Politika

DF: Rijaliti Demokrata

Nije prošlo ni dvadeset četiri časa od kad su Demokrate pred čitavom crnogorskom javnošću trajno napustile odbor za izborno zakonodavstvo, da bi se jutros ponovo trajno vratile u isti, i tako još jednom pokazali da će nam ove jeseni svojim nastupima priređivati rijaliti koji će nadmašiti “ Zadrugu” i “ Parove” , kazali su u DF-u.

“Ono što je danas demonstrirao izvjesni poslanik Šaranović predstavlja brutalni dokaz da se neznanje i nevaspitanje mogu kompenzovati kumstvom. Tako je poslanik Šaranović, inače kum Alekse Bečića, valjda po liniji tih odnosa, ustvrdio da su Predrag Bulatović, Neven Gošović, Velizar Kaluđerović, Vlado Vujović i daktilograf Bogdanović imali tajne dilove sa šefom DPS-a. Zbog toga pozivamo kumove Bečića i Šaranovića da ni časa ne čase već podnesu krivičnu prijavu protiv Bulatovića, Gošovića, Kaluđerovića, Vujovića i daktilografa Bogdanovića, kako bi zaustavili još jednu izbornu krađu”, navode u ovom političkom savezu.

DF poručuje da je spreman da stavi potpis na krivičnu prijavu Bečića i Šaranovića, samo ako dostave jedan dokaz o nepočinstvima ove organizovane kriminalne grupe.

“Ako već nismo uspjeli da spriječimo krađu magistarskog rada pl. Alekse, naša je obaveza da spriječimo krađu novih izbora u režiji Bulatovića, Gošovića, Kaluđerovića, Vujovića i daktilografa Bogdanovića. Takođe vjerujemo da će kum Šaranović kako to i dolikuje pravim kumovima, stati u zaštitu njegovog Alekse ako se pojavi audio snimak lidera Demokrata, na kom moli jednog poznatog profesora da utiče na člana komisije, kako bi njegov plagijat bio proglašen originalom. Ustvari nemamo sumnju da će ga Šaranović braniti, ali nismo sigurni za daktilografa Bogdanovića i političkog oceubicu Koprivicu, koji jedva čekaju da postanu prve kravate Demokrata. Ali zato nemamo dilemu ko je prvo dugme, jer kum nije dugme. Ili možda jeste”, zaključuju u DF-u.

32

avatar
1000
31
1
0
 
31
LiberalMilosAleksaKoviljka tomicFileopg
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Liberal
Gost
Liberal

Ima li koja nezavisna agencija da izmjeri rejting ovijeh tipova i njihovih partija? Nemaju sanse da prodju cenzus, bar kako sad stvari stoje, a jos bi da mijenjaju Ustav CG.

Milos
Gost
Milos

Znaci, zadruga i parovi su tvoja opsesija a politika od koje dobivas bogate plate i sve sto uz to ide je nevazno. Kuku onome za vas glasa.

Aleksa
Gost
Aleksa

Kuku lele Srbima kad ih Andrija predstavlja, stvarno jadno i zalostno

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Evo i DF se ogasavala, vala jos falite i vi u taj odbor pa da gledamo prepucavanja vasa i Demokrata! E to i show bio!

Fileopg
Gost
Fileopg

Što je bilo što se zbilo, te se ne glaska MAGISTAR nije valjda opet poša u inostranstvo da rješava svjecke probleme ili se možda brije …Umiriše ih DFovci :MAGISTAR , Neven, Veljo i Vlado se ne glaskaju zaćutaše ka zaliveni. Nacija se zabrinula što se ne oglase. Magistar i Koprivica su bili najbučniji kad su se napadali Vlahovićka i Babović… Više »

ines23
Gost
ines23

Gledajte narode CG prevare od Demokrata i u pamet se, kad su za sve sto su pricali da nikad nece ovako javno pogazili svoju rijec i nas su prodali a nijesu ni trepnuli.

Vitinka
Gost
Vitinka

A ono su morali da se vrate da im se DPS ne naljuti, oni su ti sad sa Branom BFF i tim Odborom!

oliver14
Gost
oliver14

Tacno ce nastati neki novi rijaliti od ovoga sta Demokrate rade, juce kao fol radi demonstratvno napustise da bi brzo bolje danas ujutru se vratili u klupe kao djaci prvaci.

Kosta
Gost
Kosta

Demokrate su taman Zadruga od partije kad se malo bolje pogleda.

goran1978
Gost
goran1978

Hahahahaha ao DF je u centar pogodio Demokrate, znaci svaka im je na mjestu!

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Df se ocigledno ljuti sto nije pozvan na druzenje opozicionih partija. Mada ako im je za utjehu, nista nijesu ni propustili, osim sto su ostali uskraceni za po koji trac.

Zoki
Gost
Zoki

Demokrate su taman stvorene za neki rijaliti.

Kimi
Gost
Kimi

Bistro gleda ovaj z desna

Stojcilovic
Gost
Stojcilovic

Pa dobro, ako je iko u CG stručnjak za realitije, to je df…

Rafaello
Gost
Rafaello

Opozicija je jedno rasulo, nikad nece moci da saradjuju i da rade u interesu gradjana, jer mrze jedni druge vise nego Dps.

Send this to a friend