Politika Poslanik tvrdi da su predstavnici ove partije pobjegli od realizacije briselskog sporazuma

Divanović: Panika Demokrata je razumljiva

Nikola Divanović

Poslanik DPS-a u Skupštini Nikola Divanović smatra da su Demokrate pobjegle glavom bez obzira od realizacije briselskog plana, komforno boravila u bojkotu, i sada, pod pritiskom EU, panično traže izlaz iz novonastale situacije.

Saopštenje Divanovića prenosimo u cjelosti:

Džabe se pravite da ne shvatate šta znači zona komfora. Kao što neki ljudi, zbog straha od neizvjesnosti, pristaju da žive u nefunkcionalnim brakovima, drugi da rade u lošim preduzećima, vama u opoziciji je komforno da tu boravite neograničeno, bez straha od odgovornosti za poraze na svakim izborima.

Priča oko Odbora za IZ je ogoljela suštinu političkih ponuda. DPS suvereno vlada političkim procesima i zainteresovana je da, u saradnji sa međunarodnim partnerima, permanentno unaprjeđuje demokratski ambijent. DF iskusno čuva svoj dugogodišnji alibi za izborne poraze, uslovljavajući rad u Odboru zahtjevom za izmjenama Ustava, što je u logičkoj ravni isto kao da kažete da ćete rado igrati vaterpolo utakmicu pod uslovom da se ne skvasite.

Čini im se da ga nalaze u bizarnim saopštenjima lišenim ne samo elemantarne istine, već i svakog logičkog smisla. Za njih je i strmoglavi pad rejtinga trenutno manja šteta nego eventualni izlazak na izbore čije će rezultate morati da priznaju. Na djelu je demonstacija političke nezrelosti i nedostatka političkog kapaciteta, sublimirana u stavu: sve ono što bi eventualno moglo da dovede do toga da se izmjere sa DPS-om i da taj rezultat priznaju – okačiće odmah mačku o rep. Dodatno su u panici i zbog urušavanja “kule od karata” koju su o sebi stvorili lažnim promo saopštenjima, a koja ih je odvela u zonu rata protiv svih, do samouništenja.

Zato je jako važno, zbog građana Crne Gore, ponoviti da je ova situacija krajnje jednostavna – radi se o strahu od izbora, odnosno, o strahu da se zona opozicionog komfora u kojoj je svaki izborni poraz unaprijed opravdan, zamijeni zonom odgovornosti u kojoj će se mnogi opozicioni lideri pozdraviti sa omiljenim funkcijama.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Apis
Gost
Apis

Iš avetane

Savo
Gost
Savo

Kako da ne paniče kad im je rejting u padu?!

Neno
Gost
Neno

Panika
Kada neko gubi, njega hvata nervoza i panika, a to upravo pokazuju demokrate

Naravno
Gost
Naravno

Panika..kad nisu u stanju ništa da ponude građanima

Maśa
Gost
Maśa

Momak prva liga!
Zlobnici… samo nek ste zdravo jos godina sto! 😉 Gledajte i ucite!

Ibro
Gost
Ibro

Prva super liga hahaha

Sye
Gost
Sye

Baš je sladak

Velja gora
Gost
Velja gora

Da ti uvatim mustuluk
Na sledece izbore ces biti.na listi DPSa izmedju 75-80 mjesta tako da ces parlament gledati na televiziji.
I tvojim sefovima , eto kakvi su , neprijatno je da te slusaju.
A meni za vikend treba dobar fizikalac na imanju
Imas 25 evra, i dva dobra obroka
Trbuh mjera
Pa se javi…

MasterWildCard
Gost
MasterWildCard

Ono kad o zoni komfora govori sluga koji je na svašta spreman ako mu gospodar namigne, u zamjenu za mrvice ispod njegovog stola. Neprocjenjivo!

Maśa
Gost
Maśa

Ljekove si zaboravio😉

Ooooaaa
Gost
Ooooaaa

Što je ovo 😳🙄

Ibro
Gost
Ibro

Zorlija divan-efendija

Vitamin C
Gost
Vitamin C

Zgodan, bogomi, pa ti pricaj!

Send this to a friend