Politika

DFC: Srpski mediji objavili lažnu vijest da će u nedjelju u Podgorici biti nereda

Više beogradskih tabloida objavilo je lažnu vijest da će na mitingu koji je zakazan za 6. septembar u Podgorici biti nereda za koje će vlast, navodno, angažovati huligane iz Hrvatske, saopšteno je iz Digitalnog forenzičkog centra DFC.

“Novosti, Informer, Srbija Danas navode da je planirano da huligani dobiju srpske i stare crnogorske zastave i ostala prateća obilježja, a da potom izazovu incidente na etničkoj i vjerskoj osnovi u primorskim gradovima, za koje bi, navodno, bili optuženi simpatizeri prosrpskih partija”, ističu u DFC-u.

Svi mediji koji su objavili lažnu vijest pozvali su se nepostojeći zagrebački Nacionalist.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola
Gost
Nikola

Bas me interesuje ko laze u regionu 🙄

T 84
Gost
T 84

Na hrvatskim portalima snimka sa Cetinja i Čavoglave . Pozdrav ponosnom narodu Crne Gore i kad dođe do odlučujuće borbe na ovim prostorima, četnici će biti zbrisani sa lica zemlje. Ovi ratovi do sada su bili samo zagrijavanje.

broj 1
Gost
broj 1

albamci hrvati i bosnjaci a ne samo hrvati hahaha

Milutin
Gost
Milutin

Verujem da neće biti nereda, ali ne možete danas tvrditi da je lažna vest nešto što se odnosi za 6.09. To je u budućnosti, budite realni

broj 1
Gost
broj 1

lazna je jer kako oni znaju sta ce se desiti u buducnosti

Mili
Gost
Mili

Evo njima litija Vučko potpisa s Kosovom. Srećno kosovari.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ovaj dps opet nas vraca unazad
Mozda oce fabrike da otvore
😂😂😂😂😂

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Ja ne shvatam pobjednicku proslavu 31. Avgusta ali takodje ne shvatam ni kontra miting… Jos manje podrzavam u situaciji kada od tada imam oko 20% zarazrnih od testiranih… Vjecna ce biti Crna Gora i bez pobjednicke proslave i bez kontra mitinga

Kale
Gost
Kale

Malo vas je ostalo…

Podgorica
Gost
Podgorica

Pa ne znam ko više nagađa, obonšto kažu da hoće ili obonšto kažu da neće

Njanjanja
Gost
Njanjanja

A kad su srbijanci objavili neku istinu?

ugradio
Gost
ugradio

Zbog citanosti cijeli region pise vijesti da izgledaju sto pompeznije ne bi li zaradili jos koji klik. evo jednog predloga koji moze zaraditi dosta vjuvova; “SOKANTNO: “MILO DJUKANOVIC JE BRAT OD TETKE DRITANA. VANZEMALJCI STUPILI U KONTAKT SA AMFILOHIJEM”

Srele
Gost
Srele

Hrvatska vam nije nista kriva pa zato nemijesajte nas u to,mi vas ne spominjemo u opce a pogotovo ne u negativnom smislu

Pitaj Hrvate
Gost
Pitaj Hrvate

Hmmm., baš si nešto mislim. Kako te život natjera da svjedočiš povijesti. Pola života provedeš u jugoslaviji , rodiš se , radiš i zarađuješ tu , služiš njenu vojsku , dobro upoznaješ svaki narod . Onda dođe rat , sudjeluješ tri godine i svjedočiš razaranju i posljedicama zvjerstava srbo četničke gamadi. .., i kad pomisliš da je sve izgubljeno ,… Više »

Markoza
Gost
Markoza

A to je njihova zelja.

Kale
Gost
Kale

Plaky😂

Sitnije Cile
Gost
Sitnije Cile

Ooo kako ti njaske

ElPatron
Gost
ElPatron

Jeeeeeel 😂🤣😂😂🤣🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

freeMNE
Gost
freeMNE

Ja da se pitam Thompsona bi angažovao da pjeva za inat ovim paćenicima

Mary
Gost
Mary

U njihovom, poznatom stilu!

PATIZANSKI PUT!
Gost
PATIZANSKI PUT!

EEEEEEEEEEE JADNICI…..KAD SRBI IZGOVORE ISTINU,BICE SMAK SVIJETA! ONI MISLE DA JE SVAK KAO “TAMO-ONI! DALEKO NAM CRNA GORA OD NJIH,I BICE!!! DA JE VJECNA CRNA GORA!

nikad vise1918
Gost
nikad vise1918

ako nista bar su dobru sliku milu stavili.. a i zivo me interesuje kuda bi stigli ovi lazni srbi!! a ja ne poznajem hrvata koji bi obukao majicu srbije a ne jos da nosi tu gadnu zastavu!!! pih!! pocnite sad da nas svadjate sa hrvatima a jos niste zasjeli u vladu!! bojim se da cete presmrdjet pa da onda mi… Više »

zorka
Gost
zorka

sto nama zeljeli dabogda oni docekali..

Lav
Gost
Lav

Sto sve nijesu izmislili Vucicevi tabloidi. Kakve bljuvotine su ispovracali po Crnoj Gori i nasem predsjedniku zadnjih godinu dana, to je sramota da se pamti 100 godina.

Tonyz
Gost
Tonyz

To je krivica institucija sto su to dozvolile, na prvom mjestu ministarstvo vanjskih poslova, koje je samo izdavalo saopstenja za javnost… premekan odgovor

dzonatan
Gost
dzonatan

živi bili pa vidjeli.

Baraka
Gost
Baraka

Huligani su obiljezje velikosrpske grupacije. Hiligani misle da je njihovo pno sto je tudje.

Nina
Gost
Nina

Neumorni su,ovo ne mozes ni prepricati nekome ko ne zna.A slika je odlicna! 😄

Send this to a friend