Politika

DF poručio Demokratama: Ko sa đecom liježe..

Za raziliku od Alekse Bečića, ne vidimo nijedan razlog zašto bi se Predrag Bulatović, Neven Gošović,Vlado Vujović i daktilograf Bogdanović crvenili zbog zajedničke prošlosti u SNP-u, poručio je Demokratski front.

<<<Demokrate: Crveniš li se, Bulatoviću, što si zajedno sa Milom uništio našu mladost<<<

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Glupost, neznanje i nevaspitanje kao univerzalna kategorija Demokrata predstavljaju najbolji promo sadržaj ove družine koji se može stati i  onu  narodnu “ Ko sa đecom liježe..”  Upravo je ova politička pačurlija danas pokazala da nije odmakla od početka i da će njihovo “pa-pa”  bavljenje politikom završiti u loncu Brana Gvozdenovića.

Za raziliku od Alekse Bečića, ne vidimo nijedan razlog zašto bi se Predrag Bulatović, Neven Gošović,Vlado Vujović i daktilograf Bogdanović crvenili zbog zajedničke prošlosti u SNP-u.

Zato pozivamo Aleksu Bečića ako ima dokaze o ovoj organizovanoj kriminalnoj grupi koju su formirali Bulatović, Gošović, Vujović i Bogdanović, a koja je u kontinuitetu “prodavala” izbore DPS-u, da ih odmah dostavi Milivoju Katniću.

Spremni smo ako ostvarimo uvid u dokazni materijal da i sami stavimo potpis na krivičnu prijavu protiv Bulatovića, Gošovića, Kaluđerovića, Vujovića i Bogdanovića.

Jer govoriti o jednom, a ne podmenuti sve predstavlja kosmičku nepravdu. U međuvremenu, dok ne vidimo dokaze,  znamo da je dosad jedina dokazana krađa magistarski rad plagistra Alekse Bečića.

Zato javnost ima pravo da zna da li je pl. Aleksa obavio nekoliko telefonskih razgovora sa veoma poznatim profesorom kako bi ovaj izvršio uticaj na svog kolegu, člana Komisije, da Bečićev rad proglasi originalom.

I da li će Bečić podnijeti ostavku na sve funkcije ako se ovo ispostavi kao tačno.

A što se tiče crvenjenja, priznajemo da ste u tome majstori- vi ste i stavili crvene kravate da se crvene umjesto vaših obraza .

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mufon
Gost
Mufon

Pa, svi znamo da su djeca SNPa i DFa, to nije tajna. Od sta sto palo. Ne mogu oni biti bitno drukciji od roditelja.
Df je tu u pravu.

Fileopg
Gost
Fileopg

umirili se Magistar i Boris Bogdanović ka da se brivau. Dade im Mandić po jedan Aspirin…

Razocaran
Gost
Razocaran

Svi zajedno ste jedno veliko,NISTA…

awetinja
Gost
awetinja

Imamo li bar jednog političara da nije kontroverzan

Fileopg
Gost
Fileopg

Nije DF isto što i SNP pa da ćuti dok im MAGISTAR Aleksa čerupa glasače… Nadam Se da će konačno Aleksa svatiti da treba da stvara biračko tijelo a ne da ga otima od ostale opozicije i da će ućutati pogotovo kad su ga ufatili u plagijatu…

Riki Mirotočivi
Gost
Riki Mirotočivi

Oni jesu za vas đeca,a vi za CG AVETI-nje PROŠLOSTI!

Lion
Gost
Lion

DF i DPS rade zajedno protiv Demokrata, sad vise i ne kriju.

Zimim
Gost
Zimim

Bečić= Pajović

Send this to a friend