Politika

DF: Upozoravamo Boškovića da nam ne prijeti lakooklopnim vozilima

Lideri DF-a, Foto: Facebook

Upozoravamo Predraga Boškovića da nam ne prijeti lakooklopnim vozilima koje je kao ministar odbrane nabavio po cijeni skupljoj dva miliona evra od procijenjene vrijednosti, jer upravo ga neko od ovih vozila brzih dana može sprovesti do Spuža, jer su zatvorske marice već mjesecima zauzete prevozom njegovih partijskih drugova, poručili su iz Demokratskog fronta (DF) u reagovanju na navode poslanika i člana predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS).

<<<Bošković: Svaki očajnički pokušaj destabilizacije Crne Gore, od strane DF i njihovih pomagača, biće spriječen, kao i svaki put do sada<<<

Bošković je ranije danas kazao da  “svaki očajnički pokušaj destabilizacije Crne Gore, od strane DF i njihovih pomagača, biće spriječen, kao i svaki put do sada”.

“Glavni i odgovorni urednik ANB glasila “Udar” Predrag Bošković, u prepoznatljivom maniru ličnog Đukanovićevog šehida, svakog trećeg vikenda prospe malo srbofobije i rusofobije, ne bi li ostrugao posljednje ostatke svoje prošlosti bijelog orla. Umjesto da je protiv njega odavno podignuta optužnica zbog dijeljenja automatskih pušaka iz magacina Vojske Crne Gore agentima ANB- a i kriminalcima iz hotela Podgorica, kako bi pokušali državni udar 30. avgusta 2020. godine, ovaj lični poslanik Zorana Lazovića priziva 1997. godinu i tako najavljuje još jedno antiustavno ponašanje Mila Đukanovića“, saopšteno je iz DF.

Iz Fronta upozoravaju Boškovića da ne prijeti “lakooklopnim vozilima” koje je kao ministar odbrane, kako kažu,  “nabavio po cijeni skupljoj dva miliona evra od procijenjene vrijednosti, jer upravo ga neko od ovih vozila brzih dana može sprovesti do Spuža, jer su zatvorske marice već mjesecima zauzete prevozom njegovih partijskih drugova”.

“A pošto je Milo Đukanović dostavio Parlamentu dopunjenu odluku za skraćenje mandata Skupštini, obavještavamo ga da je njegova ustavna obaveza da se kao odlazeći predsjednik države mora pojaviti na matičnim skupštinskim odborima da obrazloži svoj predlog”, dodaju iz Fronta.

Biće to veličanstvena prilika, po njihovim riječima,  da Đukanoviću u “ime DF-a poželimo toplu i tradicionalnu “dobrodošlicu”, i da ukrstimo argumente s njegovom zlokobnom namjerom da izazove državni udar u Crnoj Gori”.

“Naravno, pored Đukanovićevih vrsnih savjetnika Miga Stijepovića, Milana Roćena i Zorana Pažina, očekujemo da se na odboru pojavi i Predrag Bošković, kako bi ličnim primjerom posvjedočio ljubav prema doživotnom predsjedniku DPS-a”, pojasnili su iz DF.

Navode da će na odboru postaviti pitanja predsjedniku o ” njihovim moskovskim godinama”.

“A pošto je Predrag Bošković previše opterećen postojanjem Moskve i Beograda, biće nam zadovoljstvo da na odboru direktno pitamo Mila Đukanovića i Milana Roćena o njihovim “moskovskim godinama” i druženju sa Putinom, Lavrovom, Šojguom, Deripaskom, i zašto bi DPS svakog dana trebalo da zahvaljuje matuški za nezavisnu Crnu Goru”, dodaju iz DF.

Nadaju se promjeni stavova poslanika DPS.

“Ako Đukanović i Roćen budu iskreni u odgovorima, vjerujemo da će Predrag Bošković promijeniti svoje stavove, i ponovo navući krila bijelog orla na svoja nejaka pleća, i sigurno zatražiti od vladike Atanasija da mu vrate orden Svetog Save koji je DHL – om otpravio u Prijepolje”, zaključuju iz DF.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotor🇲🇪
Gost
Kotor🇲🇪

Đe ste vjeverice?😂😂😂😂

KRSTO ZRNOV
Gost
KRSTO ZRNOV

Da ne bude bjezania za bg vojvodo neka ti igranje jer vec kipe Crnogorci neka vojvodo neka

Pješivac
Gost
Pješivac

Nijeste mu ni za noge brisati pravo da vam kažem

wertz
Gost
wertz

kad se vama nastavlja suđenje,zna li ko…i ko to sve odlaže…

Mili
Gost
Mili

Pitam se kada ce vas trojicu sprovesti u Spuz

Danilo br 1
Gost
Danilo br 1

Bolje vam je da nista ne govorite

roki
Gost
roki

I mi Vas upozoravamo. Dosta je bilo.

Send this to a friend