Politika

DF: Pamtimo stradale u NATO agresiji

Lideri DF-a

Pamtimo stradale u NATO agresiji, ali i izdajnike iz crnogorskog režima, poručili su iz Demokratskog fronata povodom 21. godišnjice od početka NATO bombardovanja.

“24. marta 1999. godine počela je agresija NATO pakta na Saveznu Repubiku Jugoslaviju, tokom koje je ovaj savez ubio na hiljade civila, rušio bolnice, stambene zgrade, mostove, ambasade…Do današnjeg dana niko nije odgovarao za ovaj zločin. DF se sa ponosom i pijetetom sjeća svih stradalih, od naše Milice Rakić i stradalih u Murinama, do onih div junaka sa Košara i Paštrika, koji se ni za milimetar nijesu pomjerili NATO-u i njihovim slugama iz terorističke OVK”, poručuju iz DF-a.

Prema njihovim riječima, otpor koji su Vojska Jugoslavije i policijske snage Srbije pružile najvećoj vojnoj sili u istoriji, ostaće za ponos i za sve vojne i istorijske udžbenike, kao primjer patriotizma, hrabrosti, sposobnosti vještine.

“I građani Crne Gore, njih preko 60 000, se odazvalo pozivu da se brani otadžbina, čime su se pokazali dostojni svojih predaka. Sa druge strane, vlast u CG je pomagala agresoru i vršila opstrukciju aktivnosti Vojske Jugoslavije. Milo Đukanović se usred vojnih dejstava sastajao sa liderima NATO, a ministri iz vlade CG su pozivali na dezerterstvo, uvodili radnu obavezu, cijepali vojne pozive, gasili vodu i struju vojsci, što je jedan od najtežih i najružnijih primjera izdaje zabilježenih u istoriji Crne Gore”, ističu iz ove partije.

Iz DF-a ističu da je i pored toga što je prva žrtva pala u Danilovgradu, i što su na mostu u Murinu pobijena djeca i nedužni ljudi, crnogorski režim je silom, bez referenduma, suprotno volji građana, uveo Crnu Goru u savez koji je, kako dodaju, ubijao naš narod i rušio našu državu.

“Isti taj režim godinama zabranjuje roditeljima ubijenih i predstavnicima udruženja ratnika i političkih stranaka da u kasarnama Vojske CG odaju poštu žrtvama. U isto vrijeme, vlast je slala svoje predstavnike u Knin na obilježavanje zločinačke akcije Oluja, čime je nanijela još jednu sramotu ovoj zemlji koja se ponosila svojom vojskom, herojstvom i junačkom tradicijom. Sigurni smo da dolazi vrijeme patriota i povratka tradicionalnih vrijednosti u Crnoj Gori, a tada će se oni koji su 1999. izdali narod i otadžbinu naći na smetlištu istorije. Neka je vječna slava svim žrtvama NATO agresije na SRJ”, zaključuju iz ove stranke.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zoka
Gost
zoka

zahvalite se slobi i gradjanima koji su bili izmanipulisani i nijesu znali dje su posli i zasto…

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Koliko samo otrova ima u ove tri zvečarke. Hitno poslati u Spuž na detoksikaciju. Barem onih dosuđenih pet godina. Znam da je malo, ali …

Maki
Gost
Maki

Da se nikad ne zaboravi !!!!

Europa
Gost
Europa

Nato pomaze samo kad treba bombe isporucit na djecu i starce,a nema ih nesto sad da isporuce zastitna sredstva

Ana
Gost
Ana

Sto bi za pomoc sto traziste od maticne vam Srbije?

vesko nk
Gost
vesko nk

Što se ludo rodi vrijeme ne ispravi.Yidi sliku i naravno da izjava leži uz sliku kao budali šamar.Prosto da ne povjeruješ ko su nam parlamentarci.

Role je king
Gost
Role je king

Najvece izdajice Crne Gore ste vi,desno od tebe taj poremeceni sizofrenik i ta lisicina lijevo od tebe. Sad covjek pusku da vam da odma bi kosili,sram vas bilo.
Zivjela Crna Gora,mir,sloga i sto vise ljubavi.

Novljanin CG
Gost
Novljanin CG

A kako ove Korona ne dovati.

Marko
Gost
Marko

Molim urednike ovog portala da me u ovoj situaciji poštede izjava ovog DF-a. U 2020. godini još uvijek žive u devedesetim. Za njih pandemija u CG dolazi tek za 30 godina. Jednostano to su ljudi koji ne shvataju da vrijeme ide naprijed, da su sankcije prestale, ratovi prošli, SFRJ se raspala, Nastale su nove – stare države, od neprijatelja stvorili… Više »

Uh
Gost
Uh

Blago tebi za tvoju pamet.

Sovereign
Gost
Sovereign

Једино ти је тачно да неће бити, неће бити…

Marko
Gost
Marko

Gospodo Frontovci, pogledajte rezultate glasanja pa će vam biti sve jasno – gdje ste, ko ste itd…..

Nikola
Gost
Nikola

Jes Milova akcija je spasila i ljude u Iraku i Avganistanu i Libiji, Siriji, Vijetnam , Gvatemali , El Salvador Panama, East Timor , Laos , Kambodza , Srbija Bosna, Kosovo. Svi su oni krivi jer su imali ljude iz DF koji su se našli na putu.

Posrbica CG
Gost
Posrbica CG

Nikola nista te ne razumijem znas li ovo ponovit na Crnogorski

Janko
Gost
Janko

Mnogo je vas briga za te stradale.

Nikola
Gost
Nikola

Za ove što pišu komentare , Hvalite Mila da nas je spasao od bombardovanja, kao da hvalite politički režim u Hrvatskoj koji je sa cvjećem dočekao Hitlerovu vojsku

vesko nk
Gost
vesko nk

Nikola zlato malo pa u Beograd se igrao fudbal između Njemaca i beogradskih klubova uz krcate tribine.Svi bioskopi kafane javne kuće cijeli socijalni život se odvijao naporedo sa strijeljanim učenicima širom Srbije i drugih stratišta.Uči nešto Niđžo pametnice.Pa u Beogradu se rodilo oko 500 Njemaca sa lokalnim ženama.U periodu 42-44 u okupiranom gradu je ubijen 1 (JEDAN) Njemac i to… Više »

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Docekaste ste ga i vi sa sve cvijecem i popovima pa to ne progovaras.

Nikola
Gost
Nikola

Svaka cast Cdm za objavu teksta, ovi što pozdravljaju Mila vole da zobaravljaju zločine koje je NATO počinio poslije drugog svjetskog rata. Tako što hvalite Mila da nas je spasao kao da ste pohvalili politički režim u Hrvatskoj koji je u Zagreb najtoplije dočekao Hitlera i njegovu vojsku. Hvalite Mila slobodno

Spsektastop
Gost
Spsektastop

Nikola kojim jezikom pises nista te ne razumijem

SINDON58
Gost
SINDON58

Nikola vi ste bolestan. Nato samo sprjeci tko se obe sukobljaju ili napadaju zemlju. Srbijanci napali kosovu Milosevic i banditi nijesu slusali

SINDON58
Gost
SINDON58

Znate li Amerikanci, Englezi i Rusi su se napadali austrougarsku 1918 i njemacku 1945. A Srbijanci nijesu spasli kao lazni spacioci.

Leb D jogurt
Gost
Leb D jogurt

Paganini ti je mnogo poznato i moćno prezime u italiju.

Primorac
Gost
Primorac

a kad već se prisjećate toga zbog te ’99 te naš presjednik treba da bude upisan zlatnim slovima u istoriji crne gore,jer njegovom akcijom i politikom smo spašeni od razaranja alijanse,da su nam srušili dva mosta bili bismo i danas prepolovljena država što ovi tvorovi su i željeli. a sjetite se tvorovi kako ste prije granice sa HR.napravili prepad sa… Više »

jadran
Gost
jadran

Ovi su zreli za dozivotni karantin

Velimir
Gost
Velimir

Stidite se svojih postupak I tada I Dana’s!

TOZOSa
Gost
TOZOSa

Da nije bilo tog “crnogorskog rezima” i Mila, i da ste vi izdajnici vladali, Crna Gora bi bila sramljena sa zemljom i stotine crnogorskih gradjana bi stradalo. Takodje od svih lazi, najsramnija je ona da vlast zabranjuje roditeljima ubijenih da odaju postu zrtvama. Zabranjuje samo politickim lesinarima kao sto ste VI!

Nikola
Gost
Nikola

Ne seri

SZO
Gost
SZO

Nikola to ti je kutnje vaspitanje cuvaj se zalezi kako si pametan tamance po tebi.

Olosi
Gost
Olosi

Dobro ste se vi sjetili da lanete.. nema vas da nidje ni nos da pomolite od pocetka virusa.. ali nadjite samo jednu sansu da kritikujete vi izmilite iz rupe.. pih.. ne nego ste kupili par raspiratora za ove vase barem..

rale
Gost
rale

Treba li vam prijevoz do bgd, poslaće vam državni avion, hahaha,
ko vas zašto pita…
šedi kući ni za kući nijesi…

Ana
Gost
Ana

Index.hr: Premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković, predsjednik Zoran Milanović, svi članovi vlade, svi savjetnici predsjednika, svi saborski zastupnici, svi čelnici javnih kompanija… odmah moraju uvesti mjeru određivanja minimalne plaće za sebe do prolaska nezapamćene zdravstvene i ekonomske krize.

Piksi
Gost
Piksi

Dje ste vi bili fukare kad se to desavalo, zeni ispod suknje

Pedja *
Gost
Pedja *

Sjecamo se i vas i vaseg ministra informisanja .

Delboj
Gost
Delboj

Kakvi su ovo sirotani

Džikson
Gost
Džikson

Poštovani građani Crne gore ma kako se kazivali crnogorci, srbi, hrvati, bošnjaci, albanci ma koje vjere bili bratski vas moli da ne nasijedate na fore fronta jer oni su vazda plaćene sluge beogratskog režima. Pominju nato bi da se svađamo sa susedima a molim vas pogledajte. Njihov vođa Vučić pomaže Albaniju pomaže hrvatsku radi čuda po svetu dok frontovci traže… Više »

Cetnickosmece
Gost
Cetnickosmece

Dzikson Bravo to je

Kujava
Gost
Kujava

Samo sam vidio vase slike i ne moram nista da citam…ni da komentarisem. Ups…hvala na donacijama

Lualua
Gost
Lualua

Pamtite li ubijene po bosni, kosovu, sandzaku ?

Davor
Gost
Davor

Pitaj Mila za to

Olosi
Gost
Olosi

Pitaj pitaj.. milo ih je od ovih tvojih spasio na hiljade.. sjetimonse samo izbjeglica iz bosne pa izbjeglica sa kosova posebno.. sto ih izvukosmo preko rozaja i spasismo od vaseg noza..

Mavrokefalidis
Gost
Mavrokefalidis

Pagani rodajci pagani, ovo veze nema sa hriscanstvom, ne lozite ovaj dobri narod, vec im recite zasto su ih bombardovali!

Samo JAAAA
Gost
Samo JAAAA

A mozes li se setiti ko ih je dozvao koljenice pa se ti sad sazaljevas i iznosis nesto sto ste doveli da nas uniste

Libero7
Gost
Libero7

Dje su ti drugovi ratni jeste li iskopali oruzje vojvodo.djabe ste farbali cetnicke zastave po cg

Ragnar
Gost
Ragnar

Aooooo dje se gasite, da stisnemo to dugme i da pocinemo. Koliko meljete gluposti brate mili….

Medovina
Gost
Medovina

Kako nećete pamtiti kad ste, vi, i vaši politički partneri iz Srbije doveli, NATO bombardere.

Mr Muscolo
Gost
Mr Muscolo

Cdm pusti konacno komentar sta je s vama.. pa njemacka nikad ne zaboravlja zbog cega su ih saveznici sravnili, tako i vi trebate. A ovako samo sijete kod svog naroda neku mrznju osvetu sta li vec. Treba li su vas jos 92 bombardovati …

Marsej 1934
Gost
Marsej 1934

Vi žalite sto crnu goru nisu sravnili i zatrovali kao srbiju.zato ce milo vladat 100g

V.Cernozemski ✊
Gost
V.Cernozemski ✊

Marsej 1934 tako je puc puc

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Ubrzo će te vi u karantin,onaj malo duži,pa se tamo sjećajte svojih grijehova i svih svojih izdaja koje ste za ovih 30 godina učinjeli!

Ragnar
Gost
Ragnar

Molim vas, oni me kazu grijeh nego grEh…

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Kaže,rušili bolnice,mostove zgrade..a nereče đe su rušili i zbog čega? Da nisu rusili u Crnoj Gori slucajno,da nije Crna Gora tome kriva? Ne,nego zbog bolesnika za kojima vi i dan danas patite,vi ste pozivali da bombarduju i Crnu Goru! Pa kako vas nije sramota da se oglasite uopšte,na kraju krajeva,koga vise zanima šta vi govorite,vise vas ni kući ne slusaju..

Mavrokefalidis
Gost
Mavrokefalidis

Ma oni svetice, mrava nisu zgazili, najgluplji narod u istoriji covjecanstva. kako se vasi zli ljudi sa vama igraju kroz istoriju manipulisu sa vama kao sa stadom. Sta je svrha vase vjere, da se sukobljavate da se svetite? Ja cu vam reci, ta vasa religija koju nazivate hriscanstvom je u stvari paganizam modifikovan hriscanstvom. Dovoljno je pogledati obicaje, veze nemaju… Više »

Nesvrstani
Gost
Nesvrstani

Idi kod cice da normalni crnogorci pocinu vise od tebe

Roorke
Gost
Roorke

Vas,tesko da ce se iko sjetiti,mozda vasa djeca,i to kao roditelja,i niceg drugog!!!

Marko
Gost
Marko

Gospodo iz DF. Da nije bilo Mila Đukanovića Crna Gora bi bila bombardovana kao Srbija. Zato sam mu veoma zahvalan………..

Smrdi
Gost
Smrdi

Piiiiii

Boki
Gost
Boki

Vi ste najveća sramota ove države.

Simo Matavulj
Gost
Simo Matavulj

Ovi izdajnici iz vlasti ne pamte. Zato su brze bolje u zagrljaj Nato zlikovcima. Banana drzava!

Sloboda
Gost
Sloboda

Kad bi nas zaobisli sa vasim izjavama,ucinjeli bi nam uslugu.Zadrzite koju budalastu misao za sebe.Ne morate sve vase idiotizme dijeliti sa nama.

Mitar
Gost
Mitar

Top komentar.

FORCE
Gost
FORCE

Sramno! Ove ljude ne treba komentarisati ni pisati sta oni kazu ili misle!

Davor
Gost
Davor

Opet ovaj…..
A dokle vise vojvodo?
Batali!

Nikola
Gost
Nikola

Ovo je običan jadov a ne vojvoda.

Mitar
Gost
Mitar

Pih, vi ste sramota za bilo koji narod, lesinari.

Dragan Pv
Gost
Dragan Pv

A kud će Veći Izdajnici od vas. PI.

Marko
Gost
Marko

Ovaj namjerno nece da se sjeti, zbog cega su ih bombardovali, al imaju obraza da izigravaju zrtve….bruka
Sad da ih neko neupucen cita sta pricaju danas , reko bi covjek da su u stvaru srbi zrtva bili u tom ratu, svi su njih napali, a oni se samo branili, mukice

Car
Gost
Car

DF “šedite đe ste ni za đe ste nijeste”. Nikad vise 1918

BogdanS
Gost
BogdanS

Evo ga Mandić na aparate!
Pored ovolike muke,njemu su kosare vazne,slava svima koji su poginuli,ali Crna Gora za to nije kriva!
Mandic na aparatima!

A??
Gost
A??

Misliš da je pozitivan?

mile
Gost
mile

Do kraja negativan,a bolestan…

Send this to a friend