Politika

DF poziva Vladu i Đukanovića da ne potpisuju Deklaraciju o migracijama

Demokratski Front poziva Vladu i predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da se jasno odrede da li će Crna Gora biti potpisnik “Globalnog kompakta o sigurnim, uređenim i zakonitim migracijama”, neformalno nazvan Marakeškom deklaracijom.

Jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević i poručuje da ne idu u Marakeš i da ne potpisuju Deklaraciju koja, kako tvrdi, može ugroziti temeljne vrijednosti države Crne Gore.

“I pored toga što se sadržaj ove deklaracije drži u najstrožijoj tajnosti, neki njeni djelovi do kojih je došao DF ukazuju na veliku opasnost po vitalne interese građana i države Crne Gore, ukoliko bi Crna Gora bila potpisnik ove Deklaracije”, tvrdi Medojević.

Ovom Deklaracijom se, kako dodaje, pokušava da se nelegalne migracije miliona ljudi, prema Evropi, koji nijesu pogođeni ratom ili elementarnim nepogodama, prikažu kao legalne i humanitarne.

“Poznat je od ranije stav DF, da su ove migracije dio široke vojne operacije prebacivanja efektiva iz Afrike i Srednjeg istoka ka Evropi, da se radi o vojno sposobnim muškarcima koji su dio veoma složene, dobro organizovane i plaćene operacije iza koje stoje bolesni motivi i interesi ekstremnih i neokomunistčkih globalnih struktura, predvođenih Džordžom Sorošem”, navodi on.

Prema Medojevićevim riječima, bolesna ideja da se preseljenjem miliona mladih muškaraca iz Srednjeg istoka i Afrike u Evropu, dramatično promjeni njena demografska struktura, kulturni i nacionalni identitet, naišla je na žestok otpor širom Evrope i svijeta.

“Marakešku Deklaraciju kojom treba da se ozvaniče, legalizuju, promovišu i logistički pomogne ova namjera Soroša, ne prihvata SAD, Australija, Italija, Austrija, Češka, Poljska, Madjarska, Hrvatska. Lideri ovih zemalja su svjesni da bi prihvatanjem ove Deklaracije, vrlo brzo bio ugrožen hrišćanski sistem vrijednosti na kojem počiva civilizovana Evropa i da bi to značilo kraj Evrope i njeno pretvaranje u žarište medjuetničkih i medjureligijskih sukoba i ratova”, objašnjava Medojević.

Kako ističe, DF je trenutno jedina politička struktura koja se javno protivi Soroševim planovima za uništenje hrišćanstva, tradcionalnih vrijednosti savremene Evrope i razaranje suverenih država, nacija i kulturnog nasleđa.

“Nažalost, DPS, SD, SDP, ali i Dritan i Aleksa podržavaju Soroševe planove i gledaju blagonaklono na invaziju Evrope. Oni su udruženi u sramotno podaničko bratstvo Sorošoida kojima su naradjenja i instrukcije iz stranih centara moći, važnije od interesa sopstvenih gradjana, i države u kojoj žive. I pored toga što mediji pod kontrolom Soroša ne izvještavaju, svakodnevno se dešava nasilje migranata prema našim građanima i njihovoj imovini”, naglasio je on.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aok
Gost
Aok

Nista slagao nije. Sve su to podanici Masona preko svojih posrednika. Istrazite malo, pa cete da vidite sa kim vam elita ima kontakte.

Čitalac
Gost
Čitalac

Ništa je više ne može ugroziti od vas iz DF-a i SPC!

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

ljudi ovaj medo je puka skroz, katasrofa!

Send this to a friend