Politika

DF Žabljak: Antinarodna vlast nelegitimno produžila mandat Vukićeviću

Žabljak/Arhiva

Osuđujemo razbojničko i vanredno održavanje sjednice žabljačkog lokalnog parlamenta na kojoj je antinarodna vlast nelegitimno produžila mandat predsjedniku Opštine Veselinu Vukićeviću, poručili su iz Demokratskog fronta Žabljak.

“Ovaj čovjek koji je unazadio naš grad i pripada kriminalnoj družini iz DPS-a ne zaslužuje više ni dana da ostane na toj funkciji. Krađom su došli na vlast, krađom pokušavaju i da je sačuvaju divljim sjednicama skupštine u danima vikenda”, pojasnili su iz DF.

Poručuju da je “istina neumoljiva te da strah životu kalja obraz često”.

“Prepali su se izbora i zato se trude odložiti ono što ih neizbježno čeka. Grad pod Durmitorom će sigurno biti oslobođen njihove tiranije. Prema tome, uzalud se upiru zaštititi svoj nerad i lopovluk jer je tome došao kraj. Nanijećemo takav poraz aktuelnoj lokalnoj vlasti da se od njega nikada neće oporaviti”, dodaju iz DF Žabljak.

Oni su već izgubili izbore, smatraju u lokalnom DF-u, “samo to nisu spremni priznati sami sebi”.

“Naš Žabljak čekaju bolji dani i svijetla budućnost za sve Žabljačane. Branili smo ovaj kraj od svih njihovih nasrtaja na naš narod i Srpsku pravoslavnu crkvu, branićemo ga i ubuduće. Pobjeda će biti istorijska, a pad kriminogenog režima nepovratan”, zaključuju iz DF Žabljak.

Send this to a friend