Politika

DF Socijaldemokratama: Istina vam je jaka ko i ljetošnje sunce

Plav

Iz Demokratskog fronta u Plavu odgovorili su Socijaldemokratama nakon što su iz ove partije kazali za DF da je Ajnštajn bio u pravu kad je rekao da je ljudska glupost beskonačna.

Saopštenje DF-a prenosimo u cjelosti: 

Demokratski front Plav se najsrdačnije zahvaljuje Sodijaldemokratama, na „afirmativnom diskursu“, kojim najbolje otkrivaju svoje  realne političke domete, opšti i kultrni nivo, kao i zarobljenost ličnim interesom kao jedinom ideologijom! Vaši napadi, najbolja su potvrda, doslednosti i veličine političke vizije i neukaljanosti puta kojim gazi Demokratski front. Posebno je interesantno, što pominjete ljetošnju žegu i jako sunce,  koje ste u ovoj kišnoj godini u Plavu jedino vi izgleda osjetili, stavljajući pod znak pitanja svaku vašu izgovorenu i napisanu „istinu“ koja vam je očigledno jaka baš kao „žega“ i ljetošnje sunce! Mi u Demokratskom frontu, se najiskrenije divimo jednoj veličini kakav je bio Albert Anštajn, ali nam je zbog načina života i draži plavske čaršije, mnogo bliži Andrić i njegovi mostovi, kao simboli najačih i najčvršćih veza medju ljudima, kao personifikacija bratske ljubavi i skladnog suživota na opštu dobrobit svih građana naše opštine. Ali pisao je Andrić, kao rijetko ko prije i posle njega, i o povremenim pokušajima  rušenja tih mostova na kojima počiva čovječanstvo, i nije slučajno zapisao kako na žalost, po nekad dodju neka čudna vremena kad pametni zaćute . . .    Prcizno definišući ta i takva vremena, kao i svačiju ulogu u njima.

Ne vidimo odakle povod opštinskoj vlasti koja u lokalnom Parlamentu od 31-nog odbornika, ima podršku 24, da  ničim izazvana brutalno već drugi put napada opoziciju, ali to su izgleda upravo ona vremena o kojima je sadržajno pisao Andrić!

Ali na svu sreću, zajednička im je karakteristika da kratko traju kao marginalni izuzetci koji potvrdjuju pravilo neophodnosti drugačijeg funkcionisanja društvene zajednice, koja dugoročno mora počivati na zdravim moralnim i društvenim vrijednostima.

Upravo naš argumentovan odgovor na vaš prvi neosnovani napad, je dokaz naše konstruktivnosti i iskrene zabrinutosti za budućnost Plava.

A da ne govorimo o neophodnosti  antibiotskog djelovanja na trenutni bezidejni, interesni politički virus, kakav su Socijaldemokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

ISTI STE,SRODNE DUSE!

Medovina
Gost
Medovina

Osim Ranka Krivokapića, koji je 18.god. obasipao Mila Đukanovića pohvalama, ja, jači komliment nijesam čuo na crnogorskoj političkoj sceni od ovoga, kazanog u vidu metafore.Moguće da su htjeli ovom metaforom nešto drugo, ali ih je neznanje izvelo na pravi put-put istine. Očekujem da im se, SD javno zahvali! Ako neko zna da će biti ove godine jačeg sunca: jesenjeg ili… Više »

Boro
Gost
Boro

Neka ste im rekli.SD je najveci stetocina koji je zaposjeo Plav i Crnu Goru.Pogledajte im samo funkcionere, predsjednik opstine (5 godina polagao Rimsko pravo), podpredsjednika opstine zna plavski narod sta je radio otac, direktor direkcije (cuvena afera -kamera),sekretar za finansije ( zavrsio marketing), opsta uprava (momak na sa uradjenim testovima upao u tuzilastvo), direktor centra za kulturu, magistar geografije( pita… Više »

LJUTA
Gost
LJUTA

Pa bio covjek u suto more.u cemu je problem😎😊

Petar
Gost
Petar

Do zla boga nemusto reagovanje fronta,ajde njima moze bit,opozicija su.Ali ovi SD su takvi prodavci magle I prasine,da jedva cekaju da se na nekog zakace sa besmislenom i supljom pricom.Vide da nista od obecanog ne mogu da ispune.tu je zac…

Stussy
Gost
Stussy

Nijesu DPS-SD zlatni, problem im je dosta puta neznanje više nego šta drugo, čast rijetkima.. Ali DF-ovci do podne mrze sebe, a popodne svakoga.. Ne bi ni sebi mogli pomoći, a ne Plavu ili državi, jer im je umove zaposjela mržnja koje se teško mogu oterasiti, a generalno mislim da samo drže govor i guzicom ne mrdaju! A i medju… Više »

Betoven
Gost
Betoven

Najbolje je kad ovi DF počnu govoriti o kulturnom nivou. To je prava parodija.

Send this to a friend