Politika

DF pozajmljuje poslanika SNP-u

Vladimir Joković

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković pozvao je poslanike ove partije Danijelu Pavićević i Srđana Milića na konsultacije povodom formiranja poslaničkog kluba SNP-a u Skupštini Crne Gore, saznaju Dnevne novine.

Prema saznanjima DN, Joković je postigao dogovor sa Demokratskim frontom da mu ovaj politički savez “pozajmi” jednog poslanika kako bi SNP mogla da formira Klub poslanika. O tome se govorilo i nedavnoj sjednici Glavnog odbora ove partije.

Navodno tada je rečeno i da je Demokratski front već odredio poslanika koji će omogućiti tehničko stvaranje Kluba poslanika, a što će doprinijeti da Socijalistička narodna partija lakše funkcioniše u parlamentu i dobije sve benefite koje poslanički klub nosi sa sobom.

Jokoviću je preostalo još da se sastane sa Danijelom Pavićević i Srđanom Milićem, poslanicima sa liste ove partije koji već mjesecima ne učestvuju u radu partije i za koje se govorilo da predsjednik SNP-a skoro da nema komunikaciju sa njima. Pretpostavlja se da će ovo dvoje poslanika pristati na Jokovićev predlog jer je mnogo bolje da SNP ima svoj Klub poslanika.

23 Komentara na "DF pozajmljuje poslanika SNP-u"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend