahtjev

Demokratski front DF odbio je poziv Prave Crne Gore da sjutra organizuje protest ispred Skupštine Crne Gore na kojoj će se raspravljati o Prijedlogu zakona o slobodi vjeroispovijesti.

<<<Milačić će noćiti ispred Skupštine, zove DF da organizuje protest<<<

“Demokratski front je imao svoj plan djelovanja u vezi sjutrašnje rasprave i glasanja o sramnom Prijedlogu zakona protiv SPC. Mi smo taj plan i predstavili javnosti u Crnoj Gori i bili spremni da ga sprovedemo u djelo. Njegovo sprovođenje je zaustavljeno na zahtjev mitropolita Amfilohija“, saopšteno je iz DF-a.

U tom političkom savezu naglašavaju da je najmanje što im je sada potrebno jeste da ih poziva da organizuju proteste neko ko do prije dvije godine nije htio da dođe na proteste DF-a ukoliko na njima bude mitropolit Amfilohije.

“Isticati da je DF pozvaniji da djeluje po pitanjima koja se tiču Crkve od same Crkve i njenih arhijereja dovoljno govori o komunističkoj svijesti onoga ko nas poziva da mi organizujemo protest po ovom pitanju. Mi se upravo borimo protiv toga da neka partija upravlja Crkvom i miješa se u ono što su suštinski njena pitanja i nadležnosti, što želi da uradi DPS i na šta evo sada poziva Milačić, koji je tetovirao bogoborca, nevjernika i poznatog hrvatskog komunistu i koji je na književnim večerima sa Balšom Brkovićem i Šerbom Rastoderom govorio kako treba obnoviti nekakvu crnogorsku crkvu koja nikada nije postojala”, navode u DF-u.

Najavljuju da su spremni da reaktivirajunjihov plan u koliko se sa tim saglasi patrijarh SPC Irinej, mitropolit Amfilohije i drugi episkopi i da se u punom kapacitetu odazovu ako oni budu tražili da se narod sabere ispred Skupštine.

“Ovoga časa smo spremni da po tom pitanju krenemo u akciju ali na poziv patrijarha Irineja, Mitropolita Amfilohija i naših episkopa a ne na poziv Marka Milačića i njegove portparolke”, zaključuju u DF-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bobo
Gost
Bobo

Znači DF radi kako Amfilohije kaže.
Crkva i politika… ide li to zajedno??

Libero7
Gost
Libero7

Samo pitajte vucica jeli postojala crnogorska crkva vaseg mentora. Vi mislite 100 puta izgovorena laz postace istina malo morgen.

Fileopg
Gost
Fileopg

Sad će Milačić zapaliti dvije tri zastave i pješke sa Zabjela preko, starog aerodroma, konika, maslina, zlatice i bloka V doć pred skupštinu. Mostove će zaobilaziti a rijeke preplivavati ili prelijetati specijalnim ruskim dronom koji je jedinstveni njemu poklon od Putina.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Batali se milačiću politike,nijesi ti za to.

Realno
Gost
Realno

Ovaj milacic je hrabri no svi vi zajedno. Samo pricate i galami te, kokretno nista.

Kalauz
Gost
Kalauz

@Realno, Jesi li savladao Bukvar? Evo viđu da nijesi. Nazad u prvi osnovne, čitaj, uči i nauči. Śedi, jedan do daljnjega.

Piksi
Gost
Piksi

A sto bi uradili da vas Amfilohije ne sprijeci, pobunili narod a vi bi navijali iz Kristala.Oce li ove presude biti sprovedene ili ce ovi i dalje da mlate i pozivaju na gradjanski rat!

Demokrata
Gost
Demokrata

Česa god ste branili sve ste upropastili, počni od borbe za nezavisnosti pa sad crkve, df treba zabraniti u ime naroda.

Demokrata
Gost
Demokrata

Pošteniji je Milačić nego cio df, vi svakoga mrzite ko je bolji od vas, vi ste DPS-ovi špijuni. Dok ste vi Milo će dovijeka vladati.

Cetinje
Gost
Cetinje

Tacno Demokrata dok je budala kao ti i tebi slicni,ovaj Djkanovic ce dozivotno vladati,nazlost sto se mene tice.

Mileva
Gost
Mileva

Što će sad sinji kukavac Milačić. Neka legne da reguliše saobraćaj.

FENIKS
Gost
FENIKS

MILACICU DEJSTVUJ! Ahhaaa

Send this to a friend