Politika

DF: Vladajuća koalicija u Plavu trajaće koliko i mačkovo veselje

Plav

Novoizabrani predsjednik Opštine Plav Mirsad Barjektarević izrazio je zabrinutost da će opozicija nestati u Plavu, ako ne posluša njegove savjete. Koalicije DF-SNP mu poručuje da se ne opterećuje pustim snovima, i da će vladauća koalicija u Plavu trajati dugo koliko i “mačkovo veselje“.

>>>Opozicija rizikuje da nestane sa političke scene>>>

“Što se ozbiljnosti tiče, koju potencira Barjektarović, ona je baš neophodna jer je i sam jedan od aktera, a to mogu posvjeočiti i predstavnici sredstava javnog informianja u kakvom ambijentu elementarene neozbiljnosti i nepoznavanja procedure je izabran za predjednika opštine Plav. Gdje su novi odbornici prvo glasali za verifikaciju sopstvenih mandata, pa je onda utvrđivan dnevni red a na kraju se obrnutim redosledom utvrđivao kvorum, što je elementarni preduslov za početak sjednice. Pa mu toplo preporučujemo prije nego počne da se bavi visokom politikom, i dijeli savjete drugima sa svojim saradnicima makar pročita Statut i Poslovnik Skupštine Opštine Plav”, navode u DF-u.

Prema njihovim riječima, kako je u Plavu namaknuta ubjedljiva većina, znaju svi građani a i koalicioni partneri koji vrše vlast.

“Zloupotreba državnih insticija od strane nekoliko visokih funkcionera SD-a, na čelu sa ministrima Šehovićem i Krapovićem, bila je najače predizborno oružje Barjektarovićeve partije. Pa ga zato pozivamo da sam lijepo objavi bazu obećanja političkih zapošljavanja kojma su kupovali podršku građana njihovoj bezidejnoj, profiterskoj kombi partiji! I to imenom i prezimenom, ili da pošto je do sada radio u tužilaštvu pomenute spiskove sa sve konkretnim imenima i prezimenima dostavi svojim dojučerašnjim kolegama u tužilaštvu da se oni malo time pozabave”, ističu u DF-u.

Kako su naglasili, da je izborni rezultat vladajuće koalicije u Plavu, izraz poštene programske političke borbe, iz opozicije bi im čestitali na izbornom rezultatu.

“Ali to nije tako i to znaju svi u Plavu, a najpolje funkcioneri vladajuće koalicije. I za razliku od vas što lažno brinete o nestanku opozicije u Plavu mi iskreno brinemo da zbog politike čiji ste na žalost i vi jedan od reprezenata Plav ne doživi najgore dane u svojoj novijoj istoriji! I na kraju pošto pominjete centralni nivo, pitajte Ivana Brajovića, za slučaj „Ramada“ ili možda bolje za „Limenku“, a imali bi ste i Vujcu Lazovića da priupitate za mnoge stvari, ali o tome ćemo drugom prilikom, a da ne govorimo o ministru Šehoviću, šampionu stranačkih zapošljavanja! I onda se sasvim opravdano kod građana radja sumnja da će te i vi vršiti funkciju kao i vaši šefovi, iako mi iz DF i SNP želimo da vjerujemo da to neće biti tako!”, zaključuju u DF-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mano
Gost
Mano

Za vodjenje sjednice su u potpunosti u pravu.Na posljednjoj sjednici se dogodila katastrofa.Predsjednik skupstine ne zna Statut i poslovnik.Totalna sprdnja.Nabada ko maksim po diviziji.A ni predsjednik opstine se nije pokazao u boljem svijetlu, samo zna da kovitla ocima.

milisav
Gost
milisav

Sta se ovi javljaju? izuo ih DPS iz cipela na zadnje izbore.

Velizar
Gost
Velizar

A sta ste ocekivali od predsjednika Skupstine?Da zna Statut i poslovnik?xaxaxaxa.Covjek jos mjesec dana i ide u penziju, katastrofa.A predsjednik opstine tek ima da vas ukopa Plavljani.

Hočko
Gost
Hočko

Zlo goremu kolo vodi!

Zeko
Gost
Zeko

Prredsjednik skupstine opstine ne umije dvije da sastavi,ocajno vodi sjednice,svi mu se sprdaju I pozicija I opozicija.

skejsis
Gost
skejsis

Lijep grad ovaj Bar,spoj planina i mora,prelijepa slika…nesto ovo more presusilo?

Send this to a friend